Wat is power Yoga is, in werkelijkheid, met u – Van de chakra ‘ s, toevalligheden, en lavendel geur

Ik ben nog steeds geïnspireerd door de Yoga-Chakra-ademhaling-en-meer-de Workshop die ik bezocht afgelopen zondag. Het was een zeer goede beslissing voor mij om te besluiten om te registreren, ook al ben ik in de warme Fase van mijn boek project – een week voor de levering! Maar ik wist dat, heel simpel, dat breek ik me met deze ene dag in Berlijn iets echt Goed zou doen… tijd voor andere dingen, tijd voor nieuwe dingen, tijd voor andere dingen dan Schrijven, woorden en gedachten….Tijd voor mijn hart, mijn lichaam, tijd voor mij. En het is ongelooflijk om te zien wat kan Yoga doen in slechts een enkele dag met u! Nou, ben je nieuwsgierig? Ik zeg u vandaag, wat maakt Yoga, in werkelijkheid met je. Weg van de gebruikelijke voordelen van Yoga.

De voordelen van Yoga heb je waarschijnlijk al veel gehoord en weten zelfs. Natuurlijk, het is geweldig om te ontspannen na een hectische dag werken op de Mat, ademen op het ritme van de Asana ‘ s en om me te voelen bewegen, maar dat is niet de echte reden waarom ik genieten van Yoga zo veel. Het is niet alles.

Er is geen dergelijk ding!

Sinds ik regelmatig beoefenen van Yoga, gebeurt mij weer grappig “toevalligheden”. Ik geloof niet in toeval, omdat ik weet dat alles een betekenis heeft, wat er met ons gebeurt. Zo spannend, deze goddelijke toevoegingen. Op zondag ochtend, ging ik naar, bijvoorbeeld, de Osho meditatie Studio in Berlijn, waar de Workshop plaats, en ik zag het eerst een vrouw op de Bank te zitten, en ik wist dat haar gezicht is gewoon…je keek me aan die manier waarop, en het herkennen van en al snel bleek dat het Claudi – een collega-blogger uit München, die kans is hier te vinden. Maanden eerder hadden we gemaild elkaar en afgesproken dat we elkaar in München, zodra ik ben weer door mijn boek project er – na alle, hadden we nog nooit gezien ons voor in “het Echte Leven”. En sinds we elkaar ontmoetten nu helemaal zonder overleg in Berlijn, in een plaats waar we wonen, en een prachtige hadden de mogelijkheid om delen van een verscheidenheid van onderwerpen. Alles wat je nodig hebt komt op het juiste moment aan jou – ik zeg Ja! 😉

Was-Yoga-in-Wirklichkeit-mit-euch-macht

Mensen in beweging

Een ander Hoogtepunt is de Yoga, mensen leren in de cursus, in de Werkplaats of in de opleiding zijn vrij eenvoudig. Ik hoop dat je al heel vergelijkbare ervaringen. Bijna elke Keer als mijn Yoga-Evenementen totaal waren spannend en hartelijke ontmoetingen. In Bali heb ik gesproken met, bijvoorbeeld, een Ierse dame, hormoon-Balans Yoga en wisselden we onze ervaringen aan endometriose. En in Göttingen tijdens mijn tweede training ontmoette ik een Yogini weten, de schuine woont aan de overkant van de straat van mijn oude appartement in Braunschweig, zodat we kunnen nu de praktijk samen. Echter, niet alleen de enkele ontmoetingen zijn geweldig. Ook de groepen waar ik was toegestaan om aan Yoga te doen, waren over het geheel prachtig. Ik heb het gevoel dat Yoga mensen beweegt, opent het hart en de gebruikelijke belemmeringen die we in het dagelijks leven, weg te smelten…

Was-Yoga-mit-euch-macht

Nieuwe ervaringen met alle zintuigen

Als je denkt dat je ervaren hebt wat is dan het uitbreiden van deze horizon door Yoga. Dat is een belofte. Ik heb zo ‘ n intense ervaring en. In het weekend heb ik ervaren met alle zintuigen op een Nieuwe. In de schouder staan om Metallica klinkt trilt, in Shavasana de lavendel geur, de super genie Jivamukti Lotion ingeademd, en, samen met de andere deelnemers openlijk over onze hart Chakra. Yoga legt de vinger op vele niveaus, als we het toestaan. Ik ben zo open als een boek om deze Yoga Evenementen en zuigen alle indrukken in me. Deze openheid schept de Basis voor mooie ervaringen.

Was-Yoga-in-Wirklichkeit-mit-euch-macht-Workshop

Blokkades op te blazen, en de energie stroomt

Yoga is voor mij vaak een meer intense uitwisseling van energie. In de kamer met de andere yogi ‘ s en de omgeving, maar ook in mezelf. De Chakra Tuning Workshop was precies dat doel: stimulering van de chakra ‘ s en brengen onze energieën weer netjes aan de Stroom. Op verschillende Manieren hebben we gewerkt door middel van specifieke Houdingen, ademhalingsoefeningen, gezangen, en meer. Tijdens de workshop, ik realiseerde me niet veel. Het was echt leuk, ik voelde me licht, warm, tevreden. Alles was goed. Niets Spannend. Echter, als Laura – een van onze twee Yoga Leraar zei: “Als u nu thuis, dan zingt…zingen maakt gelukkig”, en kwam over me al op keer kippenvel. Ik voel me ineens als zingen! Ik?!! En zo kwam ik in mijn auto, koos mijn Favoriete playlist, reed de 2 uur terug naar mijn geboortestad en zong, wat houdt het spul. Geen kwestie hoe het klonk! Ongeacht hoe het eruit zag! Ik zong uit volle hart, en in een keer de tranen vloeiden en ik lachten en huilden en lachten en zongen en riepen opnieuw….! Het klinkt heel gek, maar dat is de manier waarop het was. Absoluut reiniging en mooi! Yoga is buiten onze blokkades los en brengt ons dichter bij onszelf. Dit gebeurt soms voorzichtig en bijna ongemerkt, en soms ervaren we het zo sterk als ik kan op mijn terug reis! Deze ervaring zal ik nu een paar Wijzigingen. Yoga is altijd goed voor een verrassing, omdat Yoga maakt vitaliteit!

En dat is waarom ik hou van Yoga…! 🙂

PS: De Chakra Tuning Workshop in Berlijn werd georganiseerd door Rebecca en Laura, die voor de eerste Keer georganiseerd zoals een evenement van een dag samen. Maar er volgt nog meer.

Geef een reactie