Schoon Eten cookie recepten voor je Kerst bakken

Mijn vriend gaf me dit jaar een mooie advent kalender. Elke dag is een typische Kerst activiteit is voor mij (ons), omdat hij wil dat de twee van ons een heel mooie Kerst. Ik ben blij elke dag dief in de Ochtend, als ik kan trekken is de volgende strookje papier…Op zondag vertrok ik de opmerking “Kerst bakken schoon cookies” je glimlacht nu, maar hij kent me te goed en weet dat Als ik bak, dan zijn er koekjes met natuurlijke ingrediënten zonder suiker, kunstmatige aroma ‘ s, alcohol of gewone bloem. Sugar-free, de Kerst-seizoen, is mijn Motto! Vandaag heb ik voor jullie drie Schone Eten cookie recepten, die u nodig hebt om uit te proberen in uw Kerst bakken.

Veganistisch Rozemarijn-Heide Zand

Deze zand cookies worden voor twee, drie jaar geleden, zijn mijn favoriete koekjes in de Kerst bakkerij. Eerder echter, ik had geen rechts Alternatief voor de suiker-verhouding. Vandaag bak ik met kokosbloesem suiker en in de cookies, de smaak is veel beter! Zo gemakkelijk karamellig, maar de citroen en rozemarijn is heerlijk fris! Mijn kokosnoot suiker die ik koop van zeven heuvels (Wholefoods) is gelijk aan een grote zak die hij heeft vervangen in ons huis compleet met de sector suiker.

Ingrediënten voor een plaat van rozemarijn-Heide zand:

 • 150 gram spelt volkoren meel
 • 80g kokosbloesem suiker
 • 100g veganistische Boter (met een normale Boter als je wilt)
 • 1/2 THEELEPEL gemalen vanille
 • 2 EETLEPELS plantaardige melk
 • 1 THEELEPEL geraspte schil van een biologische citroen
 • 2 TL gehakte rozemarijn
 • 1 Snufje Zout

Voorbereiding:

Alle ingrediënten in een mengkom en mix met de mixer tot een glad deeg. Het deeg verpakt in folie 1 uur in de koelkast. Vervolgens het deeg, neem uit de oven voor op 190 graden boven-en onderkant warmte -, verwarm, en vormen op een met bloem bestoven oppervlak tot een ongeveer 5 cm dikke, gladde rol. Van deze rol zijn 1 cm breed plakjes en snijd met een kleine afstand op een bakpapier beklede bakplaat en druk licht. Als u wilt, kunt u geven als ik de Cookies, een cookie stempel, zoals “Home Made”. De meeste van deze koekjes is zeer goed en ziet er cool uit! De Heide zand-koekjes bakken voor 15 minuten en laat het afkoelen.

Cleaner-Heidesand-mit-Rosmarin

Sinaasappel-Gember-Cookies

De Oranje-gember-Cookies zijn geïnspireerd door Freeletics, hebben onlangs een vergelijkbaar recept. Echter, ik ben geen Chili persoon en ik heb het aangepast, daarom, met gember. In mijn ogen is de combinatie van Sinaasappel en gember past echt goed! Deze zijn zeker heel anders, schoon koekjes van Kerstmis, die samen volledig zonder suiker.

Ingrediënten voor een plaat van Oranje-ginger Cookies:

 • 200 g gemalen amandelen
 • 50 g cashewnoten breken
 • Sap Van 1 Sinaasappel
 • 1 THEELEPEL kaneel
 • 1 theelepel geraspte verse gember
 • 1/2 THEELEPEL gemalen nootmuskaat
 • 1 EETLEPEL donkere Chocolade (min. 80% cacao)
 • 3 EL Cashewmus
 • 1 Ei

Voorbereiding:

Alle ingrediënten in een mengkom en mix met de mixer tot een redelijk glad deeg. De cashew stukken om op te staan, natuurlijk, altijd iets. Verwarm de oven voor op 180 graden boven en onder warmte verwarm. Van het deeg willekeurig grote, platte cookie vormen en leg ze op een bakpapier in een bakplaat en verspreid. Dan de Cookies voor 15 tot 17 minuten bakken in de oven en laat volledig afkoelen.

Orange-Ingwer-Cookies

Schoon Kokos Makronen

Ik ben een enorme Kokosfan en kan niet zelfs in de Winter niet genoeg van. De vraag of kokosolie, kokoswater, kokosmelk of geraspte kokos, ik koken in mijn keuken heel vaak. Het is daarom geen wonder dat men gaat mijn Schoon Eten cookie recepten rond kokosnoot. Het is een uitdaging om een goede kokosnoot macaron recept dat is licht en luchtig, maar op hetzelfde moment “plakken”, zodat de macarons blijven, zelfs na het bakken, enigszins. Mijn kokosolie is van het merk Rapunzel. Ik denk dat het de beste kwaliteit voor Frituren en bakken!

Ingrediënten voor een plaat van kokos makronen:

 • 100 g gemalen amandelen (beter nog, gemalen amandelen zonder schil)
 • 3 EETLEPELS kokosolie (vloeibaar)
 • 200 g geraspte kokos
 • 7 EETLEPELS agave siroop
 • 1 EETLEPEL citroensap
 • 4 EL water
 • 1 Msp. Vanille

Voorbereiding:

Eerste van alles, je maakt een soort van Marsepein. Geef de gemalen amandelen, 1 EETLEPEL kokos-olie en 2 EETLEPELS agave siroop in een kom en gemengde alles goed met de mixer tot een kleverige, vaste massa. De “Marsepein” is gemengd met de andere ingrediënten en geroerd met de hand weer, mixer, alles. De oven voor op 170 graden boven-en onderkant warmte -, verwarm, en regel een bakplaat met bakpapier. Uit de resulterende macaron deeg vormen haar kleine kegels en plaats ze op de bakplaat tot het deeg op is. Nu zal je het bakken van uw kokos makronen op de middelste rooster voor 15 minuten in de oven.

Cleane-Kokos-Makronen-Rezept

Heel veel plezier in uw Kerst bakken en als je nog meer tips voor een suiker-vrije Kerst-seizoen, dan dit Bericht naar me kijken als Aanvulling heb ik onlangs gepubliceerd.

Geef een reactie