Mijn eerste ETEN TREIN LIEFDE Coaching-dag met Lucia – Een droom die uitkomt!

Het Ontwerp van mijn blog is één van mijn grote passies. Het maakt mij erg blij! Een Zaak Van Het Hart! In Parallel, ik heb ook lange tijd de wens om te werken met mensen, en om u te ondersteunen in uw eigen reis tot een actievere, gezondere en gelukkigere leven. Een persoonlijke ETEN TREIN LIEFDE Coaching bieden! Deze droom is nu voor de eerste Keer in de vervulling en het kon niet mooier zijn!

EAT-TRAIN-LOVE-Coaching

Misschien bent u een beetje verbaasd…zo Ver had ik nog niet meegedeeld deze droom zelfs op mijn Blog. Het was een stil en intens verlangen, heb ik onderzoek gedaan naar mezelf en met mijn beste vrienden en ik heb besproken voordat hij werd accepteren de Vorm. Alleen op mijn muur, ik heb hem. 🙂

Ik ben ervan overtuigd dat hart-en verlangens zijn altijd voldaan is, als we iets Goeds in beweging, en zo kreeg ik in het afgelopen jaar een E-Mail van Marco. Hij vroeg me of ik het zou ook een Coaching-ronde-ETEN TREIN LIEFDE. Zijn vrouw, Lucia – een enthousiaste ETEN TREIN LIEFDE lezer heeft een binnenkort jarig en hij wil haar een heel bijzondere Gebeurtenis. Ik heb stralen van oor tot oor toen ik zag dat dit verzoek. Binnen ik zei meteen “JA”! Ik wilde proberen zou ik graag die als trainer/ Coach en natuurlijk Marco, tot zijn Verbazing, help! Wat een briljant idee van de gift! Verdere Details voor Lucia ‘ s verjaardagscadeau werden snel opgelost. Een paar dagen na haar verjaardag we hebben twee contact en georganiseerd te voldoen aan de 24. Januari bij mij thuis. Lucia wilde inspiratie voor je gezonde voeding in het dagelijks leven, een gemeenschappelijke koken, een HIIT-Yoga-Sessie, en het eenvoudig delen over mijn drie grote thema ‘ s Schoon het Eten, de Fitness en de ontwikkeling van de personages. Al ons eerste telefoongesprek was zo warm en open…ik wist gewoon, je EET TREIN LIEFDE dag kon alleen maar goed zijn!

En zo was het! Met een gevarieerd programma, gisteren hadden we een fantastische dag. Samen hebben we te zweten in mijn sport ruimte met de combinatie van HIIT en Power Yoga, het hoofd staan beoefend, nieuwe recepten voor energie ballen gemaakt van een veganistische Schoon Eten gerecht gekookt, heerlijk gegeten, veel vragen en hard over God en de wereld vermaakt. Toen bracht ik Lucia in de avond naar het treinstation, het afscheid is moeilijk. We waren absoluut flitste door de grote verbinding tussen ons en de prachtige dag met een gezonde voeding, veel beweging, ontspanning en te delen! Ik denk dat het een beter gevoel dat je kunt hebben na een Coaching…Ook Lucia heeft genoten van de dag samen: “Er was nu een dag, als een vriend, en tegelijkertijd zeer professioneel”. Zelfs in de trein op weg naar huis was ze gloeien, ze vertelde me…. precies hoe ik slaap deze spannende dag ga aan het einde!

Ik ben zo dankbaar voor deze geweldige ervaring, voor mij, een van mijn grote dromen werden werkelijkheid. Ik heb geleerd om niet alleen te weten een van mijn trouwe lezers persoonlijk, maar kan u ook ondersteunen intensief in uw eigen vragen en onderwerpen over voeding, Yoga en co. Het is ongelooflijk spannend en ik voelde hoe het maakt mijn hart Zingen! Lucia is zo vriendelijk en schrijf me een gedetailleerd overzicht van uw ETEN TREIN LIEFDE Coaching, zodat u meer kunt leren vanuit hun perspectief. Ik dank u, lieve Lucia!

Voor mij is het duidelijk: ik zou graag als Aanvulling op mijn Blog ETEN TREIN LIEFDE en al haar posts, Video ‘ s, gratis eBooks, etc ik heb ook meer op het gebied van Personal Training / Coaching is actief en dergelijke meer ETEN TREIN LIEFDE dagen. Voor mensen die tot een actiever, gezonder en gelukkiger leven! Voor jullie allemaal! Of het is een volle dag zoals het geval is met Lucia, of gewoon een uur of twee….of het nu is om schoon te winkelen, koken, Yoga, HIIT, of…of u wilt om het te ervaren voor jezelf of geef het weg….Ik wil dat je met inspiratie, mijn Kennis, mijn eigen ervaringen, evenals met moed en plezier op uw manier ondersteunen. Dus hoe doe ik het op mijn Blog al bijna 3 jaar, uit de verte.

Als u dus uw eigen ETEN TREIN LIEFDE dag wensen, dan is een E-Mail naar kristin[at]eattrainlove.de schrijf me in! Ik kijk ernaar uit om u en uw wensen naar een persoonlijke Coaching!

Geef een reactie