Kan leiden tot Wonderen in 40 dagen

De hemel op Aarde is een keuze die je moet maken, niet een plek waar je moet zoeken.

– Wayne Dyer

Op dit moment ben ik op reis, ik wil je vertellen dat vandaag de dag in het Leven-een Dag op mijn Blog. Het is een reis die ik heb gelukkig geweest voordat, maar ik heb veel respect. Want op de weg naar een vervuld, gelukkig leven, moeten we kijken op dit Onderdeel in ons en met hen samen te werken.

Er is sprake van Angst. Woouuu…niet een leuk onderwerp! Onmiddellijk zet negatieve gedachten in onze geest. “Ik ben niet bang.” of “ik wil niet te kijken naar mijn Angsten.” of “Wat is dat verondersteld wordt te brengen?” Dergelijke gedachten zijn normaal. Het is onze innerlijke, onbewuste verdediging mechanisme kicks in. Ook ik heb lang gedacht dus. Ik was niet bewust van, wat is de rol van onze Angsten spelen in ons leven. Wat voor invloed hebben ze op ons leven, ons geluk en onze tevredenheid. Maar ik wist instinctief dat het onderwerp is belangrijk voor mij. Alleen de vermelding in dit donkere en lelijke kant in mij, in ieder van ons – ik had niet eerder gevonden.

En hoe dit zo is. Er zijn toevalligheden. Dus ik ben op Gabrielle Bernstein en haar boek “, Kan Wonderen”. Eigenlijk, het is natuurlijk het kan niet veranderen is geen boek, maar een 40-dagen-hoe we al onze negatieve, angst, en deels onbewuste gedachten stap-voor-stap in de liefdevolle, behulpzame gedachten. De cursus is gebaseerd op het grote werk van “Een cursus in wonderen”, die ik uiteindelijk weer lezen. Ik was op zoek naar, maar na een beetje oefening, een dichter. Een Soort Van Gids. En er Kan Veroorzaken Wonderen, “” op de juiste plaats. In 40 kleine dag-lessen die we leren over onze diepgewortelde fundamentele angsten en werken op hen. We leren om het leven te zien in een nieuwe manier, en te beoordelen. We werken aan onze innerlijke Overtuigingen, de manier waarop we waarnemen dat alle gebeurtenissen in ons leven en voelen.

%image_alt%%image_alt%

Zoals de quote hierboven zegt: ik ben ervan overtuigd dat we ons geluk in onze handen. Alleen wij bepalen of wij zijn blij en tevreden. Geen andere mensen, geen omstandigheden of iets anders. Het geluk in ons leven is niet een bestemming. In plaats daarvan is het in onze Hand of in ons Denken, of we gelukkig zijn of niet. En onze Angsten spelen een grote rol.

Wat zijn de fundamentele ideeën van de Oorzaak Kunnen Wonderen?

Ieder van ons wordt begeleid door vele, vele angstige gedachten, dat we slechts een fractie van bewust. Angst kan zich Uiten in boosheid, verslagenheid, verdriet, etc. We leven niet in een constante angst niet goed genoeg, mooi genoeg, slim genoeg, of niet genoeg. En vele uren van de dag brengen we door, het is juist deze diepe Angsten te “verdoven”: afleiding, zoals TV-kijken, hard werken, eten, drugs of wat dan ook. Maar dit zal ons niet helpen. Wij voeren een zeer hongerige rups. De beste manier met onze Angsten, is het waar te nemen en te transformeren, uiteindelijk, in liefdevolle gedachten. In elke Situatie hebben wij de keuze tussen bang en liefdevolle gedachten. We kiezen. Het is echter niet eenvoudig om die stap te doen uit angst naar liefde. Als Gabrielle Bernstein zo leuk is het Geven van een angst is als het opgeven van suiker schrijft: “. Ze zijn beide sneaky ingrediënten die verbergen uit bijna alles. En net wanneer je denkt dat verlangen onder controle, plotseling opsteekt haar niet-zo-mooi hoofd weer.”

Om deze reden, ze heeft het ontwerp van de cursus “, Kan Wonderen”. Ze wil om ons te leiden, om te gaan met deze lange weg van angst naar liefde in onze gedachten. Met warme woorden, kleine Oefeningen en dagelijkse affirmaties van de cursus stuk van verandering is voor een deel van onze gedachten. Het is een beetje een dagelijkse Workout die u hebt dit nog nooit gedaan. In het begin is het echt moeilijk om het gezicht van deze gedachten en het te omarmen. Maar, met de tijd, wonderen gebeuren. Het zij zo, tenminste.

maycausemiracles

Wat gebeurt er in de eerste week van Mei Veroorzaken Wonderen?

In deze eerste week, dingen hebben gekregen met mij in beweging. Dit was ook een doel van de week 1: de Angsten, ga naar de onderkant te zien hoe je het blok in zijn eigen leven en de vreugde van het zijn. Ik werd helemaal overweldigd door de eerste week echt. Ik was niet op de hoogte van hoe veel Angsten in mijn dagelijks leven en welke Macht hebben ze over mij.

Een simpel voorbeeld: Als ik ga naar uitvoeren – met name in de avond – dan is de angst komt in me op dat ik zou worden opgepikt door een Gek. Ik probeer elke Keer, deze drukken de angst. “Ach, onzin, omdat het niet gebeurt”. Maar dat is natuurlijk niet helpen. De angst is er. Het is echt, omdat ik voor ogen had hoe het ontstaat. U kunt vertellen dat mijn hartslag is rijzen de pan uit, als deze angst is bij het Uitvoeren komt er in voor mij. Echter, de vraag is, wat goed is, is dat voor mij deze angst. Wat zijn je mij helpen? Gezien het feit dat ik echt opgepikt door een Maniak, dan zou ik waarschijnlijk lijn op precies deze Situatie….ongeacht of ik bang was, of dat ik gedachteloos liep. Maar als er niets gebeurt, dan is de angst voor gevolgen voor mijn plezier van het Lopen. Ik gespannen, met veel adrenaline en spanning in mijn lichaam. Natuurlijk is het niet goed voor mij. Deze angstige gedachte is niet van mij dienen. Integendeel, hij is een zeer groot stuk neemt me van mijn vreugde. Wat mij zou helpen is een nieuwe kijk op de dingen. Ik moet leren op een nieuwe manier.

Op hetzelfde moment bezig met mezelf in een dag in de eerste week, met het thema dankbaarheid. Het was prachtig in de ochtend na het opstaan op de perceptie van dankbaarheid. De dag was geweldig! Ik was voor zo veel kleine, leuke dingen om te openen: een vriendelijke groet van een collega, een lof van de baas, een lichtstraal van de Zon in de lunchpauze. Dit heeft mij getoond hoe gemakkelijk het soms is, nou, op de dag van te voren om af te stemmen. Ik moet zeggen dat ik, vooral in de ochtend lessen van Kan Veroorzaken Wonderen, helpen eng.

Deze reis is zeker spannend. Ik ben op zoek naar het, zelfs als sommige momenten waren in de laatste week. Maar positieve veranderingen in het Denken is nooit gemakkelijk, anders zouden we hebben gericht een lange tijd geleden.

Ik wil je vertellen in de komende paar weken van mijn reis stations in “, Kan Wonderen”. Ik hoop dat ze ook brengt u mee te Denken en nieuwsgierig maken, en uw Angsten. Want: Het kan leiden tot wonderen! 🙂

Al Het Beste!

Kristin Unterschrift-003

Geef een reactie