Gezond leven en reizen: Palma de Mallorca Gids

Mallorca heb ik gekoppeld nogal een cliché, altijd met het drinken van feesten op de bal man. Het eiland van de Balearen heeft veel meer te bieden, heb ik niet vaak gehoord, dus ik wilde om het te geloven. Om mezelf te overtuigen, heb ik in augustus voor twee weken op het eiland. Mijn verjaardag was in mijn tijd op het eiland en ik doorgebracht in Palma. En wat kan ik zeggen: ik was niet teleurgesteld en komen weer terug! Na mijn Amsterdam Gids, wil ik graag aan u dus, mijn “gezonde Hotspots” op Mallorca, de hoofdstad Palma. Enkele tips die ik heb gevonden Madhavis “10 Yoga-Hotspots in Palma de Mallorca”.

Palma de Mallorca

Vitamin Palma de Mallorca

“Vitamine – food & gezonde drankjes”, ik heb ontdekt dat er meerdere in het centrum van Palma. Bijvoorbeeld, er zijn heerlijke Smoothies, bovendien, kokosnoot water en gezonde voeding. Helaas, heb ik niet gevonden in de winkels online en kan je dus geen adressen – maar ze waren direct aan de belangrijkste winkelstraten! 🙂

Mallorca Delicatessen 1

Mallorca Delicatessen 2

In het midden van het centrum van Palma, op het Plaza Marques del Palmer in Mallorca Delicatessen Mateu Pons, er zijn van hoge kwaliteit Mallorcaanse producten. Ik hou van deze kleine winkels! Vooral de chili peppers hebben gedaan om mij, maar ik kan het niet helaas.

Mallorca, Mateu Pons Plaza Marques del Palmer, 7 07001 Palma Delicatessen

Kaffee Palma de Mallorca1

Kaffee Palma de Mallorca2

In het Café, Geboren 8, direct in het centrum van Palma, op de Paseo del Borne (Passeig del Born), maakten we nog een Stop. De koffie was heerlijk en het café heeft een eigen Charmé, zoals je kunt zien op de afbeelding hierboven. Door de 1A-positie, ik terug zou komen!

Geboren op 8 Paseo del Borne, 8 07012 Palma

Bon Lloc MallorcaVan daar, het ging meer in de richting van de Kathedraal. In een rustige straat, schuin tegenover Udo Walz, Downloaden is Bon Lloc. Het was de bedoeling om te eten in het vegetarisch-veganistisch Restaurant voor de lunch. We waren helaas te vroeg, want het Restaurant alleen geopend vanaf 13 uur. We waren al rond 12 uur aan en hebben niet gewacht, maar ging het meer. Het menu lezen, maar zo goed, dat ik er tijdens mijn volgende bezoek aan het eiland.

Bon Lloc de Carrer de Sant Feliu 7 07012 Palm

Kathedrale Palma de Mallorca1

Kathedrale Palma de Mallorca 3

Hafen Palma de Mallorca

De Kathedraal (pas op!) en in de haven, hebben we onze weg in de wijk Santa Catalina. Het voetpad fraude op het gedeelte van de Kathedraal, ongeveer 10 minuten. “Live gaan”, een raw food Café was er dan het volgende kopje koffie, Snacks en kokosnoot water voor de weg. Een zeer kleine, zeer mooie Winkel! Het Café biedt ook gratis W-LAN.

Ziva naar Plaça Navegació 11a 07013 Palma

Ziva to go1

Ziva to go2

Ziva to go3

Slechts een paar straten van de “Live” te gaan “” de weg, de veganistische supermarkt “Lo Vegano”. Verbaasd mij dat er bijna alleen duits producten (ook duitse boeken). Ik was op zoek naar een nieuw bio-merken te testen, in plaats van de bekende bedrijven, maar ik nieuwe producten in mijn winkelmandje. Echter, ik vond ook deze plaats is zeer behulpzaam! Direct tegenover de markt is de manier hall in Santa Catalina, dat is ook zeker een bezoek waard!

Lo Vegano Carrer de Caro 34 07013 Palma

Lo Vegano Palma

Lo Vegano Palma Einkauf

Al met al, ik vond het eiland heel goed en ik kijk uit naar het volgende bezoek en hopen dat ik kan uitbreiden van dit bericht weer! Omdat ik graag wil bezoeken, bijvoorbeeld, de nieuwe Street-Food market “San Juan” in Palma – we hadden deze Keer helaas geen tijd.

Heb je een (culinaire) advies voor Mallorca? Dan laat je in de comments.

Geef een reactie