Rohköstliches Bananen-Ijs Confectie

Net voor Pasen, ik heb het al ontdekt, een geweldig recept uit de vegan blad en imitatie: rohköstliche “Easter eggs”. Een paar weken geleden, ontdekte ik dat er een geweldig recept: rohköstliches ijs confectie. Ook dit heb ik er op voorbereid en ik ben weer verbaasd, ik wil graag het recept met jullie. Rohköstliches Bananen-Eiskonfekt1 In de laatste paar jaar heb ik me in de zomer opnieuw en opnieuw, waarschijnlijk de gezondste en makkelijkste ijs in de wereld gemaakt door bananen, gepureerd en in de vriezer zetten. Dit ijs is ook bekend als “nice room” of “Nana Ijs”. Dit is een ice confectie, de basis voor de rohköstliche banaan.

%image_alt% Rohköstliches banaan ijs confectie stemmen: 0 rating: 0: het recept te beoordelen! Print recept Rohköstliches banaan ijs confectie stemmen: 0 rating: 0: het recept te beoordelen! Print recept

  • Menu Het Dessert
  • Veganistische keuken

Ingrediënten

  • <span style=”font-family: arial, helvetica,sans-serif;” data-mce-style=”font-family: arial,helvetica,sans-serif;”>2 bananen</span>
  • <span style=”font-family: arial, helvetica,sans-serif;” data-mce-style=”font-family: arial,helvetica,sans-serif;”>naar uw smaak: noten, Goji bessen, cacao Nibs…</span>
  • <span style=”font-family: arial, helvetica,sans-serif;” data-mce-style=”font-family: arial,helvetica,sans-serif;”>optioneel: rauwe cacao, kaneel, vanille, andere vruchten zoals frambozen, aardbeien, enz., <a href=”http://amzn.to/1pLeMnu” data-mce-href=”http://amzn.to/1pLeMnu”>Lebepur hibiscus</a>* <a href=”http://amzn.to/1pLgdlM” data-mce-href=”http://amzn.to/1pLgdlM”>de Rode banaan</a>* enz.</span>

Porties: Ingrediënten

  • <span style=”font-family: arial, helvetica,sans-serif;” data-mce-style=”font-family: arial,helvetica,sans-serif;”>2 bananen</span>
  • <span style=”font-family: arial, helvetica,sans-serif;” data-mce-style=”font-family: arial,helvetica,sans-serif;”>naar uw smaak: noten, Goji bessen, cacao Nibs…</span>
  • <span style=”font-family: arial, helvetica,sans-serif;” data-mce-style=”font-family: arial,helvetica,sans-serif;”>optioneel: rauwe cacao, kaneel, vanille, andere vruchten zoals frambozen, aardbeien, enz., <a href=”http://amzn.to/1pLeMnu” data-mce-href=”http://amzn.to/1pLeMnu”>Lebepur hibiscus</a>* <a href=”http://amzn.to/1pLgdlM” data-mce-href=”http://amzn.to/1pLgdlM”>de Rode banaan</a>* enz.</span>

Porties:

  • Menu Het Dessert
  • Veganistische keuken

Instructies

  • <span style=”font-family: arial,helvetica,sans-serif;” data-mce-style=”font-family: arial,helvetica,sans-serif;”>mix De bananen of pureer en de andere ingrediënten onder roeren.</span>
  • <span style=”font-family: arial,helvetica,sans-serif;” data-mce-style=”font-family: arial,helvetica,sans-serif;”>geef De massa in ice-cube vormen en een minimum van 3 uur in de vriezer.</span>
  •  Rohköstliches Bananen-Eiskonfekt2

    Ik heb gekozen voor de volgende combinaties: banaan, hazelnoot-pecan en banaan-hibiscus*. Super lekker! Ik over het algemeen als de Lebepur poeder, gewoon omdat het leuk vind om te experimenteren. Mijn favorieten zijn (naast hibiscus, heb ik reeds in detail) framboos*, Aronia bessen* Rode banaan*.

    Geef een reactie