Recht in de pan! De eenvoudige modulaire systeem voor het creëren van schone pan gerechten

Verena – mijn regelmatige gast auteur op ETEN TREIN LIEFDE – en soms denk ik, helemaal in dezelfde cyclus. Gisteren had ik gegaan naar de zin in één van mijn kleurrijke, fantasierijke winkelen rijke gebakken gerechten, en ben na het werk. Vandaag is Verena ‘ s Post komt recht op cue. Ze houdt van deze gerechten zo veel als ik doen! Daarom ontwikkelde ze een eenvoudige Toolkit voor lekkere gebakken gerechten en vertelt ons hoe we snijd de tomaten, Feta, Quinoa, en co. dus recht in de pan op een snelle en gezonde voeding. Bon Appetit!

Confessions-of-a-food-expert

“Gebakken gerechten, en zo samen iets geschnippeltes ik wil niet dat je te zien!” Er zijn sets voor alle leeftijden in het oor. In de één, is een duidelijke offerte, en de andere, een overweldigende compliment, en voor mij zijn het de pan gebakken gerechten. Tijdens mijn opleiding als diëtist, hoorden we deze zin over en weer door een docent in het onderwijs keuken. Natuurlijk niet, het was ook uitgelegd waarom dit type keuken is gewenst. Zijn ze te gemakkelijk, we willen laten zien dat we kunnen koken. Sauzen trek, Roux, van vlees naar de punt van koken, brood bakken, gelatine en gist kan behandelen, en niet alleen dat, schijnbaar willekeurig voedsel SNiP en plaats het in een pan heen en weer schuift. Waar zouden we zijn? Dit soort gerechten was voor een aantal jaren een taboe. Ik ben zeer dankbaar dat ik heb geleerd, is een goede kok, was in staat om te leren hoe je zelfgemaakte Ravioli te proeven, en wat is het verschil tussen Pudding en Flammeri. (Het was en is ook nog steeds heel veel mis is, als je echt wilt lachen, ik wil schrijven over een Top 5 van mijn grootste koken blamagen 😉 ). Op het moment, dus wat is er met culinaire normen op de plaat, die ook qua voedingswaarde waardevol. De ideale Situatie in het onderwijs keuken kan helaas niet op het dagelijkse leven overdragen en ik ben bijna elke avond eten met een fabriek in mijn keuken en bereid mij een aantal voor mijn lunch de volgende dag. En deze zin kruipt dan mij in het oor van de…Vandaag, de verklaring “gewoon” een van de belangrijkste argumenten voor me, en ik word dus vele jaren later bewust van waarom hebben we geïntegreerd studenten, de gebakken gerechten, of gewoon een food factory-gerechten, in onze voedingskundige berekeningen.

Pfannengerichte-Clean-Eating

Waarom ik gebakken gerechten, of food factory gerechten hou van:

  • Ze zijn makkelijk te bereiden. U kunt ook na een dag hard, en zonder het Deel van de Maltster.
  • Ze zijn gemaakt van ongelooflijk snel. U zet in een commerciële break in de privé-stations.
  • Voor de voorbereiding moet je maximaal een pan en een pot. Dit bespaart tijd bij het opruimen en de afwas.
  • Er zijn verschillende gedeelten op hetzelfde moment te bereiden en u kunt een trendy “Maaltijd-Prep” beeld voor Instagram. 🙂
  • Door de verschillende onderdelen, ze zijn erg gevarieerd, – voor het gehemelte en de oogzenuw.
  • U kunt de volgende dag, warm of als een vullende salade.
  • Je bent een geweldige “de rest van de recyclers”.
  • Volgens de eenvoudige modulaire principe samen te stellen, u gezond, lekker en flexibel.

Clean-Eating-Pfannengericht

Hoe is het met mijn kit voor pannen en food factory eten?

  • Onderdeel 1: De Hapjes! Koolhydraten zoals volkoren pasta, volkoren rijst, Bulgur of Quinoa. Voor een Persoon die u ca. 70 g droog gewicht (rough guide).
  • Onderdeel 2: De Fit! Vitale stof leveranciers, zoals paprika ‘ s, tomaten, Koolrabi…gewoon groenten die je liefde. Beste seizoensgebonden en 200 gram per Portie.
  • Onderdeel 3: De Sterk! Naar de bronnen van Eiwitten zoals Tofu, Feta, Mozzarella of vis. Ongeveer 100 g per Portie.
  • Onderdeel 4: De Gigolo! Goede leveranciers van Vet, zoals olijfolie of canola-olie (1 EETLEPEL) en zure tegen spelers zoals azijn of citroensap (1 TL).
  • Onderdeel 5: De Spicy! Aroma ‘ s zoals kruiden en specerijen naar eigen smaak.

Met deze 5 onderdelen dat u een uitgebalanceerde combinatie van voedingsstoffen, die bijzonder geschikt is als vulling lunch om mee te Nemen. U kunt de hoeveelheden, natuurlijk, uw wensen en uw dieet aan te passen, de maaltijden warm of koud, afhankelijk van wat uw lichaam hunkert naar.

Cleane-Pfannengerichte

Als u niet slaagt voor de 5 onderdelen zijn er 2 Extra ‘ s:

  • Extra 1: De Fris! Noten (bijv. walnoten, cashewnoten), zaden (bijvoorbeeld zonnebloempitten, pompoenpitten) en zaden (bijvoorbeeld Lijnzaad, Chia zaad) niet alleen zorgen voor een gezonde vetten voor een heerlijke cracking effect – ongeveer 1 EETLEPEL moeten worden.
  • Extra 2: De Zoete! Fruit en gedroogd fruit versterken de schotel met vitaminen en mineralen en brengen in een zoete component (1 hand vol).

Mijn tip: Als je denkt in deze componenten en tools bij het winkelen, dan zijn de juiste ingrediënten om het land in uw auto. Of spontaan of bij grote drukte, wat en hoe wij kopen bepaalt wat we eten, uiteindelijk. Voor mij is dit schema helpt om de 20 minuten die nog voor mij op een doordeweekse dag te gaan winkelen, gebruik ze verstandig.

Nu ben ik benieuwd wat afsnijden bent u zo in elkaar? Je hebt een onverslaanbare pan kwintet van ingrediënten?

Veel groeten en tot ziens

Verena

Geef een reactie