Workout-Video Nummer 2: Het Goede Gevoel Training

Hey liefde Mitch van de Vikingen,

een week van de Fitness Challenge is voorbij!! Hoe zit het met u? Je bent netjes? Je hebt je verbannen innerlijke varken hond in de hoek, waar hij horloges in een slecht humeur in uw sportieve activiteiten? Dus het moet worden! Ik ben trots op je!

Ik ben momenteel een beat, helaas, gezondheid. Griep Infectie. Maar het is bergop, zodat ik kan trainen op het weekend hopelijk. Gisteren heb ik gemaakt, maar op zijn minst een beetje van Yoga, omdat uit de vele Liggen en Slapen ben ik beginnen te krijgen van een stijve rug. Maar vrees niet, ik ga je langzaam in en niet overdrijven.

Vandaag heb ik mijn tweede Training Video voor je, hopelijk is – zoals de titel al zegt – een goed gevoel te geven en je zweet op het voorhoofd. Ik heb mij veel moeite, dat is het! 🙂 Dank God, ik nam een week geleden, anders zou het geweest zijn niets vandaag.

GOED GEVOEL TRAINING

12 min | 50/10 intervallen | 3 rondes Bergbeklimmers Krab Touch Hoge Knieën Helft Burpees

Veel plezier tijdens het Sporten en altijd leuk om te posten wat je aan het doen zijn!

Kristin Unterschrift-003

Geef een reactie