20 dagen geleden…

…sinds ik ben begonnen met mijn vakantie Uitdaging. Ik heb een aantal punten over mijn dieet, mijn sportieve achtergrond en mijn lichaam/ been zorg. De tijd om is. De vraag is nu: Wat ik heb ontmoet en hoe het werkte voor mij?

Dit waren mijn eisen:

Elke dag een Groene Smoothie: Check. Voldaan! Super lekker. Ondertussen heb ik gemerkt, een prima mix voor mij: 1 banaan, 1 Appel, een beetje gember, spinazie en 1-2 roosjes van de broccoli. Het Geheel is met een SIP-multi-vruchtensap voor een betere Mix gemengd, en, bij voorkeur, als een löffelbarer Smoothie met vlas zaad over de top verspreid zal worden geserveerd. De beste tijd voor deze Smoothie was het voor mij in de avond een diner of in de tussen tijd voor de kleine honger.

Schoon het Eten van de dag: Goed! Ik zou zeggen tot 80%. Niet alles was schoon. We werden uitgenodigd om deel te nemen in de 20 dagen, 3 Keer voor het diner en daar had ik compromissen sluiten. Ook ik heb gegeten voor mijn smaak vaak Zoet.

Dagelijks 2.5-Liter drinken: ik heb niet veel te drinken, als het nu elke Keer voor 2,5 liter, ik weet het niet precies. In ieder geval, ik gegeten lekker drinken: Veel water, veel thee en weinig koffie. Ja!

Om een Lief voor mij (alleen eiwit shakes zijn toegestaan: Niet tevreden! Zeer duidelijk! Ik was in deze 20 dagen is de een of andere manier heel Lief en had veel op mijn bord, als ik vroeger maar zo nu en dan om iets zoets. Het Dessert, wijn, rubber, een beetje chocolade. Het was niet zo overdreven veel, maar als een standaard niet werkt. Dit is ook het punt dat vond ik erg moeilijk!

In de avond, weinig tot geen koolhydraten: ik zou zeggen 90%. Het was niet zo gemakkelijk, maar ik zie dat ik – als ik koolhydraten te eten dan zo weinig mogelijk aan mij en de groenten de boventoon te voeren.

Veel fruit, groenten en noten te eten: Check! Duidelijk is voldaan! Ik gegeten heb van alle 3 eet zoveel als nooit tevoren. Het was heerlijk! En dat deed het voor mij en mijn spijsvertering is erg goed! Vooral broccoli, ontdekte ik voor mezelf.

Elke dag sport te maken: Tot 1 dag ontmoette ik dit ook. Het liep geweldig en ik had veel plezier. Ik rende, ik wiegde “mijn Lichaam”, was op mijn Power Plate en Yoga. Boulderen en Klimmen we waren niet deze maand helaas. Dit komt na de vakantie.

Benen sommerfit: als de was in 20 dagen, ik heb mijn Best elke dag gerichte been oefeningen, elke dag van de benen-Massage onder de douche, twee keer per dag met een speciale Bio-Anti-Cellulite-Gel van Yves Rocher Afgeroomd. Te worden genomen om de paar dagen, base poeder-drankje voor mij. Bah! Resultaat: ik denk dat het de moeite waard was. Maar meer daarover in mijn sportieve review van de mei.

Vreemd, voordat ik was begonnen aan deze Post, ik was van mening, hebben eigenlijk heel weinig van de Challenge gehaald. Maar nu realiseer ik me dat ik ontmoet heb heel veel van. Het feit dat, voor mij, een van het was niet echt een Uitdaging (veel groenten en fruit te eten of dagelijks te oefenen). Echter, de echte Schone Eten, evenals het Weglaten van Zoete viel aanzienlijk moeilijker voor mij en je kunt zien dat ik niet of niet behoorlijk is nagekomen. Maar ik neem niet het nu serieus. Voor mij was het belangrijk voor mij om mijn vakantie afbeelding in het getuigenis, en ik deed.

Wat is er gebeurd in de 20 dagen met mij? Er zijn 2 dingen die ik u wil vertellen. Voor een, was ik enthousiast aan het begin van de maand, mijn maandelijkse migraine zou optreden, nadat ik de Pil maar één keer in de steekproef. Ik had van migraine in mijn tijd, maar deze Keer slechts zeer licht en slechts voor een dag! Dat is vooruitgang! Ik zal kijken hoe het evolueert. Aan de andere kant heb ik studeerde in de laatste 20 dagen zeer intensief met het onderwerp van de dieren eten/ kwaliteit van het aangeboden vlees en vis. Het heeft me veel over na te Denken en ik wil het lezen in de vakantie, het boek “vlees eten” van Jonathan Safran Foer. Als ik kon een compleet vegetarisch, en wil, dat weet ik nog niet, maar ik zou graag trek mijn conclusies voor mij. Ik ben van plan om dit aan te pakken na mijn vakantie!

Ja, en nu is het al bijna: VIVA MALLORCA!! 🙂 Op vrijdag zal ik trekken nog een tijd door automatisch publiceren naar een sportieve review voor kan zijn, terwijl ik al boven de wolken in de richting van het Zuiden van de weg.

In mijn week vakantie te enthousiast en dan over twee gasten posten. Een Nancy van MyVeggiePill op het onderwerp van de helende krachten van voedsel te schrijven. Aan de andere Tini van de Training te Controleren gemeld uw ervaring met ons in de trendy sport van Crossfit. Ik dank u beiden hartelijk voor uw bijdrage! 🙂

Anders, ik wens je een mooie tijd hier in Duitsland!

Geef een reactie