Perfectionisme Les Nummer 3

Voordat ik begin met mijn reisverslag van onze California vakantie, heb ik een onderwerp in hart en nieren, die ik graag met u delen. En het heeft te maken met de ouderwetse perfectionisme.

De les die ik leer zo langzaam, is:

Ik kom uit de vakantie en

mijn eerste dag op de baan kan ook worden ontspannen!

Surfer Gelassenheit

Ik gebruikte om te komen vaak van de vakantie, had pijn in de nacht voor mijn eerste dag van het werk, de buik. Hoeveel e-Mails u het gaat hebben? Als alles uitgewerkt met de voorstelling? Hopelijk heb je ging alles goed voor je vakantie? De nacht sliep ik, dan is derhalve, meer slecht dan goed. Toen ging ik in de ochtend unausgeruht om te werken en om onmiddellijk uit te voeren is het allemaal begonnen. Op een of andere manier ik heb mijn doel om binnen een dag weer op de Standaard. Ik heb alle Mails en, indien mogelijk, beantwoord. Alle telefoongesprekken voltooid, gesprekken en ook de afspraken op de eerste dag, geen terugslag. Het resultaat: ik was na een dag werken weer klaar voor een vakantie.

Voor een lange tijd heb ik niet gezien mijn terugkeer ‘workaholic-isme’ als schadelijk. Ik dacht dat het zo moet zijn….dat is de eerste dag na de vakantie is niet alleen ontspannen. Vandaag weet ik beter en ik zal het beter doen.

Gisteren was mijn eerste dag van het werk, bijvoorbeeld, liep dus:

  • Aankomen
  • Alle collega ‘ s zijn leuk en ontspannen welkom en een beetje van de vakantie te vertellen
  • Door de manier, de computer
  • Drankjes (thee en water karaf)
  • Mail Inbox-weergave (167 ongelezen e-Mails niet overweldigen)
  • Herinneren lijst controleren (talrijke terugbelverzoeken, en het Uiterlijk van de telefoon, don ‘ t worry)
  • Overzicht en notities maken
  • Rustig Mails en nog steeds relevant is voor de gesprekken verwerkt
  • Met collega ‘ s gaan lunchen/ koffie te drinken
  • Normale werkuren zijn niet meer (en niet minder)

Maar belangrijker dan dat te Doen voor de aanpassing van mijn eerste dag van het werk. U heeft al bepaald hoe het te doen om mij van de nacht voor en hoe ik slaap. Ik heb eerder de fout gemaakt dat ik wilde al terug op de eerste dag terug om perfect te zijn. Ik heb niet toegegeven dat ik een terugkeer fase. Het was niet van mij, maar ik heb van mij, en deze instelling als heel normaal.

Vandaag, ik beken mijn terugkeer fase, omdat ik nu weet dat het veel, veel beter. Ik denk niet dat mij, de tijd waarin ik graag zou hebben gedaan met alle Mails en telefoontjes. In plaats daarvan, ik besluiten dat wil ik zo lang als het vakantie gevoel. En ik ga door ik vertel mijn collega ‘ s over hen, vooral goed voor mij en mijn behoeften (Honger, dorst, vermoeidheid), en ik op de eerste dag met valse verwachtingen overvloed.

Daarom is het voor mij vandaag. Ik heb geleerd, hoe ik ernaar streven de in dit punt van mijn perfectie aan. Dit is een geweldig gevoel!

Hoe is je eerste dag werken na een vakantie? Bent u ook een workaholic of is het om je langzaam?

Geef een reactie