De 3 belangrijkste stappen om een actief en gezond leven – deel 3

“Ontdek de actieve en gezonde mogelijkheden!” en “Kiezen voor wat goed voor je is!” Deze zijn stap 1 en stap 2, kunt u een actiever en gezonder leven stuk voor stuk kunt u bouwen. Dit proces doet het ongelooflijk goed en ik zal nooit vergeten hoe ik kreeg een aantal van de bouwstenen zijn vrij nieuw in mijn leven en nog steeds doen. Maar er is ook een derde stap, die maakt de hele reis is alleen rond. En 3. Stap ik nu voor u.

In-3-Schritten-Aktiv-und-gesund-leben-Teil-3

 

Stap 3: niet Laten gaan van wat goed voor je is!

De derde stap is om een actief en gezond leven, de andere kant van de medaille. Als uw nieuwe Workout-geprobeerd formaten, Clean Eating recepten, of iets dergelijks, en daarna met je gevoel gecontroleerd als ze bij u past, dan is de uitkomst kan natuurlijk ook negatief. Ik heb geen statistieken, maar vanuit mijn gevoel, ik heb het nog niet geprobeerd minstens zo veel dingen die me aansprak, als dingen was ik blij.

Uw opmerkingen in de Review van de eures-Gut-niveau eerlijke manier, dat de Test is niet voor u, dan is het laten gaan van het weer! Ik weet dat het soms gezegd, zo simpel, maar zo moeilijk om te doen. Voelen We ons verplicht, omdat we namen een goede vriend van de Sport… We hebben gekocht, maar de extra nieuwe workout kleding… En we weten allemaal dat rode biet, wortel en selderij zoooo… gezond zijn. Dan moeten we ook….?! Deze manier van Denken vindt u op uw weg terug naar huis. Dit is de stem van uw redelijke gedachten. Ik sta zo vaak voor, en ik wond van binnen. Maar het Beste deel was voor mij altijd: laten we gaan! Ongeacht of ik probeerde het voor de eerste Keer of al 10 jaar lang hadden / hebben gegeten. Wanneer ik voel dat ik ben wind, excuses zoeken of soortgelijke, dan is de (niet meer) is een duidelijke indicator dat er iets is dat past bij mij. Omdat normaal, we hebben een natuurlijke drive om dingen te doen, te eten, enz., dat doet ons goed!

Mijn eerste voorbeeld voor de Release van mijn klimmen avonturen. Via vrienden kwamen we tot de rotsen, en de atleten hebben een raam van een Winter in de hal. Het was leuk, het was uitdagend en leuk. Maar toen het werd gesloten in de lente van het stadhuis en gingen naar de klimwand. Natuurlijk kochten we de eerste keer heel veel Uitrusting: touw, harnas, Clips, enzovoort. Maar mijn vreugde was voor de eerste Keer door de manier! Ik ben getekend elke Keer op de Training als een kauwgom. Ik had gekocht dus veel apparatuur. En ik wilde zo graag in deze grote groep. Ik wilde mij is dat wat maakt het Beklimmen van plezier! Een paar weken geleden, ik trok het “gevolg” en zelfs het klimmen test gedaan….maar na dat, ik stond me eerlijk gezegd: “Hey, wil je! Dus stop!” En je zou het niet geloven hoe opgelucht ik was. Natuurlijk had ik om op te knabbelen, voor een bepaalde tijd na mijn beslissing om, eindelijk had ik om het te zeggen, het beklimmen van de groep en mijn dure apparatuur om opnieuw te verkopen, maar het was de moeite waard!

Nu weet ik: loslaten is niet opgeven! Release heeft iets absoluut Positief. Loslaten is schoon te maken! Het creëert ruimte voor nieuwe dingen die passen veel beter voor ons en geef ons eerlijke leuk! Het beklimmen van de opleiding zou kosten mij in de zomer, 2-3 in de avond à 2 uur tijd en moeite. In deze tijd elke week kan ik lopen vandaag, een goede 60 kilometer en mijn Marathon hintrainieren, wat boeit mij nog steeds, en ik ben erg blij! Dus ik heb gekozen voor mijn prioriteit is absoluut juist!

Je hebt al merken, is de derde stap is zo belangrijk, omdat we allemaal slechts een beperkte hoeveelheid tijd beschikbaar. We kunnen en mogen niet alles doen wat te maken heeft met beweging en een gezonde manier. Dat is het punt niet. Vervolgens zijn we terug naar het onbereikbare en zelfs niet wenselijk 100% (of zelfs meer)! Daarom dient u, zowel in de positieve als in de negatieve zin manier van selecteren of sorteren! Een actieve, gezonde levensstijl leuk! Aangezien er geen verschrikkelijke wreedheid! Iets dat achtervolgt ons permanent, we zullen het nooit als een nieuwe Routine in ons dagelijks leven! Dus consistent zijn er: het leven biedt zo veel mogelijkheden, JE Sport en JE de juiste gezonde voeding!

En als je de eerste vier, vijf, actieve en gezonde bouwstenen als nieuwe gewoonten met oprechte enthousiasme in je leven en voor vijf oude uitgebracht, voelt u zich uw leven is al heel anders dan vandaag! Je bent op een goed pad. Alsjeblieft, erkent gewoon dat en nog veel meer!

Want, inderdaad, er is nog een vierde stap: “en nogmaals, de 3 stappen herhalen, opnieuw en opnieuw!” Ik ben niet gegaan 3 stappen alleen in het verleden honderden keren. Ik ga vandaag! Hoe vaak moet ik iets proberen? Een nieuwe Clean Eating recepten, een raw food Experiment, de eerste Keer skiën….En na het uitproberen, ik beslissen: Is het goed voor mij en ik wil om het te houden of niet? Als ik graag iets, ik blijf aan de Bal en concentreren zeer intens. Of het Loopt in de marathon training, Yoga tijdens mijn Yoga opleiding, of de Groene Smoothie Challenge. Maar mijn resultaat is negatief. Ik gebruikte om wanhopig proberen vast te klampen aan dingen die ik een keer begonnen, maar uiteindelijk realiseerde ik me dat het niets oplevert. Sch*** aan de dure apparatuur! Mijn leven is te kostbaar om dingen, niet (of niet meer) houd op ik graag. Zwemmen en Fietsen is niet van mij, net als rauwe tomaten en de selderij! Ik hou van skiën, groene thee en zelfgemaakte energierepen. Dit is geweldig, toch?!

Dus, Lieve mensen, gehoor te geven aan deze 3 belangrijke stappen om een actief en gezond leven! Stap-voor-stap! Probeer dingen die irriteren. Gecontroleerd wat jullie doen! Ontwikkelde nieuwe, kleine gewoontes! Niet schoonmaken (weer) wat goed voelt! En vooral: Genieten van elke stap die je neemt!

Geef een reactie