Mijn Nike Free – time-out running Schoen

Op Facebook en Instagram, toonde ik u de dag voor gisteren, mijn nieuwe hardloopschoenen van Brooks. Vandaag, echter, ik wil niet natuurlijk verslag over mijn laatste prestatie, maar een hardloopschoen, die gepaard gaat met mij nu al meer dan 4 jaar op al mijn uitgevoerd, maar ook andere sporten, Omdat: De Nike Free. Voor mij, deze Schoen is een heel bijzondere!

Voorafgaand aan de nu 10 jaar, ontwikkeld Nike het concept van een sportschoen, dat geeft je het gevoel en de opleiding effecten van het lopen op blote voeten, zonder dat het nodig is voor de beschermende functie en het comfort van een Schoen zonder. De Nike Free, de eerste Generatie was geboren! Dat op blote voeten lopen is gezond, heeft bevestigd dat de wetenschap voor een lange tijd. Dit komt overeen met het natuurlijke loopgedrag van de mensen, versterkt de spieren, en het voorkomen van afwijkingen of te vermijden (bron).Niettemin, de overgang van sterk demping hardloopschoenen met extra ondersteuning elementen uitvoeren echte barefoot heel simpel. En sinds de Nike Free komt voor mij op het spel!

Meine-Nike-Free-5.0+

Mijn eerste Nike Free ‘ s die ik kocht op een bevlieging. Ik liep voor een lange tijd in mijn Adidas Supernova, een relatief zware loopschoen en wilde eindelijk iets voelt Licht aan de voet. Op blote voeten trainer, er waren in deze tijd niet echt, en dus heb ik de Nike Free Run! Ik was helemaal blij! Zo gemakkelijk op de voeten en voor mijn korte 5-7 km loopt perfect! Dus bracht ik hem dan op in de uitwisseling met mijn Adidas running schoenen. En het verschil op de voeten was echt enorm. De Nike Free ik had altijd een gevoel van vrijheid, gemak in werking, omdat ik nauwelijks gevoeld op de voet, en de zool van mijn loopstijl een perfecte pasvorm. Flexibele groeven in de zool van de Nike Free helpen van de voet in de glooiende gedrag, en simuleert de natuurlijke uitstraling. Bovendien, de “wafel patroon” van de zool vergemakkelijkt de Markeringen op de voorvoet, en dus de schijf tijdens het Hardlopen.

Echter, niet alleen voor de Run ik de Nike Free. Ook voor het Klimmen en boulderen, ik ging op de geliefde met deze schoenen! Na 2-3 uur in de super-strakke klimmen schoenen, het was te luik is altijd een traktatie in de comfortabele, nauwelijks merkbaar Nike Free, waarbij de tenen genoeg ruimte hebben.

Het einde van vorig jaar, eindelijk zag ik dat mijn oude model had eigenlijk zijn beste tijd achter zich en kocht me de nieuwe Nike Free 5.0+. Ik was zeer nieuwsgierig om te zien of hij zou bevestigen mijn mening voor het eerste model, of hij werd beschadigd door alle Nike-Gratis-Hype meer een casual Schoen die ziet er cool uit. Maar ik moet zeggen, ik ben nog steeds enthousiast! Mijn nieuwe Nike Free is lichter en past beter op de voet. Het gevoel is vergelijkbaar met mijn eerste Paar. Ik kocht het bij de Zalando Sport, want het was niet mijn gewenste kleur te kopen, vreemd genoeg, in de sport winkels. Ik heb dit hier:

Nike Free 5.0+

Ik zou hintrainieren met deze Nike Gratis niet noodzakelijk een halve marathon of Marathon, bij mij op het uitvoeren van advies werd verteld dat er zelfs mensen die gewoon uitgevoerd met deze Schoen al zo grote afstanden. De Nike Free is voor mij meer een pauze loopschoen zal me vergezellen in de toekomst opnieuw voor een verandering voor mijn voeten op mijn loopt. Ik vind het leuk! πŸ˜‰

Geef een reactie