ULTRA-BOOST je energie! – Wat is het snel running Schoen van Adidas kan echt doen?

Reclame belooft er zijn zo veel mensen in deze wereld! Ik ben uit deze branche en weten hoe het Konijn loopt. In de ware zin van het woord. Adidas 2013 introduceerde de BOOST™ technologie, en ik was zeer benieuwd of de “Boost Je Energie” eigenlijk houdt zijn woord. Mijn eerste Paar van levering-dit is eigenlijk heel goed. Licht, luchtig, en de aard van het kwaad. Echter, met de nieuwe, ULTRA BOOST, Adidas stelt aan een bijna schandalig superlatieven: “Energie Neemt”. Ik wilde en ik ging met hem naar de startlijn voor de Sprint. Laten we eens zien hoe snel en dynamisch de ULTRA BOOST echt is.

Adidas-Ultra-Boost-beim-Sprint

Normaal gesproken ben ik niet een grote Fan van snelle Sprints. In de halve marathon Training vorig jaar heb ik kwam na jaren van onthouding weer contact met hem, omdat mijn Trainer heeft me geschreven aanhoudend “boost loopt” in mijn Plan. Dit betekent, langzaam stijgen, en dan sprinten als de hel….50, 100, 300, of zelfs 1000 meter. Geen gemakkelijke taak, vooral als ik al 10 tot 15 km de normale Run-in de botten. Maar na een paar keer voelde ik een beslissende factor. De running Schoen een grote rol speelt. Met een zeer stabiele loopschoenen, zelfs trail schoenen-de Sprint aan het einde van de opleiding, meer een kwelling, terwijl ik schoenen met een lichte, kleine ondersteunde schijven – de zogenaamde racers, veel beter passen.

Adidas-Ultra-Boost-As-fast-as-possible

De nieuwe ULTRA BOOST met 268 gram van het dames model is de lichtste loopschoen. Ook in de kijk, voel ik bijvoorbeeld mijn Adizero als een veel smaller, maar het eerste gevoel was verbazingwekkend zorgeloos. In het bijzonder, de bovenste draagt aanzienlijk bij, omdat het is gemaakt van de super comfortabel en op hetzelfde moment, de voet omsluiten PrimeKnit Materiaal. Voor de kleur, ik hoef niet veel te zeggen: De flashy Roze is een absolute motivator! En dat is hoe het gegaan is voor mij in de box, mark. Alleen losse 3 kilometer van het schaatsen op het ijs, en dan Sprinten: 10 x 100 meter zou voldoende moeten zijn. 3, 2, 1 GO! 100 meter sprint, break, 100 meter sprint, Pauze, enzovoort. Na vier ronden was ik al heel erg warm, maar mijn voeten voelde me erg comfortabel. De Motivatie bleef. En nogmaals: GA! Ik liep zo snel als ik kon, tot mijn horloge piepte. Een korte adempauze en is weer op volle snelheid! Ik had een heel leuk en was bijna verdrietig toen mijn aan het einde van de kleine interval training bekend gemaakt. Daarna nam ik een wandelende pauze heb ik nog een paar meter en liep terug en dan los waar “losse” alle van een plotselinge een fatsoenlijk tempo. Kristin in de rush van de snelheid. Of dit te wijten is aan de nieuwe ULTRA BOOST? Ik kon een glimlach niet onderdrukken. Natuurlijk had ik te lezen wat BOOST is het geheim van de ULTRA. De zool is anders dan bij de vorige BOOST modellen, 100% gemaakt van kleine energie ballen te vangen en de impact van de rotor en de energie terug in het actieve – dus de energie “boost”. Op de plaats van bestemming aangekomen was ik echt aangenaam verrast door mijn nieuw verworven gemak en de moeiteloze gevoel van Hardlopen als Sprint en normaal. Het lijkt echt iets aan het…!

Adias-Ultra-Boost-beim-Sprinten

Natuurlijk, deze korte interval test is geen wetenschappelijke studie, om te bewijzen of de belofte van de terugwinning van energie door de Adidas ULTRA BOOST echt op voorraad. “Maar dat is het punt niet helemaal,” dacht ik bij mezelf, toen ik uit de gloeiende loopschoen aan het einde van mijn training. Maar op onze goede run gevoel! Als wij geloven en voelen dat een Schoen goed doet, dan moeten wij ook geloven rustig naar hem. Dit is het stukje van de magie, en de mentale houding die behoren naar mijn mening tot een succesvolle loper en het Tempo en de hartslag als harde feiten. I-serie de nieuwe ULTRA Boost, in ieder geval, in mijn favoriete loopschoenen en de volgende snelle run, hij zal mijn eerste keuze.

Overigens, dit is een BOOST voor mijn getest ULTRA in het fel Roze. Veel dank aan de Lopers Punt voor de vriendelijke bepaling van de test Schoen.

Geef een reactie