Hoe ga ik om met negatieve gebeurtenissen

Ieder van ons heeft een slechte Fase in zijn leven. In deze tijd, dingen gaan mis, geen succes of het is zelfs zo, negatieve gebeurtenissen, zoals overlijden of ziekte in ons leven. In mijn familie, de laatste was gewoon erg aanwezig. Negatieve gebeurtenissen opgestapeld en we hebben de afgelopen maanden alle van hen meer tijd in het ziekenhuis, zoals wij willen dat het naar ons op. Vorig jaar had ik een cyste als de Eerste operatie vanwege een pijnlijk, en dan mijn moeder werd gediagnosticeerd met borstkanker en ongeveer twee weken geleden is mijn vader crashte bij het verwijderen van de ladder en brak vele botten. Nu, een verdere Bewerking op mezelf, want een jaar geleden, de diagnose endometriose dienen volledig te worden verwijderd…het kost veel kracht!

Het is niet gemakkelijk met zo ‘ n slechte nieuws te gaan op een positieve, maar ik ben van de Overtuiging dat wij de meesters zijn van die momenten het beste, wanneer we open zijn voor de levenslessen achter hen, en niet in negatieve emoties te trekken en lijden meer. Ik kan zeggen uit mijn eigen ervaring heel goed en daarom heb ik voor u deze nieuwe ETEN TREIN LOVE Story.

Niet om jullie moed, maar geven u ook in deze moeilijke fase van het leven is een beetje structuur aan de Hand is, vertel ik u vandaag ETEN TREIN LIEFDE Verhaal van mijn 3 belangrijkste stappen en manieren van denken, hoe ga ik om met negatieve gebeurtenissen. Voor mij deze 3 stappen, ga ik één voor één in mijn tijd, dus veel sterkte en vernieuwen van mijn geloof in het leven. Dit is precies wat we nodig hebben in het geval van negatieve gebeurtenissen, namelijk het meeste! Het vertrouwen dat alles goed zal komen en de vreugde in ons leven terug te keren, ook al roepen wij vele tranen, of ons hulpeloos voelen! “Zelfs in de donkerste nacht en gaat de zon op!”

Interessant, ik heb dit omgezet ETEN TREIN liefdesverhaal zelfs vóór het ongeval van mijn vader en ik hadden een kijkje op mijn Video opnieuw slecht nieuws een week geleden, direct zelf, en de 3 stappen te internaliseren. Dat was echt een kippenvel-Gevoel! Daarom, ik weet niet hoe goed ze werken en hoeveel ze helpen me putten nieuwe kracht, mezelf op te bouwen en terug te keren naar het licht. Dit is wat ik wens voor u, als u momenteel geconfronteerd met negatieve gebeurtenissen en weet niet hoe verder te gaan. Nog sterker is mijn verlangen dat met jullie alles goed is en blijft. 🙂 In het geval van mijn ETEN TREIN liefdesverhaal is voor u!

Geef een reactie