Groene Smoothies met verse kruiden – Mijn favoriete kruid in de Mixer

Ik drink al meer dan vier jaar zeer regelmatig, zelfs dagelijks Groene Smoothies, omdat ze mij en mijn lichaam gewoon goed. Want ik ben erg nieuwsgierig persoon en altijd na een spannende zoektocht, probeer ook in mijn Groene Smoothies en Nieuw. Dit voorjaar zijn er verse kruiden uit de tuin, want, eindelijk, we hebben een hele hoop van. Maar zelfs zonder de tuin, het werkt perfect met de juiste kruiden in de pot. Wat zijn de favorieten ik heb ontdekt voor mijn Groene Smoothies met verse kruiden, wil ik u zeg in de Post van vandaag.

Citroenmelisse voor een frisse Groene Smoothie

Dit waardevol keukenkruid kreeg zijn naam vanwege zijn intense citroen geur. De citroenmelisse, ook wel citroenverbena, is een familielid van de munt met een frisse smaak dat doet mij altijd denken aan de zomer maanden. Geen wonder dan, dat ik geef citroenmelisse is niet alleen in mijn Groene Smoothies, maar ook zelfgemaakte ijsthee of fruit water als een Smaak versterker. De citroenmelisse kruid heeft een kalmerend effect op een nerveuze maag-en darmklachten. Het is uitstekend geschikt voor het verlichten van krampen en een opgeblazen gevoel. Bovendien, de aromatische smaak stimuleert de vorming van speeksel, gal en maagsappen en bevordert effectieve onze spijsvertering. Maar ook voor onze zenuwen, de lemony kruid is gunstig.

Wat je nodig hebt voor een Smoothie voorbereiding opmerking: Voor mijn grote Groene Smoothie met ongeveer 500 ml, ik gebruik ongeveer 20 balsem bladeren, ik zal voorzichtig door de stengels te scheiden, wassen, en daarna in de Mixer.

Basilicum voor een delicate kruidige Groene Smoothie

Ik heb het koken voor een jaar, met verse Basilicum, want ik ben al een Fan van de Mediterrane keuken. Maar in de Groene Smoothie ik ben blij met Basilicum Onlangs, en ik ben, omdat de typische italiaanse gerechten kruid smaakt heerlijk fris en subtiel pittige Groene Smoothie. Samen met de zoete vruchten zoals banaan of een rijpe peer is vooral lekker. Te geven, op slechts 5 6 blaadjes Basilicum in de blender met de andere ingrediënten toe en meng goed.

Basilicum, door de manier, is ook onze gezondheid. De populaire keukenkruid heeft antibacteriële eigenschappen en kan zelfs beschermen tegen dergelijke pathogenen die resistent zijn tegen de gebruikelijke antibiotica. Ook de cel van schade veroorzaakt door vrije radicalen in het lichaam kunnen voorkomen worden met een regelmatige consumptie van verse Basilicum. Dus uit naar de Mixer!

Peterselie voor de typische kruiden smaak van de Groene Smoothie

Peterselie is niet alleen een mooie en goedkope decoratie op de rand van de plaat, maar een prachtig ingrediënt voor je Groene Smoothie met verse kruiden. De peterselie smaak is heel intens, maar die is al bij hem in de typische gerechten vertrouwd en als hij, nog steeds toegang tot moedig en 3 tot 4 stengels van de peterselie in de high-performance blender.

De peterselie smaakt niet alleen goed, maar werkt ook actief tegen slechte adem. Daarnaast zijn In deze Begroting is een wonder kruid is rijk aan Chlorofyl. Zo kan het reinigen van het bloed, de aanmaak van bloed bevorderen, evenals onze lever en nieren in de ontgifting te ondersteunen.

Chocolade mint voor de chocolade-touch

Minzsorten nu, er zijn als het Zand van de zee. Onlangs ontdekte ik in de kinderkamer, zelfs ananas en sinaasappel-munt! Zeer sexy! Ik zou hebben genomen mij twee nieuwe potten, omdat verse mint is niet alleen handig, maar het is bijzonder gemakkelijk in het onderhoud. Zelfs voor mensen zonder de bekende groene duim! Mijn geheime tip is de chocolate mint is voor meerdere jaren! Je weet het Na het chocolade Acht? De chocolate mint is gewoon een beetje, en ik gebruik het voor desserts in de zomer. Maar ook in de Smoothie is een fantastische aanwinst. 8 tot 10 bladeren die ik gebruik, afhankelijk van de gewenste intensiteit in mijn Groene Smoothies. Samen met de banaan, wat rauwe cacao poeder en moer melk als Extra ingrediënten, super lekker!

Verse koriander voor de exotische Groene-Smoothie-touch

Eerder was ik niet koriander Fan! De smaak was mijn “speciale”. Na een paar jaar, ik heb geleerd om te waarderen hem weer in de Aziatische en Indiase gerechten, want soms zijn onze Gusto is aan het veranderen met de tijd. Dank God, omdat verse koriander is een uitzonderlijke medicinale plant. De Ayurveda en de Traditionele Chinese geneeskunde weet al voor een zeer lange tijd over de helende kracht van koriander is voor de spijsvertering klachten in welke Vorm dan ook. Het toepassingsgebied van de exotische kruiden varieert van verlies van eetlust en buikpijn, diarree, gas en een opgeblazen gevoel te prikkelbare darm syndroom. Daarom combineer ik koriander voor enige tijd, niet alleen in mijn eten plan, maar ook in mijn Groene Smoothies. Mijn tip is deze: nadert tot je langzaam, omdat de smaak van verse koriander, niet iedereen vindt het leuk! Als je naar de koriander-Fans, moet u de smaak van heel veel!

Wilde kruiden voor een pittig-intensieve Groene Smoothie

Paardenbloem, goutweed, brandnetel, … de lijst van eetbare wilde planten en kruiden is nu al lang, en zelfs op de wekelijkse markt, met name in het begin van de zomer te kopen verse trossen van kruiden, wilde kruiden van gerechten. Soepen, salades, maar ook Groene Smoothies. Op dit punt moet ik de uitgifte van een kleine waarschuwing: wilde kruiden Smoothies zijn echt Geavanceerde! Ze zijn zeer intense smaak en zeer pikant, dankzij de bittere stoffen. Ook zijn ze ook bijzonder goed voor ons organisme. Ik heb al publiceerde een bijdrage van wilde kruiden, waar je nog een beetje van een gedetailleerde lezen en schrijven. Als een tip voor wilde planten en kruiden-a beginner ‘ s, ik adviseer brandnetel en paardenbloem. Haar smaak ik voel de me probeerde de wilde kruiden zijn nog steeds de meest milde. Met 2 tot 3 bladeren om te beginnen en langzaam te verhogen,…

Groene Smoothies met verse kruiden is een geweldige aanvulling op uw Smoothie ervaring! Als u het starten met Groene Smoothies, dan kijk je op het eerste, maar mijn bijdrage voor beginners en begint met de normale milde, blad sla rassen, evenals andere goede ingrediënten, kunt u altijd gebruikmaken van verse kruiden. Een paar leuke recepten die ik heb verzameld in mijn vrije Groene Smoothie eBook voor u als Inspiratie. Gelukkig Mengen!

Geef een reactie