Gezond gebrek aan voer tijdens Stress en tijd

Stress en gebrek aan tijd zijn twee van de belangrijkste argumenten in het voordeel van een ongezonde voeding. We hebben allemaal onze verplichtingen – Werk, school of studie, familie en vrienden, huishouden en vrije tijd. En “by the way,” moeten wij ons zorgen over onze gezondheid, lichaamsbeweging en een gezond dieet. Vergis je niet: Dit kan een echte uitdaging zijn, vooral in het begin. Voor mij was het niet anders. Over de jaren heb ik ontdekt dat mijn Routine en alles goed onder een hoed. Zelfs in stressvolle tijden. Mijn tips over hoe je Stress en gebrek aan tijd om te genieten van een gezond dieet kan, heb ik vermeld in dit bericht voor je.

Einkauf© Franzi Schedel

Eten plan

Klinkt een beetje als een kantine, maar het helpt enorm: van het eten plan. Al jaren doe ik een keer per week maaltijden en schrijven voor mij de maaltijden die ik willen koken. Een gedetailleerd artikel over mijn wekelijkse planning, mijn leveringen en preparaten die u hier zult vinden.

Pre-koken / “Maaltijd prep” en vriezen

Pack u een Lunchbox neem je voedsel naar het werk, naar school, Uni of waar dan ook. De Lunchbox heeft het niet nodig om veel tijd en werk. Ik kook ‘ s avonds gewoon een beetje meer voor te bereiden dan een diner voorbereiden voor de Sandwich. Een paar plantaardige sticks, noten of gedroogd fruit pack – klaar-gemaakt.

Ik zal om te koken voor een hele week voor, want het is voornamelijk op Amerikaanse Blogs, en het zal de macht – maar maak ik soms een fruit of groente in de vriezer, dus ik kan het nodig heeft om te ontdooien en te gebruiken. Dat doe ik bijvoorbeeld als ik een keer in het weekend – die ook slaat vervolgens in het kader van de week weer tijd.

Eenvoudige gerechten te koken

Bijna niemand in de straat, na een lange dag werken, urenlang in de keuken. Ik ga in ieder geval uitgebreid koken Sessies, meer in het weekend. Omdat het belangrijk is dat mijn maaltijden zijn snel te bereiden, heb ik aandacht besteden aan het feit, natuurlijk, als ik het ontwikkelen van recepten. De meeste van de tijd die ik nodig heb voor een hoofd gerecht niet langer dan 20-30 minuten zuivere werktijd.

Wanneer u komt ‘ s avonds thuis en al weet wat je gaat koken en alle ingrediënten zijn in de plaats, de kans is zeer gering dat belt u met de levering-service, of een bevroren pizza in de oven.

Quinoa Pfanne mit Pfifferlingen und Bohnen

Quinoa roerbak met cantharellen en bonen

Alleen winkelen keer per week

Uit mijn maaltijd plan, mijn boodschappenlijstje gemaakt. Ik schrijf als eerste van al het voedsel dat ik nodig heb voor de recepten op een strookje papier. Dit heb ik dezelfde vervolgens met het eten, welke ik nog in voorraad heb en streken ze weer van mijn lijst. Wat blijft, is gekocht. Om nog meer te besparen doe ik dat een keer per week een grote aankoop. Alleen voor vers voedsel die niet als duurzaam (bijv., salade) ik spring en dan weer kort in de supermarkt. Sinds de “main shopping” is gedaan, gaat dit zeer snel. Meer over het thema “gezonde winkelen” kunt u hier vinden.

Geen ongezond voedsel winkelen

Wat heb ik te maken met de gewoonte van mij heel snel: ik heb een “noodsituatie stash” (die niet vertrouwd zijn met de “emergency-TKP”?!) – dan ben ik niet in de verleiding om te eten ongezond. Want als chocolade, Chips en co. heb slechts eenmaal de manier waarop in de winkels, en dan naar huis te vinden, de kans is zeer groot dat u ook gegeten worden.

Groene Smoothies

Groene Smoothies worden bereid in een gezonde () maaltijd en super snel en zonder veel moeite. Bovendien zijn ze perfect voor restjes, kunt u de mix de ingrediënten die worden achtergelaten.

Wildkräuter Grüner Smoothie

Prioriteiten

Mijn laatste tip is misschien wel het belangrijkste: uw prioriteiten. Beslissen bewust dat u wilt om gezond te eten, zelfs in stressvolle tijden. En maakt u bewust van de reden waarom u wilt om gezond te eten en wat zijn de voordelen van het. Als u gezond eet je gezonder. Je voelt je energieker en fitter, hebben meer macht en het voorkomen van ziekten.

Nog een goed bericht…

Tot slot goed nieuws: niemand moet eten 100% gezond. Deze doelstellingen zijn gedoemd te Mislukken omdat ze alleen maar voor de meeste van ons, niet realistisch. Ik probeer dagelijks te voeden mij grotendeels gezond zijn, maar er zijn bewuste uitzonderingen. In het einde, ik ben op een 80:20 of 90:10-de balans. Over het meldde ik in deze post in detail.

Heb je meer tips? Vervolgens schrijft ze in de comments!

Geef een reactie