Gastpost door Vivian: Beproefde tips voor perfectionisten

Hallo iedereen,vandaag krijgt u een prachtig gast post van Vivian naar een van mijn “favoriete lezen van onderwerpen”. De goede oude perfectionisme in ons, en we kunnen gaan.Heel leuk om te lezen!

Hallo lieve self-leven-lezers! Ik ben Vivian, een gezondheids-en Fitness-Liefhebber, wanna-be Knipserin en ervan overtuigd is dat het leven kenner. Op Berlijn Oer-Meisje ik schrijf over mijn weg naar een gezonder en evenwichtiger leven met het Primal/Paleo-concept. Ik las een tijdje, Kristin, en ik ben altijd aangenaam verrast door de Parallel in de problemen die ons allen aangaan, het grote thema van “perfectionisme”. Toen heb ik me aangeboden voor een gast-Post, voor mij was het daarom duidelijk aan wat het onderwerp dat ik wil schrijven wat.

Ik reken mezelf tot de mensen, de uitoefening van de natuur, vaak tot in de perfectie en het vermijden van fouten. Een functie die het bracht me door de jaren heen voordelen. Het creëert voortdurend zijn eigen bezienswaardigheden in astronomische niveaus, Stress en ontevredenheid is onvermijdelijk. Kennis is de weg naar herstel. Sinds ik het “Probleem” een aantal jaren geleden gerealiseerd, of ik besefte dat ik moet veranderen in mijn mentale en fysieke gezondheid, liefde iets, ik omgaan met het probleem en zoeken naar praktische oplossingen en strategieën. Over de jaren heb ik me missen dus een klein Repertoire van strategieën en inzicht, “lezen”, help me opnieuw en opnieuw, het perfectionisme-trap een stuk.

Hier zijn mijn “Top 3” die hebben bewezen succesvol voor mij:

1. Geen Plan, geen Stress,”het leven is wat er gebeurt terwijl je druk bezig bent andere plannen te maken.” zei ooit een wijs Beatle. Ik plaatste me vaak en veel tijd doorgebracht, mijn plan weg naar beneden tot in het kleinste Detail. Wat, in het professionele leven, nog net zo professioneel en nauwgezet toegepast, was in het privé-leven steeds meer een last. Nadat ik had gerijpt mijn doelen en plannen tot in het kleinste Detail, en de bar was, zoals gebruikelijk, onbereikbaar hoog, ik werd niet gedood, dus ik draaide het niet (goed onderbouwde) vrees dat veel van deze plannen in de eerste plaats. Sindsdien probeer ik-ook-specifieke plannen, tenminste als het gaat om mijn persoonlijke doelen, om te voorkomen dat ingrijpende en flexibel kader van concepten – als ik roep u aan het werk. I. e. Ik heb meestal een doel, zoveel mogelijk zonder tijd beperking en een idee over hoe ik dit doel kan bereiken. In plaats van plannen te maken voor een lang als ik ga gemakkelijk en verzorgen van mijn volgende stappen in elk van mijn huidige ontwikkeling. Dit stelt me in staat om mijn en mijn huidige Situatie in aanmerking voor het optimaliseren van het proces. Een goed voorbeeld van mijn verandering in het Dieet. Mijn doel is om te eten gezonder en beter te voelen. Het Oer-concept mij dient als een basis, die ik aangepast aan mijn behoeften. Dus ik aandacht besteden aan de signalen van mijn lichaam en ontdekken gaandeweg wat voedingsmiddelen, maaltijden, enz., Ik kan de beste zijn en welke niet, en het aanpassen van mijn voeding voortdurend, in plaats van koppig enige “dieet regels” te volgen.

2. Geen Appels met peren vergleichenAls een perfectionist, ik heb het gemeten mezelf eerder, en met anderen. Wat was in de school is nog steeds een positieve prikkel, en gaf mij de beste noten, gegenereerd in de loop van de jaren nogal negatief en onnodige druk. Erger dan de zelf opgelegde astronomisch hoge normen, die wij willen bereiken in de vermeende vergelijking met andere. De medewerker maakt zijn werk met minder Overwerk, de vriendin meer in de sport ondanks de kids en een fulltime baan. Dergelijke vergelijkingen niet alleen onnodige druk op, maar knagen ook vaak een gebrek aan zelfvertrouwen. Hij vergelijkt in het Algemeen, de niet-Vergelijkbare, d.w.z. Appels met peren. Omdat elke persoon heeft een unieke biografie en Achtergrond en is op een punt in zijn ontwikkeling, wat maakt een realistische vergelijking van twee mensen is het bijna onmogelijk. De collega werkt, misschien niet zo nauwgezet, en duurt fouten in de aankoop, de vriend is waarschijnlijk overbelast en onder onnodige druk. Ik heb dus een mentale Stop teken, dat ik “rauszücke” zodra ik vang me als ik het vergelijken van Appels met peren en maakt me onnodig onder druk.

3. Fout als ChanceDie voor mij het meest belangrijk, maar ook de “moeilijkste” kennis is dat het OK is om fouten te maken. Fouten zijn deel van de eeuwige leerproces van het leven. In het streven naar perfectie, de fouten zijn natuurlijk niet, en als het resultaat negatief is, ook niet geaccepteerd. Perfectionisten meet de self-rating van de betekenis van de waarde van hun diensten, en dus fouten zijn veel meer tragisch. De angst om fouten te maken kan verlammen ons, echter, dit is ook mijn ervaring. Daarom probeer ik de fout om juist een Kans om te zien als noodzakelijke stappen om te groei en persoonlijke ontwikkeling. Liever dan mij veroordelen voor fouten, ik probeer zo veel inzichten mogelijk om uit te putten.Zoals ik al zei, dit is een nog moeilijker punt, ik moet nog veel werken. Maar het helpt mij om dit te realiseren.

Als u van deze Post, dan kijk maar eens op Berlijn-Primal Girl, of volg mij op Twitter en/of Facebook!

Geef een reactie