Detox Smoothies: tips en favoriete recepten

Op maandag avond was ik op een Seminar helemaal naar mijn smaak: Detox-Smoothies – De zachte manier om het lichaam te ontgiften. Een vriend maakte mij bewust van te zijn en dus hebben we stortten ons naar de tweede plaats in de Smoothie avontuur. Ik heb de verzamelde een heleboel ervaring met Groene Smoothies en Detox. Toch, ik was in staat om uit de buurt van de avond nieuwe Kennis en mij een paar van de feiten weer. Mijn beste tips en favoriete recepten van de Avond, ik zal graag aan u doorgeven.

Elke Groene Smoothie is een Detox Smoothie

Ik vroeg me af op de titel van het seminar, de eerste van alle, wat is het verschil tussen Groene Smoothies en Detox Smoothies. Daarna heb ik ontdekt dat er eigenlijk geen. In de meeste Groene Smoothie recepten, dus veel van de detox van de lever te ondersteunen, en darm reiniging voedsel dat we nodig hebben om geen grote gedachten om extra reinigende ingrediënten. Appels, Grapefruit, kersen, druiven, spinazie, gember, rucola, witlof, brandnetel, Boerenkool, spruiten, Lijnzaad en nog veel meer heerlijk eten voor ons lichaam om het interieur voor het reinigen.

Groene Smoothies zijn niet een drank, maar een maaltijd

De vraag die ik vaak van u en ik ben blij dat onze leider van het seminar wordt besproken. “Hoe? Je gewoon drinken van Groene Smoothies voor het Ontbijt? Zal het je tevreden?”. Mijn antwoord is simpelweg Ja. Als ik drink ongeveer 0,5 Liter Groene Smoothie in de Ochtend, ben ik gevuld. Want dat is een banaan, een Appel, vier abrikozen, twee handenvol spinazie, of dergelijke zijn opgenomen. Groene Smoothies zijn een maaltijd en geen drinken. Natuurlijk kunt u ook een drankje voor het Ontbijt, een kleine glazen en een tosti van volkorenbrood te eten, maar je kunt ze eten in de Ochtend de tijd door een groot groen Monster. Dit geeft veel energie voor de dag!

Het gaat ook zonder exotisme – moet je kijken wat biedt de inheemse natuur!

In dit verband is het Seminar is een beeld van mijn tijd terug in de lokale natuur gericht. Natuurlijk, Spirulina, Chlorella, acai poeder, enz. fantastische Superfood supplementen voor uw Detox Smoothies, maar in uw omgeving zijn die u zult beloond worden met dezelfde Waarderen. Peterselie is rijk aan vitaminen en stimuleert de organen. Selderij handelingen door de bittere stoffen stimuleren voor onze spijsverteringsorganen en is daarom bij uitstek geschikt voor de interne reiniging. En Appels te binden met de hulp van uw Pectine-toxine in de darm, het verbeteren van het vet in het bloed waarden en de cholesterol te verwijderen. Daarom heb ik mij voor de volgende Detox Smoothies meer gebruik te maken van onze inheemse vruchten, groene salades en groenten.

Van het gft-afval hoort in de blender!

Hierbij heb ik verzameld twee, drie Keer een ervaring. De bladeren van de wortel, rode biet, Radijs en kool Koolraap, kunt u geven haar een geweldig blad van groen in de blender. Gemakkelijk af te spoelen en in de Mixer! Deze fiches geven een aantal van de Smoothies proeven van een geheel nieuwe draai. Nieuw voor mij was dat ze zelfs een hoger gehalte van vitaal dan de bieten en knollen. Kleine tip: Soms kan je de bladeren en zelfs gratis in de biologische markt, zoals vele andere klanten gooi je liever bij de aankoop.

Groene Smoothies hebben gezonde vetten

Dit aspect is ontsnapt me zo ver. Ook een goede eetlepel van de Olie behoort tot elke Groene Smoothie. De reden is heel simpel: Sommige vitaminen zijn alleen in vet oplosbaar en kan worden genomen met een kleine dosis van de Olie is veel beter. Op het Seminar, hebben we geëxperimenteerd met verschillende Oliën (olijfolie, koolzaadolie, lijnzaadolie) en ook vandaag op Morgen, een eetlepel is gelijk aan de tijden van mijn geliefde amandel-olie in de Groene Smoothie dwaalde….yum!

Groene Smoothies hebben de neiging niet om in de avond!

Een ding over Groene Smoothies die ik heb geleerd na afloop van het Seminar (moet), die ik al een vermoeden. Groene Smoothies me niet op de avond, want van de opgeblazen buik is een beetje later betreft… in de Ochtend drink ik het groene Monster voor een lange tijd en hebben nog nooit problemen mee. Check out wat wordt je beter!

Mijn twee favoriete recepten voor Detox Smoothies van het Seminar

  • Het Rood: Het eerste recept biedt een prachtige rode Smoothie, en is ook geschikt voor beginners super: 1 bosje peterselie, 3 kopjes van kersen, krieken, 3 peren, en 1 eetlepel Amandel boter in deze heerlijke kersen Smoothie. De combinatie van kersen en Amandel boter is super! Maar zelfs de peterselie uit zuschmecken.
  • De Pittige: recept nummer 2 is meer geschikt voor Gevorderden. De Groene Smoothie smaakt erg groen, maar vooral kruidig. Ik vond het een grote verandering van tempo en wilde hem in staat te stellen, zelfs als een warme soep. In deze Smoothie 6 Koolrabi bladeren, 1 handvol wortelen, groene, 1 kom, brandnetel bladeren (20 g), 1 zakje selderij, 3 bollen inbegrepen, 1 banaan, sap van 1 citroen, 1 eetlepel geweekte lijnzaad en 1 klein stuk van kurkuma. Beide recepten opbrengst ongeveer 1 liter Smoothie.

Voor mij is het Seminar was een mooie bevestiging dat de Smoothies mijn dagelijkse dieet. Of het nu groen of rood, of Detox of niet! Self-made (Groene) Smoothies gewoon leuk en in vele opzichten gunstig voor ons lichaam en ons welzijn.

Als u net begonnen met Groene Smoothies, of graag wilt beginnen, kijk dan naar mijn tips voor beginners een kijkje op mijn Tutorial Video.

Geef een reactie