De belangrijkste lessen in ons leven

“Wie gelooft dat het iets is gestopt met het iets te worden.” – Socrates

Maar een paar weken, dan eindigde het jaar 2013. Ik weet niet over u, maar ik heb het gevoel dat iemand heeft net op de “Forward”knop, want de laatste paar weken ging als snel vooruit en er is geen einde in zicht. Overal finale spurt van het jaar heerst….niet alleen op het werk! Familie, vrienden, thuis planning, feesten, evenementen, kopen van cadeaus, persoonlijke projecten, huishouden, reizen,….WOW! Van innerlijke vrede en rust van de herfst is geen spoor niet met mij! Echter, zelfs in de natuur, neem ik dit fenomeen waar te zijn. In het Park achter ons huis, ik was in staat om te zien altijd de langzame Kleuren van de bladeren van groen naar geel naar oranje, tot de bladeren jurk van de dag-tot-dag minder. Dit jaar is er niet veel te zien daar, en de bomen die volledig geel en de andere, mij, hun kale Takken uit te rekken. Laatste spurt van het jaar in de natuurlijke staat?!

Lektionen

De vraag is, wie of wat zijn we haasten? En het doet ons goed? Ik kan niet zeggen dat ik, zoals op alle. Ik realiseer me dat ik in de laatste tijd meer en meer naar de binnenbocht, en dromerig, maar mijn uiterlijke wereld niet weerspiegelen dit. Het draait veel te snel. Maar als ik merk dat de reden waarom ik het niet kan maken om een stap op de rem?! Ik heb vroeg ik me in de afgelopen paar dagen en alleen vandaag ‘ s ochtends had ik een flits van inspiratie.

Onze uiterlijke wereld een weerspiegeling van onze innerlijke wereld. Als in de Buitenste, alles wat een drukte, Chaos en hoge snelheid draait, en wij het niet kunnen vinden van een rustige Haven, en meer, dit is gewoon een weerspiegeling van onze innerlijke wereld! In de vs lijkt het hetzelfde. Ik dacht dat het lang en het is waar!

Ik heb niet het gevoel stroming in mijn innerlijke centrum. Ik ben mijn innerlijke anker van de ogen en het rijden in het midden van de vele dingen die zijn gebeurd de laatste tijd. Ik was zo druk bezig met al mijn menselijke relaties, dat vergeet ik het belangrijkste relatie in mijn leven. De relatie met mezelf. De liefde voor mezelf! Ik vergeet te behandelen mezelf goed en er voor me zijn. En ik zag net op alle niveaus, emotioneel en lichamelijk.

Wow! Een besef dat heeft me geschokt! Hey, die keren dat je geweest bent door al! U hebt alles gedaan, dan te luisteren naar je innerlijke stem, je lichaam en je hart, maar alleen in de Uiterlijke heb gewoond en u van de kracht die weg laat….Tijden waar woorden zoals self-liefde en ik-waren in die tijd vreemde woorden….Tijden, waarin het hele jaar werd een laatste spurt van het jaar!

Echter, na deze eerste schok werd ik rustiger weer, omdat ik besefte dat we leren van de meest belangrijke lessen in het leven maar een keer en daarna master, maar dat we voorzichtig moeten leren dit weer en weer….Wij zijn niet leren en tegelijkertijd perfect in zelf-liefde, vergeving, of wat onze persoonlijke lessen. Wij behandelen onze meest belangrijke lessen in het leven, leren we ook hoe belangrijk ze zijn voor ons!

Een van mijn grote levenslessen is zelf-liefde. Dus ga ik vandaag weer op de weg te neem me terug naar de belangrijkste relatie van mijn leven…voor mij! Ik ben beginnen te behandelen mezelf beter, voor mij de time-out te nemen in de meest stressvolle deel van het dagelijks leven voor me om te luisteren naar mijn hart en de signalen van mijn lichaam, mezelf weer in de spiegel te lachen en geef mij wat goed is voor mij. In het kort: er voor me en van mezelf te houden.

Geef een reactie