Hoe het in de liefde je in je leven?

“Whoa, zulk een vraag op een hete zomerse dag. Voor mij, het valt nu te hard denken in de hitte,” zult u misschien zeggen. Ja, je hebt gelijk. Deze vraag is het, want het is niet zo gemakkelijk te beantwoorden zijn als we nooit aan gedacht hebben om dit te doen. Dat is precies de reden waarom ik graag breng nu je hoofd naar het licht, en heeft u te maken met dit probleem.

Veel slimme filosofen, trainers en Coaches zeggen dat om te leiden van een gelukkig en succesvol leven volgens uw ideeën, je moet stellen u de juiste vragen. Ik ben van mening, de vraag “Hoe in de liefde zijn die je in je leven?” is één van de vragen van dit absolute Killer! Breng je ons zo dicht bij onszelf, en zo dicht bij de waarheid van ons huidige situatie in het leven, dat maakt ons in een korte tijd veel van ons herkennen. In het kort: het is genadeloos eerlijk. Ik, persoonlijk, de vraag hoe in de liefde ben ik in mijn leven, begeleid, voor een lange tijd en vandaag de dag kan ik wel zeggen: Ja, ik ben echt, echt in de liefde in mijn leven! Maar dit was niet altijd zo…

Mijn manier om verliefd op te worden

Toen stelde ik mezelf voor de eerste Keer de vraag “Hoe in de liefde zijn die je in je leven?”, sinds mijn antwoord was vrij schokkend. Begrijp me niet verkeerd, ik was niet ontevreden met mijn leven! Maar om te zeggen van een hart: “Ja, ik ben in love met mijn Werk. Ja, ik hou van elk een van mijn relaties. Ja, ik ben in love met mijn vrije tijd activiteiten….”, er is heel veel ontbrak. Het is in feite een groot verschil, als we zijn redelijk tevreden met ons leven, of we laten ons inspireren goed voor ons leven! De bevindingen van mijn innerlijke vragen, die ik niet kon negeren van dit punt. Dit is de tweede leuke bijkomstigheid! Als we niet erkennen dat we zijn zo in liefde met ons leven, als we willen allemaal het naar ons, maar diep in ons hart, dan willen we voorzichtig in een maalstroom van “Change-is-wat-niet-goed-is”.

Iedereen die ooit is geweest in de liefde, weet hoe het in de liefde voelt. Naast de roze bril en permanente grijns, zullen we gewoon onszelf werkelijk leeft, wij aanwezig zijn, we genieten van elk moment, we verheugen ons als kleine kinderen en we zijn vol van positieve emoties. Dit is precies wat ik in gedachten had voor mijn leven! Ik wilde altijd al ‘ s morgens opstaan en zeggen: “ik ben uitgekeken naar deze dag. Het kan alleen maar goed zijn. Ik kan niet wachten om te beginnen met mijn projecten. Ik kijk uit naar de mensen die ik ontmoet. Ik ben bezig met mezelf een aantal Goede. Ik ben er vol van en geniet met mij in mijn Zijn.” Wat lijkt op het eerste gezicht veel mensen als een sprookje, kan onze werkelijkheid. Net als ik de ervaring van mijn ontwikkeling! Mijn diepe wens is meer en meer realiteit!

Hoe krijg ik de rotatie te vallen in liefde met mij in al mijn domeinen van het leven?

Ik ben elk van mijn gebieden van het leven zijn voorbij en ik heb eerlijk antwoordde voor mij: “Hoe in de liefde ben ik in mijn relatie? Hoe verliefd ik ben in mijn Werk? Hoe verliefd ik ben in mijn Hobby ‘ s? Hoe het in de liefde ben ik in mijn vriendschappen?….Wat tranen me van de Squat en maakt mijn hart sprong op van vreugde? En welk medium bob ‘ s up-en down-matig – niet ongelukkig, maar niet gelukkig?”

Geloof me: De laatste vraag is van cruciaal belang. Als we echt ongelukkig bent met iets, we merken het snel en op korte of middellange termijn, wij zijn ook bereid om een verandering te maken, gelukkiger te zijn. Maar net wanneer het lijkt matig, dan is het echt gevaarlijk! We weten niet heel goed dat dit gebied van het leven, of zelfs ons hele leven is zoals wij willen dat het naar ons op. Maar de druk is niet groot genoeg om iets te veranderen. We tone beneden onze verwachtingen en blijven in de lauwe middelmatigheid.

We vergeten dat het voor ons altijd iets Beter is mogelijk! In elk gebied van het leven! En dit is niet om te zeggen dat we lossen onze samenwerking, want de charmante Prins wacht achter de volgende hoek. Evenzo geldt dit voor ons Werk of onze vriendschappen. Het betekent wel dat WE kunnen ontwikkelen we onszelf in iets Beter. Dit kan zowel met onze bestaande partners als met een nieuwe liefde aan onze kant. We kunnen voelen in onze huidige Werk beter, of een geheel nieuwe carrière beginnen. Middelmatigheid kan een tijdelijke Status, maar niets moet aanvaarden we de lange termijn!

Het is daarom de moeite waard dat u afscheid neemt van de warme Middellandse zee grandeur, en laat u in een betere Status! Ik heb gewerkt in de laatste jaren, veel van mijn vak, dat is te zeggen, de structuur van mijn onafhankelijkheid, mijn relatie, mijn vriendschappen en de relatie met mezelf. Het was altijd makkelijk? Nee! Maar het is het Beste wat ik kon doen…en het heeft het goed gedaan in alle gebieden van het leven, iets wat erg belangrijk!

De wet van aantrekking: Het zal nog beter zijn…

Als we bereid zijn om ons een deel van het leven van een eerlijk kijken en herkennen van de ontevredenheid en de middelmatigheid, dan is dat zeer de moeite waard! De meeste mensen krijgen niet de tijd zo ver! De volgende stap in het consistent werken aan onszelf. Want we voelen ons beter, en ons in ons leven vallen in liefde, is altijd het resultaat van onze gedachten en een doelgericht, vastberaden Actie. Het gaat niet over het veranderen van anderen!

Hoe verder we vorderen in dit interne “werk” voor ons, de eerste positieve veranderingen in het bericht, des te sneller komen we in een nieuwe Flow. Wij realiseren en genieten van de eerste vruchten die wij oogsten, en we worden ondersteund, zelfs van buiten. De relaties die we werken, bijvoorbeeld, het verbeteren plotseling een onverklaarbare manier. Of het Werk is leuk en ontwikkelt zich zonder veel inspanning, zoals we zouden wensen aan ons. De uitleg is een beetje complexer en heeft veel te maken met de wet van aantrekking. Simpel gezegd, het klinkt als dit: We tonen ons de wereld op een betere manier en de wereld wordt weergegeven in een betere manier. Dit zijn de WONDEREN in ons leven met wie we kunnen effenen.

Deze positieve, mooie ervaringen ik ben nu bijna op een dagelijkse basis. Ze zijn het loon van mijn innerlijke en uiterlijke werken, en tegelijk de motor van mijn liefde voor het leven. Als dat zo is, iemand vraagt: “Wat is liefde?”, dan zou ik antwoorden: in de liefde, valt uit de hemel. In essentie, het is boven alles een beslissing te nemen die het proces van verandering begint. Alles daarna is een mix van mentale Training en de vastgestelde Acties naar de buitenwereld. Dit brengt de stenen in de rollen en het werkt gewoon. Hoe meer ik besef hoe goed ik me voel in mijn leven, hoe meer ik gesteund van mijn leven/het universum/een hogere macht voor mijn groei. Mijn leven wordt steeds beter, omdat ik mezelf te ontwikkelen stap voor stap naar de beste Versie van mezelf! En we kunnen dit allemaal doen!

Als u wilt dat uw veranderingsproces te ondersteunen, stuur mij een e-Mail naar *protected email*! Ik bied Onlangs over exact dit onderwerp van Coaching Sessies (in persoon en online), die je zal begeleiden op dit pad. Sommige ETEN TREIN LIEFHEBBER zijn op de weg en ik ben het op dezelfde manier over jou!

Want in mijn hart wens ik iedereen van ons dat we kunnen antwoord geven op de vraag “Hoe in de liefde zijn die je in je leven?”, nu of in de nabije toekomst met een brede Grijns dat zegt het al,.

Heel Veel Liefs,

Uw Kristin

Geef een reactie