Met citroen water beginnen de dag

Dat citroenen zijn te wijten aan het hoge Vitamine C-gehalte, gezond, is waarschijnlijk bekend. Toen ik ziek was als kind dronk ik liters citroen water – water met vers geperst citroen. Ik gebruikte om te drinken van de citroen water meestal warm. Vanwege dit, maar de Vitamine C wordt vernietigd, ik gebruik lauw water (wat het beste is voor de maag gemakkelijk te verteren is) of koud water. Gewoon afhankelijk van waar ik zin in heb. Zo is het ook met het bedrag van het sap van de citroen, gebruik ik: de Tijd die een halve citroen in 200 ml van een hele citroen op een Liter water. Gewoon proberen wat je het beste bevalt.

Zitronenwasser mit Chili 1

Maar niet alleen voor de verkoudheid citroenen wonderen verrichten. Integendeel, ze helpen ons ook om de dag te beginnen goed en maken ons alert en fit. Want na de lange nacht in ons lichaam is uitgedroogd en behoeften van vloeistoffen. Water spoelt de afvalstoffen uit ons lichaam en zuivert hem. Dat is de reden waarom ik drink in de ochtend, vaak voordat ik mijn eerste Kopje groene thee en water met citroen. Vaak heb ik drink niet mijn citroen water, maar alleen in de ochtend, maar neem het met me naar de sportschool, of drink het de hele dag, om wat variatie (“Doordrenkt met Water” is ook een grote verandering van tempo).

Geavanceerde citroen water drinker kan voeg het water, Cayennepeper of Chili. Beide handelingen ook stimulerend en brengt de bloedcirculatie op gang. Bovendien, de spijsvertering wordt gestimuleerd en warmte in het lichaam opgewekt. Om het gevoel de positieve effecten op het lichaam, u moet het drankje minstens een week lang elke Ochtend citroen water (met of zonder de Cayenne peper).

Zitronenwasser mit Chili 2

Citroen water met chili draden*

Citroen water maakt gegarandeerd en is het een super gezonde manier om de dag te Beginnen! 🙂

Geef een reactie