(M)een life-after pil: Hoe vond ik een hormoon vrij en veilig voor de preventie van

In dit guest post, ik ben al op zoek naar een lange, want de liefde van Maggie Wij Zijn De Dames in termen van Anti-Baby-pil en anticonceptie is een zuster in de geest voor mij. Wonen We al enkele jaren van de pil en zijn er erg blij mee! Maggie heeft, daarom stel uw Blog aan dit onderwerp, en begeleiden de vrouwen op hun weg naar een hormoon vrij leven. De NFP-methode toont haar medium van keuze, en je voorbeeld van hoe veilig en gemakkelijk natuurlijke anticonceptie kan worden. Deze Post is echt elke vrouw en elke man zou moeten!) lees.

Ja, ik durf wel: Het is weer bijna zes jaar geleden nam ik mijn laatste pil. En net als Kristin, ook ik heb verschillende onaangename bijwerkingen. Maar het is niet de bedoeling om te gaan in dit artikel. Maar – “Hoe was het voor U na het Verkopen?” – de tweede meest gestelde vraag: “Hoe gebruik Je voorbehoedsmiddelen nu?”

Als een (jonge) vrouw, het lijkt alleen twee lange-termijn opties: een pil of een spiraal. Meer het meest weet het niet, waaronder ik, vijf jaar geleden. Misschien zijn sommige van jullie hebben nog steeds de temperatuur van de methode op de achterkant van de kop – maar alleen in combinatie met de woorden “duur”, “onveilige”, “alleen voor vrouwen met de wens om kinderen te hebben”.

Natural Family Planning? Vreselijk Woord.

Ik ontmoet ongeveer vier jaar geleden vandaag, mijn man, voor mij alleen is dit veel: Nooit meer hormonen. Daarom ben ik, begonnen met het zoeken naar de hormoon-gratis anticonceptiva. Helaas, het was in deze tijd het grote boek “Anticonceptie zonder hormonen – Alternatieven voor de pil & co.”. Voor mij, alleen Google bleef dus – mijn toenmalige gynaecoloog was niet helpen en gaf me in plaats daarvan een recept voor de anticonceptie ring in de Hand, ik verlost nooit.

Het Internet spuugde NFP, kort voor natuurlijke familie planning. Ik was sceptisch. Van Plan om een gezin te stichten? Ik wilde niet op dit moment zeker. Maar hoe meer ik lees, hoe meer ik ervan overtuigd was van de symptothermal methode, de meest voorkomende en 99.7 procent, als eerste onder de vele NFP methoden. De aanpak die MS symptomen met behulp van de waarneming van uw Lichaam kan bepalen van je vruchtbare dagen specifiek, vond ik. Ook al had ik geen idee hoe en of het werkt.

Eerste inzicht: Er zijn slechts zes vruchtbare dagen per cyclus.

Mijn man en ik hadden het over ons. Hij wilde net zo veel als ik doen, een hormonaal anticonceptivum, kon het niet geloven het hele NFP ding, maar goed. Ik kon het hem niet kwalijk voor dat slechte – ik had maar zelfs grote twijfel en bang om dood te ongewild zwanger. Maar wat was het Alternatief? Ik speelde met het idee om mij te laten hebben de Gynefix koperen ketting, verwierp het idee, echter, vanwege de mogelijkheid van nog groter menstruele pijn. Dus terug naar de natuurlijke preventie, nog steeds net zo sceptisch als voorheen. We besloten daarom, om ons te ondersteunen. In de Vorm van een kleine anticonceptie computer. Hij moet mij lezen in het bepalen van mijn 6 de vruchtbare dagen per cyclus (Ja, dat klopt: er is niets meer!) helpen.

In de eerste cyclus, waarin ik opgevoed is mijn basale lichaamstemperatuur te meten, mijn baarmoederhalsslijm wordt waargenomen en alle gegevens die ijverig in de Computer input, we hebben verhinderd, zelfs continu: het veilig was eindelijk veilig. Echter, al in de tweede cyclus, de tekenen van mijn ovulatie waren zo duidelijk, dat we toen niet, tot het Begin van de volgende cyclus op condooms. Geleidelijk aan, ik was in staat om het uitbreiden van het onvruchtbaar te worden vastgesteld aan het einde van de tijd aan het begin van de Cyclus succesvol en eindigde met een totaal van ongeveer 10 tot 12 vruchtbare dagen per cyclus, die voorkomt dat moet worden van alle andere, is dit niet meer nodig. Ik was verbaasd over hoe snel ik vergaderde mij in de symptothermal methode en veilig bij haar voelde ik me.

Natuurlijke preventie kan ook heel eenvoudig

Meer dan drie jaar, mijn man en ik hebben verhinderd op deze manier, en met de hulp van computers, Apps en thermo-meters zijn betrouwbaar. Over nauwgezet zelf opgenomen temperatuur curve moet tegenwoordig ras namelijk niet meer een vrouw. In plaats daarvan kun je technische ondersteuning krijgen die – op de juiste manier toegepast – ongeveer 99 procent zekerheid. En ook de inspanning wordt aanzienlijk verminderd: De dagelijkse temperatuur zal uiteindelijk schoon dus natuurlijk, net als tanden, en moet uitgevoerd worden na verloop van tijd hoe dan ook, alleen op het potentieel vruchtbare dagen.

Aan het einde van vorig jaar, hebben wij omgekeerd de methode, de weg naar het vervullen van onze wens om kinderen te hebben. En zie: ik ben in 1. Cyclus zwanger! Voor mij, een verder bewijs van hoe goed de methode werkt zowel voor de veilige preventie, alsmede voor de beoogde zwangerschap.

Dank je, Maggie, voor uw zeer persoonlijke review!

Geef een reactie