Last Minute kerstcadeaus – 10 ideeën in de zin van Eten Trein Liefde

Bent u al aan het begin van het seizoen van de Advent met de planning en uitvoering van uw Kerst geschenken gedaan of gehoord dat je meer kans om de aard van de mensen die de zorg op slechts 5 voor 12 van uw boodschappen te doen voor het grote feest? Ik moet bekennen, behoor ik eerder tot de laatste, waar ik eigenlijk altijd al goed in zijn hoofd, naar wie ik zou graag wat te geven, maar met de uitvoering het valt kort voor mij het meest van de tijd en zo is het al de hoogste tijd!

Om deze reden zou ik graag mijn Laatste 10 Minuten Kerst cadeau-ideeën met op de weg. Al deze ideeën, ik ben er absoluut van overtuigd, want ik heb u, uzelf, of zelfs het geven van zichzelf. En al deze ideeën passen precies op mijn blog thema ‘ s Eten Trein Liefde. 🙂

1. Yankee Candles

Ik hou van kaarsen in deze geur! Ze zijn gewoon de beste en ik kan eigenlijk nooit bij Karstadt voorbij zonder me te kopen van één of een wens te doen! 🙂 Ik ben vooral dol op de huidige Kerst geuren “Christmas Cookie” en “Gezouten Karamel”! HEERLIJK! Ik snoof gisteren. Yum! Maar ook vorig jaar waren geweldig! Bij mij thuis branden, vooral in de uitwisseling van de “kerstboom” en “Warm Spice”! Dit toont aan hoe productief de Yankee Candles zijn naast hun heerlijke geur.

Last Minute Weihnachtsgeschenke

2. Rustgevende oog kussen voor rust en ontspanning

Deze eye kussen heeft bij mij op zo veel plekken. Naar Hawaii, om mijn Yoga opleiding te Hamburg en Göttingen, of gewoon om thuis te komen van het bed. Het is de oog vorm past wonderwel, verduistert volledig en de silk is zeer aangenaam en koeling op de huid. Op hetzelfde moment het ruikt heerlijk van lavendel en Lijnzaad.

%image_alt%%image_alt%

Ik gebruik het voor mijn meditaties Liggen, of gewoon als ik het nodig om even uit te rusten van het dagelijkse leven. Voor uw hoofd pijn en/ of stress van de ogen is in Liefde met plezier kussen!

3. Het Eten Reinigen Dieet Het boek op een Dieet

Als uw vrienden, familie, collega ‘ s hebben, etc., die zijn al lange tijd ontevreden met uw dieet en figuur, maar gewoon niet weten hoe om permanent te veranderen van dieet, dan adviseer ik u vanuit mijn hart, om deze Schoon Eten boek van Tosca Reno!

%image_alt%%image_alt%

Mijn dieet is fundamenteel veranderd, zoals u weet, als mijn lezers zeker, en ik heb het zo vaak, of weggegeven. 🙂

4. Als een vegetarisch! Het Gouden boek van cook van GU

Zelfs voor de Niet-vegetariërs, dit Vegetarische kookboek is een echte aanwinst! Zelfs mijn vriend is er heel erg blij mee, en doet mij vermoeden dat we kunnen koken iets van het….dat alleen al zegt het al! 🙂

%image_alt%%image_alt%

Voor slechts 20 euro, dit vegetarische kookboek bevat echt zo veel lekkere en eenvoudige recepten die je eenvoudig kunt aanpassen. Het is mijn meest gebruikte kookboek!

5. CD “De Kracht van uw gedachten” van Louise L. Hay

Ik struikelde enige tijd geleden is op deze CD en de titel trok me krachtig. Het is waar! Onze gedachten zijn zo sterk en hebben de kracht om de wereld echt te veranderen hoe we het ervaren. Want wij zijn de scheppers van onze eigen werkelijkheid…niemand anders!

%image_alt%%image_alt%

Ik heb dit luisterboek een paar keer en kunnen het iedereen aanraden echt! Zelfs voor mensen die niet bezig met spirituele zaken. Het boek is erg in vergelijking met het dagelijkse leven! Kortom, het is verdeeld in twee delen. Om een legt uit hoe onze gedachten bepalen ons dagelijkse leven en hoe wij leren om actief vorm te geven. Aan de andere kant zijn er op elk gebied van het leven, een extra onderdeel, zoals rijkdom, liefde, werk, etc., met goede suggesties over hoe we kunnen veranderen onze gedachten om dit in de toekomst positief. Echt heel handig!

6. Het boek “De zeven spirituele wetten van succes” van Deepak Chopra

Die wil om te gaan in de richting van spiritualiteit, zoals een beetje verder en zijn Liefde is echt een schat om te geven, het mag beslissen voor “De zeven spirituele wetten van succes” van Deepak Chopra. In deze korte, maar absoluut naar het punt gebracht-up gids, leren we in 7 eenvoudige wetten, zoals wij en de wereld werkelijk werkt.

%image_alt%%image_alt%

Hoe is het zo mooi beschreven: “De weg naar een succesvol leven-succes in het leven is slechts het resultaat van hard werken, nauwkeurige planning of de ambitieuze realisatie van materiële doelen. Voor de gezondheid, positieve levensenergie, emotionele bevrediging en geluk van de interne factoren, die niet worden gerealiseerd zonder een bijbehorende mentale houding. De wereldberoemde Amerikaanse arts en auteur Deepak Chopra geformuleerd in deze spirituele gids voor de essentie van zijn leer van de geestelijke vereisten van succes in zeven eenvoudige maar effectieve wetten.”

Dit boek heeft me vergezeld Onlangs, maar ik raakte het opnieuw en opnieuw, de ene of de andere kan worden gelezen….en het raakt me elke Keer, hoe waar Chopra ‘ s verklaringen.

7. Thee van de Tee Kontor Kiel

De Tee Kontor Kiel ik weet al voor een lange tijd. Op de holtenauer Straße in Kiel. Op de online shop vond ik, echter, slechts ongeveer een jaar geleden, en het bereik is absoluut prachtig! De Tee Kontor Kiel leidt dus vele heerlijke thee! Hier vindt u gegarandeerd voor elk wat wils!

Of Vruchten Thee, Groene Thee, Zwarte Thee….smaak, natuurlijke, biologische….het geeft je alle! Ik bestel mijn thee er bijna! Zelfs de levering werkt zo snel, je kan zeker nog uw Last Minute kerstcadeaus bestellen.

8. Contigo Thermo Beker Drinken

Zonder hem, ik weet niet uit te gaan van het huis! Sindsdien heb ik een thee drinker, ik vul dit thermo Cup elke Keer met een heerlijke groene thee of fruit thee en laat alleen het appartement. Deze thermische Kop houdt u heerlijk warm (soms te warm), echt alles (zelfs als hij in de handtas van het hoofd), en ziet er helemaal chique. Ik heb hem in “framboos”, maar het is ook beschikbaar in veel mooie kleuren.

%image_alt%%image_alt%

 

9. Zelfgemaakte Matcha cookies of rohköstliche Matcha Energie Ballen

Iets wat zelfgemaakt is altijd het beste cadeau van allemaal, is het niet? Dan is je bereid maar de Liefde iets Lekker en Gezond, met een vleugje van het exotische.

Het recept voor mijn Matcha koekjes die ik gepost vorig jaar, en ik denk nog steeds dat ze is geweldig! Wie kan bieden groen gekleurde cookies? En maak je er geweldig uitzien in een Organza zakje met een Gouden lint. 🙂

Hier is de Matcha cookie recept

Of die er niet van houden om te bakken extra, en dan is het nog eenvoudiger. De raw food Matcha Energie Ballen zijn niet alleen gezond om de macht van 10, maar nog steeds lekker en het ziet er echt classy!

Het recept voor de Matcha Energie Ballen

Matcha-Energyballs

10. Een persoonlijke voucher

Coupons te horen in het eerste Moment is altijd zo weinig creatief, maar je moet niet! Niet, als er iets van u wat uw weg te geven! Je neemt gewoon een Moment en overweeg wat U kunt persoonlijk zeer goed, u wilt geven aan uw dierbaren. Hoe zou het zijn, bijvoorbeeld met een zelf gecreëerde fitness uur? Een van u uitgevoerd Hawaiiaanse Massage? Of een schone 3-gangen menu van je zeer liefdevol met verse ingrediënten gekookt?….Deze coupon is niet gegarandeerd saai te zijn, komt uit het hart en werkt ook als een Last-Minute kerstcadeau!

Ook ben ik het geven van dit jaar, net als cadeaubon….wat, precies, ik kan je niet vertellen hier, maar helaas! De ontvanger ze kan lezen! 😉

Ik hoop dat ik je zou kunnen helpen met mijn Last-Minute kerstcadeau ideeën nu een beetje uit de problemen en wensen je heel veel plezier als je het weg te Geven! Want, zoals een Chinees heet spreekwoord luidt: hij Die geeft onophoudelijk, voortdurend!

Geef een reactie