Seizoen Kalender September

Wow, nooit in mijn leven zou ik gedacht hebben dat mijn seizoen agenda is zo goed voor je – maar natuurlijk, ik ben zeer tevreden! In de tussentijd, heb ik herzien augustus kalender weer, de huidige Versie kan hier worden gevonden. Ook van de opmerking, dat in de agenda niet alle van de beschikbare groenten en fruit variëteiten worden vermeld, met name in de zomermaanden, dit was niet de plek technisch. Het was belangrijk voor mij, alleen de regionale variëteiten lijst. U vindt nu het begin van elke maand van het lopende seizoen een kalender hier op de Blog. Daarnaast zal er een pagina waar je kunt vinden van alle maanden gebundeld, daar ben ik mee bezig, maar nog steeds. In de tussentijd kunt u het bestand opslaan als een afbeelding of een PDF-bestand te downloaden (dus je kan afdrukken van de agenda makkelijker).

Saisonkalender 09 September. Projekt Gesund leben jpg Seizoen kalender September, project voor een Gezonde woon – en PDF-Download

De infographic is alleen bedoeld voor eigen gebruik en mag niet worden gebruikt voor reclame-doeleinden!

Geef een reactie