Fitness & Workout Dvd ‘ s en Youtube-kanalen

Het begin van het jaar is voor velen een reden te meer voor de Sport, of met de Sport te beginnen. Voor mij zijn er sporten voor het begin van het jaar, ook een grote verandering, zoals ik al zei in mijn post over mijn Afspeellijst voor Hardlopen en Joggen al verteld. In de toekomst zal ik sporten weer meer thuis, omdat mijn contract is actief in de fitness-Studio en ik wil niet te binden eens voor een langere periode van tijd in een Studio. Daarom vandaag toon ik jullie mijn favoriete Fitness en Workout Dvd ‘ s en Youtube-kanalen die ondersteuning van mijn Training thuis.

FitnessYoutube-Kanalen

Moin Yamina, Mijn geliefde duitse Fitness Youtuberin is Yamina van Moin Yamina. Ze maakt geweldige Workout (en voeding) Video ‘ s en vooral het idee van wat ze doet. Ik merkte steeds vaker dat Fitness Video ’s op Youtube circuleren van mensen die geen training in de praktijk en Oefeningen in sommige gevallen zelfs verkeerd is om onszelf voor de gek en niet op risico’ s. Ik zie heel kristisch en denk dat het belangrijk is om te vragen of dit allemaal echt is wat mij is verteld, of is een turn-off. Yamina maakt de Oefeningen klasse en wijst ook wat te zoeken. Daarnaast vind ik dat je erg sympathiek!

Gelukkig en Fit, een ander zeer goed engels sprekende Youtube-kanaal, het kanaal is “Blij en Fit”. Gelukkig en Fit is een van de 12 thematische TV-kanalen van Youtube. De Video ‘ s zijn natuurlijk dienovereenkomstig in een professionele, als de Trainer. De Video ‘ s voor beginners en gevorderden. De makers achter Gelukkig en Fit te beschrijven van het kanaal als volgt:

Op ons YouTube “Gelukkig en Fit”Kanaal U krijgt dagelijks veel handige tips & Trucs die Uw leven zal veranderen! U wilt beginnen met het doen van Yoga of Pilates in Je leven? “Happy & Fit” is het juiste Kanaal voor Je! Je houdt van dansen of op zoek zijn naar behulpzame Fitness tips? Gelukkig & Fit “” het Kanaal, moet U sla het op. “Happy & Fit” biedt U vele nieuwe en nuttige Video ’s rond de thema’ s “gezondheid”, “voeding”, “Fitness”, “Wellness” en “Geluk”.

Blogilates en Tone it Up, Helaas was het toen al met het goede, en de aanbevolen de duitstalige Fitness kanalen op Youtube. Als je weet anderen, schrijven ze in de comments. In de engels-sprekende wereld zijn er al meer goede kanalen: de meest belangrijke en grootste of de beste te zijn, in mijn opinie, Blogilates en Tone it up. Ook hier is de Video ‘ s zijn zeer professioneel en ik denk dat beide Cassey van Blogilates als Omdat en Katrina van Tone it up, zeer knap. Cassey is een getrainde Pilates trainer, Omdat en Katrina, Fitness-en Personal trainers. Zoals reeds hierboven is geschreven, is voor mij heel belangrijk dat de Instructeurs zijn opgeleid ook – als ik ga voor een echte cursus, dit is tenslotte mijn claim.

Dvd ‘ s

Brooklyn Bridge Bootcamp Mijn favoriete Fitness-DVD van de Brooklyn Bridge boot camp DVD door Ariane Hundt.* Ariane Hundt, oorspronkelijk uit Duitsland, woonde een aantal jaren in New York en is daar met haar Brooklyn Bridge boot camp onafhankelijk. “Vaarwel Duitsland” in dit land, maar in New York weet u Ariane en haar Bootcamp. Sinds ik ben niet van plan om het te maken, waarschijnlijk in de nabije toekomst, on-the-spot op de Bootcamp om deel te nemen, train ik zo lang met de ‘Brooklyn Bridge boot camp-DVD, de HIIT en training van het uithoudingsvermogen in de voorkant van een adembenemend landschap wordt gecombineerd. Ariane is een Personal trainer en voedingsdeskundige.

Yoga maakt Fröhlich Susanne Fröhlich journalist is eigenlijk, ik hoorde voor het eerst van haar toen ze in 2004 verschenen haar boek vet-mij. Voor een lange tijd hoorde ik niets van haar, tot 2011, de DVD Yoga maakt Vrolijk* gepubliceerd. Susanne Fröhlich niet een ervaren yoga docent, maar met hun leraar Gill, een competente vrouw aan uw zijde, samen met de DVD. Gelukkig door middel van Yoga, zelfs gelukkiger (haha…) en heeft verloren de ene of de andere overtollige kilo ‘ s. In haar boek “De hond, de kraai, de OM…en ik zal.” beschrijft ze hun eerste 100 dagen met Yoga. Het boek dat ik heb, maar de DVD die ik aan het doen ben en heel graag. De DVD is geschikt voor zowel beginners als Gevorderden goed, en bevat drie keer 20 minuten sequenties. Echter, ik kan het alleen maar aanraden, parallel aan de DVD een van de juiste Yoga-cursus. Want het is heel belangrijk, de verschillende Asana ‘ s correct, anders schade kan meer zijn dan dat de Training helpt.

Fit For Fun Body-Shaping Functionele Yoga Nadat ik zag in Christiane van yoga Lino, de Video van de Jong-Ho Kim In Yoga Frankfurt, ik wist het type klasse! De Video heeft mij geflitst. Ik heb al aangegeven allerlei mensen en mezelf al meerdere malen bekeken. Voor de Kerst, ik was toen op zoek naar een Kerst cadeau voor mijn vader en zijn op zoek naar een Yoga DVD voor mannen. Ik ben op zoek naar de DVD-Fit For Fun Body – Shaping Functionele Yoga, en Jong-Ho Kim*. Jong-Ho Kim, een yoga leraar en een Grand master in Taekwondo. Ik vind zijn Yoga praktijk in een zeer innovatief en uitdagend. Niettemin, de DVD is ook geschikt voor beginners. De DVD bevat een aantal Trainingen met verschillende lengtes (inleiding (1 Min.) Morgen Kick (15 Min.) Na Het Werk (35 Min.) Korte Training (35 Min.) Body shaping intensieve (48 Min), Volle Kracht (71 Min.). De Oefeningen worden goed uitgelegd en het landschap is erg mooi, dat is altijd belangrijk voor mij. Ook hier vind ik het belangrijk om te bezoeken, door de manier waarop een “echte” yoga les, want een slechte houding kan vaak het detecteren en corrigeren.

B. Fit in 30 dagen Dat ik lees Barbara Becker Ventilator zelf heb je al in mijn post om uw B. Fit-boek. Het boek is er ook een DVD: B. Fit in 30 dagen*. Het programma is een full-body Training, ontwikkeld door Barbara Becker en haar trainer Tanja Krodel. Volgens de beschrijving kan maken met discipline en een dagelijkse training van ongeveer 45 minuten, binnen een periode van 30 dagen tot een Strand van het lichaam. Het geheim van het succes van de B. Fit programma zijn snelle bewegingen, de ondersteuning met de klassiekers zoals Luik, squats en Kraakpanden werden gecombineerd. Beginners starten met een dagelijkse Training van 5 tot 10 minuten en kan worden verhoogd door het verhogen van de Conditie geleidelijk, totdat het volledige programma duurt 45 minuten. Ook, denk ik, is een zeer succesvolle Fitness-DVD.

Pasvorm zonder apparaten Die ik ben een Fan van Mark Lauren Passen ohne geräte*, weet je waarschijnlijk al. Voor nu ongeveer een jaar, is er ook een DVD voor vrouwen dat bestaat uit drie hoge-intensiteit Lichaamsgewicht Training. Die is een van de boeken van Mark Lauren, de gemeenschappelijke Oefeningen met het eigen lichaamsgewicht is bekend en al HIIT-Training voeding, geen behoefte aan om de DVD. Maar voor een beginner, de DVD cursus is geschikt, ook omdat er geen dure apparaten nodig. Een Mat, en sport kleding.

Door de manier: In het geval van Tchibo, er zijn gewoon Fitness-en Yoga-kleding, Fitnessgeräfte, meditatie kussens, enz., Ik ben met de kwaliteit van Tchibo altijd zeer tevreden en hebben gekocht dit jaar, de meditatie kussen! 🙂

Bent u thuis oefent met Dvd ’s of Youtube Video’ s? Zo Ja, wat zijn uw favoriete Dvd ‘ s of Kanalen?

Geef een reactie