Recept: gebakken aardappelen salade en de Review “La Veganista” Nicole Gewoon

Een paar weken geleden, het kookboek van Nicole trok met mij-Gewoon, “La Veganista”*. Sindsdien heb ik gekookt sommige gerechten, meestal in een gewijzigde Vorm, zoals, bijvoorbeeld, de vanille-kokos rijst pudding met frambozensaus. De gerechten die ik heb gekookt tot dusver hebben alle smaakte erg goed, net als de gebakken aardappel salade. Het recept vindt u hieronder. De gerechten zijn eenvoudig te bereiden en vooral om te koken voor beginners of Nieuwe Veganisten. En, natuurlijk, voor de “normale eter” die alleen maar wil om uit te breiden zijn culinaire horizon te verbreden. Ik vind dat niet al te veel exotische ingrediënten worden gebruikt, zoals in andere veganistische kookboeken. Worden gebruikt, bijvoorbeeld, Chia zaden, Agar-Agar, Kala Namak, of Sobanudeln. Ik vind het interessant dat Nicole heeft Slechts veganisiert thuis koken. Het boek bevat recepten voor een gezonde Ontbijt, goulash of Gehaktballetjes. Op hetzelfde moment een dienst bevindt zich op de eerste pagina ‘ s in een deel met plantaardige Alternatieven voor dierlijke producten (“veganistisch exchange”). Voor mij was het, bijvoorbeeld, dat u kunt roerei ook veganistisch.

Backkartoffelsalat

Het boek ziet er zeer hoge kwaliteit, zo ben ik van de GU-boeken op de gebruikelijke manier. Ook de foto ‘ s en tekeningen zijn erg goed gedaan. Ik ben blij dat “La Veganista”* verrijkt mijn kookboek collectie.

Mijn licht gewijzigde recept:

%image_alt% Gebakken aardappelen salade en de Review “La Veganista” Nicole Just-2 rating: 4 stemmen:: het recept tarief! Recept afdrukken ingrediënten heb ik nog niet gemeten, maar eyeballing, het ziet er gemengd. Gebakken aardappelen salade en de Review “La Veganista” Nicole Just-2 rating: 4 stemmen:: het recept tarief! Recept afdrukken ingrediënten heb ik nog niet gemeten, maar eyeballing, het ziet er gemengd.

  • Menu Hoofdgerecht
  • Veganistische keuken

Ingrediënten

  • Aardappelen
  • Olijfolie*
  • Zout*
  • rode paprika
  • Champignons
  • Rucola
  • Peterselie
  • Dille
  • Bieslook
  • Rucola
  • Peper
  • Olijfolie*

Porties: Ingrediënten

  • Aardappelen
  • Olijfolie*
  • Zout*
  • rode paprika
  • Champignons
  • Rucola
  • Peterselie
  • Dille
  • Bieslook
  • Rucola
  • Peper
  • Olijfolie*

Porties:

  • Menu Hoofdgerecht
  • Veganistische keuken

Instructies

  • Schil de aardappelen en snijd deze in partjes. Met de olijfolie en het zout toe, meng en dan over 15 Min. op 220°C en bak in de oven.
  • De Champigons schoon en ook de buurten. Olijfolie in een koekenpan en de champignons bruin.
  • Was de paprika, verwijder de zaadjes en snijd ze in stukken waar.
  • De rucola en de kruiden wassen en snijden.
  • Als een Dressing die ik heb gebruikt alleen olijfolie, maar noten of andere Olie van hoge kwaliteit, goede smaak aan de salade.
  • Alles goed mengen en de afwerking van de gepofte aardappel salade. Super lekker en snel!
  • Goede Eetlust! 🙂

    Geef een reactie