Yoga voor iedereen! In februari 28 dagen voor gratis YogaEasy.de probeer het uit!

Aan het begin van de maand heb ik gemeld door de Detox Challenge YogaEasy.de . Ik heb deelgenomen aan de 2-week de Uitdaging aan in de Challenge en een aantal grote dingen rondom Detox Yoga, Ayurvedische voeding, ontgifting, enz. Parallel had ik het genoegen van het complete assortiment van yogaeasy.de test gratis. Nu krijg je de kans! Want wat past beter in de fit februari met 28 dagen van de Sport!

YogaEasy Gutschein

De aanzet tot dit mooie actie die je me gaf. Pas in de loop van de Detox Challenge, heb ik geleerd dat niet alle van de deelnemers aan het volledige programma incl. de weergave aangesloten teaserten Video ‘ s. Alleen de yoga easy-leden waren. Ik was erg verdrietig en tegelijkertijd deed, het spijt me! Dus ik was het die u geleid tot de Detox Challenge.

God zij dank YogaEasy.de leuk genoeg om te laten heb je nu de Kans om te testen in de loop van februari, de compleet assortiment gratis. Past geweldig in de fitesten maand van het jaar, of? 🙂 HIER inloggen, kiezen voor een Video, laat op jouw Mat te zinken en daar ga je! Als u wilt, zelfs elke dag! Na de 28 dagen, uw toegang zal automatisch verlopen. Maar u kunt natuurlijk ook effen en een lid van de maand post nummers als u wilt.

24841720449442.WtPiapUyhAIUXcPpv6SB_height640

Het aanbod van yoga is gemakkelijk heeft me echt enthousiast. Ik heb tijdens de Detox Challenge geprobeerd de meeste van de voorgestelde Yoga Sessies, maar voor mij zelfs een aantal van de Video ‘ s geselecteerd, die tot mij gesproken hebben spontaan. Vooral te wijten aan de bekende yoga-docent en/ of omwille van de grote Locaties. Dus, heb ik ontdekt, bijvoorbeeld, de Kundalini-Yoga-sequenties van Maya Fiennes, die waren gemakkelijk voor mij een hele nieuwe ervaring. Met Kundalini Yoga heb ik zo ver gekomen, nog in contact. Maar ook de kleine Yoga breekt, keek ik super. Yoga op het strand of in de uitgestrekte natuur van de bergen…..een droom! Zelfs toen ik net zat voor een paar minuten in de voorkant van mijn Laptop op de Mat…

YogaEasy.de door de manier waarop Duitsland de eerste Online Yoga Studio. Ik was eerder niet bewust van. Inmiddels zijn er een hele hoop van Yoga aanbod in het netwerk. Dus als je wilde om altijd te beginnen met Yoga, dan is het nu uw Kans. Benaderingen die u probeert uit verschillende Yoga stijlen en vinden wat je wilt persoonlijk. Maar als je al ervaren yogi ‘ s, of zelfs – zoals ik – op de hoogte zijn, kan je op YogaEasy.de mooie inspiratie voor uw praktijk of uw Yoga-Lessen.

Dus: KALMEREN EN YOGA DOEN! 🙂

Geef een reactie