Roze Quinoa Sushi + Boek “Vegane Superfoods”

Geïnspireerd door het boek “Vegane Superfoods” door Surdham Göb, heb ik mijn Sushi van Quinoa met boekweit noodle salade “meer” en “Roze Quinoa Sushi” – het recept, ik wil niet te ontnemen jullie natuurlijk! Helaas, ik ben in het Sushi-rollen niet zo goed als de Food stylist, maar het belangrijkste is, het smaakt goed, toch?! 😉

Vegane_Superfoods_Buch1 Vegane_Superfoods_Buch2

%image_alt% Roze Quinoa Sushi stemmen: 1 waardering: 5 u: Neem het recept tarief! Recept print Roze Quinoa Sushi stemmen: 1 waardering: 5 u: Neem het recept tarief! Print recept porties voorbereiding kooktijd 2 30 minuten 15 minuten porties voorbereiding 2 30 minuten, bereidingstijd 15 minuten

  • Menu Hoofdgerecht
  • Veganistische keuken

Ingrediënten

  • 1/2 Kopje Quinoa
  • 200 ml bietensap
  • 4 EETLEPELS amandelpasta*
  • 1 EETLEPEL limoensap
  • 3 vellen nori
  • 1 wortel
  • 1/3 komkommer
  • 1/2 Avocado
  • Soja-saus*
  • Wasabi

Porties: Ingrediënten

  • 1/2 Kopje Quinoa
  • 200 ml bietensap
  • 4 EETLEPELS amandelpasta*
  • 1 EETLEPEL limoensap
  • 3 vellen nori
  • 1 wortel
  • 1/3 komkommer
  • 1/2 Avocado
  • Soja-saus*
  • Wasabi

Porties:

  • Menu Hoofdgerecht
  • Veganistische keuken

Instructies

  • De rode Bieten sap in een steelpan, breng aan de kook en kook de Quinoa voor ongeveer 10 – 15 minuten.
  • De wortel, komkommer en schil de Avocado en snijd ze in.
  • Wanneer de Quinoa (Ja dat is de naam) is klaar, de pot haal van het vuur en voeg Amandel boter en het limoensap en roer.
  • De nori vellen met een schaar knip het doormidden. De helft van een vel Nori op een bamboe rol en plaats van de Quinoa op het onderste derde deel van de distributie. Avocado, komkommer, wortelen, naar smaak leg een beetje Wasabi. Het Geheel moet dan worden gegooid. Toegegeven, heel simpel, het is het niet, maar het moet er niet zo perfect is als in het kookboek… 😉
  • De afgewerkte Sushi roll moet worden in stukken gesneden en bereid de Quinoa Maki.
  • Met sojasaus-en – afhankelijk van uw smaak – met ingelegde gember en Wasabi te dienen.
  • Recept Opmerkingen

    Er werd de boekweit noodle salade.

    Door de manier: ik ga gewoon naar mijn recepten in een consequente Vorm, zoals u kunt zien in deze post. Dan kunt u direct afdrukken, en eventueel op te slaan, etc. Omdat ik proberen om een beetje! 🙂 Ook, denk ik, om te laten zien mijn favoriete vegetarische kookboeken die voor u van belang? Dan introduceer ik u naar het boek “Vegane Superfoods” weer!

    Geef een reactie