Ik kan alles doen wat ik wil! Hoe kom ik als een Scanner ben blij om

Als ik in 2011 klaar met mijn extra-beroepsmatige studies met een uitstekende MBA, ik denk niet dat ik zou juist. Ik was teamleider van een klein sales-team, had een grote Carrière en ook liep hij met me mee…Eigenlijk moet ik blij zijn! Nou, op het “Eigenlijk” is de nadruk te leggen, want ik was gewoon niet gelukkig en ik had geen idee waarom. In plaats daarvan was ik vooral nog zelfverwijt. Ik had zo hard gewerkt. Nu had ik om van te genieten, maar eindelijk mijn successen…natuurlijk, het verlangde geluk zelfs niet in orde! Het werd alleen maar erger!

Ik kan niet beslissen wat ik wil doen!

Ik leefde zonder een tevreden Glimlach op zijn gezicht, maar met duizend ideeën in uw hoofd in een nieuwe Fase van mijn leven. Ook een interne verandering in mijn nieuwe carrière gebied van marketing en communicatie heeft niet gebracht mij het geluk dat ik op zoek was. Het was beter, maar niet alles. Ik was bezig met mijn Hobby ‘ s, de gewenste prestaties, dat vond ik professioneel. Op hetzelfde moment, mijn idee van diversiteit overweldigde me. Ik wilde de praktijk krijgen in de sport klimmen, lopen, intense Yoga, koken recepten voor het verzamelen van mijn cosmetica op een natuurlijke manier te herstellen, verf, foto ‘ s, het schrijven van een boek, en in welke Vorm ook van al deze gedachten, vertel de wereld (het eerste idee voor mijn Blog…). Ik kon niet beslissen wat was het geheel Wenst op hoofd -, slag, tenslotte, een of andere manier, alle tegelijk, en brak er een stuk van. Je kunt je voorstellen hoe snel en krachtig de bekende gedachte in mij ontstond: Bij mij is er iets mis!

Dus ik googlede op een dag: “ik kan niet beslissen wat ik wil doen.” en whoosh, stuitte ik op een boek van Barbara Sher, die was overigens mijn eerste boek mijn reis van zelf-ontdekking: “Je hoeft niet te beslissen of je een Duizend dromen”. Ja, dat was precies mijn Probleem, en in dit boek, de auteur leek om een antwoord te geven. In feite heb je niet verteld mij wat er verkeerd was precies met mij, maar toonde mij de indruk van de reden waarom ik was perfect in orde en “slechts” een zeer bijzondere gave: ik ben een Scanner!

Wat een zegen het was om te ontdekken dat mijn Scanner natuur

Scanners zijn ongelooflijk nieuwsgierig, geïnteresseerd mensen die de ontwikkeling van een heleboel ideeën, creatief denken, en een leven op de geliefde 100 carrière zou leven. Afhankelijk van het type van uw Scanner-talent, je bent ondergedompeld meer of minder intens en lang in een thema van uw keuze en laat het weer om vroeg of laat (of nooit) terug. Wat scanners niet goed doen op alle, zijn de regels van het eeuwige routines, saai, eentonig leven van modellen en stijf. Wilt u om creatief te zijn, dingen uitvinden, ontdekken, ontwikkelen, en zo veel meer.

Als u zich aangesproken voelt, dan adviseer ik u uit mijn hart, Barbara Vissers boek, en ook een heel nieuwe boek over het onderwerp, met de mooie titel, “Op veel verschillende manieren”, zegt Anne Heintze. In deze twee boeken heb je een prachtige (It)oplossing voor uw permanente “Met-mij-is-iets-niet”gevoel gevonden en eindelijk weten hoe groot je talent is.

De twee meest kansrijke modellen voor de Scanner

Voor mij, de woorden van Barbara Sher, zoals de balsem op zijn minst op mijn Scanner-ziel is opgetreden, en ik voelde me eindelijk begrepen. In aanvulling op al uw goede adviezen en informatie die ik nam mijn leven twee modellen in relatie tot mijn Werk onderwerp aan het hart:

“Denk aan je huidige Baan je je diëten Werk dat de huur betaald, en wijd u in uw eigen tijd al uw Wensen en Dromen.”

Dit model heeft een zeer veilig en gezond voor mij was het gewoon in de uitvoering. Ik had een cursus te volgen in de aankoop, waarschijnlijk zou ik het niet vinden in mijn betaalde Werk is de vervulling ik naar op zoek was. Maar het was niet hopeloos is en dat mijn leven zou nog leuk zijn als ik erin geslaagd om mijn vrije tijd volgens de scanner typische en me in te leven.

“Creëer een Baan waarin je kunt leven vanuit uw Scanner de natuur.”

Hier was duidelijk gezegd dat er zou waarschijnlijk geen bestaande (werknemer)Job die me op lange termijn gelukkig, en mijn vervulling zou brengen. In plaats daarvan was de manier van zelf-uitvinding, ik moet gaan. Dit liep uit in ieder geval een loondienst of ondernemerschap, kon ik me niet voorstellen in de tijd. In mijn familie, het is allemaal geregeld Banen waren zelfstandigen en leek niet bijzonder gelukkig, omdat ze werkten voor zichzelf en voortdurend zonder vreugde.

Mijn beslissing om te gaan voor het “makkelijker” manier

Ik besloot daarom voor de “eenvoudiger”. Ik maakte een zeer goede Baan, werkte full-time en ik stond in mijn vrije tijd, in de onderwerpen, de me waanzinnig interesse en ik echt wilde doen. De basis van mijn huidige blog ETEN TREIN LIEFDE en natuurlijk mijn overeenkomstige levensstijl met gezonde voeding, beweging, dat is leuk voor mij en mijn persoonlijke ontwikkeling.ging alle

Ik gebruik mijn Blog als een dagboek en gedocumenteerd mijn hele reis. Ik vertelde met passie en enthousiasme van de nieuwe experimenten over te ETEN TREIN LIEFDE en leerde gelijk afscheid, als een idee niet past in mijn huidige idee van het leven. Mijn Blog werd meer en meer mijn hulpprogramma voor mij als een Scanner. Vanaf de eerste les tot aan vandaag de dag, ik had genoeg ideeën voor nieuwe berichten, Uitdagingen, motiverende Video ‘ s en meer. Ik werd meer en meer een verslaggever van mijn eigen ETEN TREIN HOU van de wereld en voelde me altijd beter. Toen mijn Blog was een jaar oud, ik kon geloven dat ik het was, in feite, bleven meer dan een jaar met zo veel hart het bloed en de vreugde van het leven aan het project en nog steeds niet moe. Daarom bleef ik dezelfde…

Toen ik naar de Baan, dat maakt me als een Scanner helemaal blij van

Een ander 3.5 jaren voorbij, en ik kan met trots zeggen dat ik van mijn cursus, “eenvoudige” manier is eigenlijk een manier van leven die voor mij als een Scanner een perfecte pasvorm! Vandaag ben ik 50 procent van de ondernemer en werk in een zelf gecreëerde Baan die mij biedt dat alles en nog veel meer, volgens mijn Scanner natuur kan schotel uit. Ik ben in heel verschillende projecten die ik vrij kiezen, of zelfs het maken, ben ik voortdurend aan het leren van nieuwe, interessante mensen, ik ben vrij om te bepalen, als ik mijn Blog werkdag design, ik zal mijzelf in de diverse gebieden van belang en het leren van Nieuwe dingen, die ik vaak reizen naar zeer spannende plaatsen en Gebeurtenissen, door middel van mijn experimenten heb ik nog meer problemen, over welke ik zal verslag en schrijven en, wat belangrijker is, ik ben mijn eigen baas te worden en te streven naar mijn eigen doelen.

Mijn leven als blogger, boek van de auteur en Coach is erg spannend en zeer gevarieerd en maakt me gewoon plezier hebben! Ik gebruik al mijn talenten, het leren om obstakels te overwinnen en het verbeteren van mezelf en mijn werk van dag tot dag, om mensen te inspireren, zoals u op de best mogelijke manier te helpen, in het bijzonder, te leiden een gelukkig, vervullen, actief en gezond leven.

Natuurlijk, ik ben nu ook veel geld, en ik ben blij dat ik het kan zich dat veroorloven, het is alles wat ik wil. Voor mijn leven, ik van Financiën nog steeds over mijn part-time baan in de Marketing in een activiteit, die ook overeenkomt met mijn talenten en voor mij een vreugde, ben ik niet meer op zoek naar de gewenste vervulling. Ik ben van plan te blijven doen zeer goed werk, hang mezelf op in mijn taken in en geniet van de samenwerking. Ik kan echter ook na 3 werkdagen in de week, happy home voor mij als mijn eigen Baas, hart-projecten, mijn. Dit sterrenbeeld is gewoon geweldig en ik ben opgewonden om te zien waar mijn leven zal leiden.

Ik hoop dat je kijkt naar de geschiedenis, het belang van zichzelf aan de wereld en de (loopbaan) pad dat je leidt naar de vreugde van het leven. Soms moeten we te weten komen over dat met ons alles in orde is en dat we misschien de een of andere gave, die we nooit hebben gezien. Soms hebben we het nodig de bestaande modellen van het leven waarin we ongelukkig. En de meeste van alle, moeten we geven onszelf toestemming voor het creëren van het leven dat vertel ons onze dromen al. Scanner kan het goed… 🙂

Photo Credit: C. M. Wit

Geef een reactie