Hibiscus – Mijn favoriete zomer, in een Smoothie, en Ontbijt

Deze zomer ben ik op de hibiscus! Of in een Smoothie of in het Ontbijt – hibiscus een paar keer was het nu! Hibiscus planten is een plantengeslacht van de mallow familie. De gedroogde bladeren zijn over het algemeen verbruikt als hibiscus thee (ook wel Malventee). De gedroogde bladeren van de hibiscus planten kunnen worden gezet, gewoon met kokend water. Hibiscus is vaak inbegrepen in kruiden thee mengsels, omdat de kleurstof Malvin zorgt voor de rode kleur van de thee. In de zomer, de koffie smaakt als ijsthee is zeer goed, hibiscus bloemen, smaak fruitig en verfrissend zuur. Voor de zure smaak van citroenzuur, appelzuur, wijnsteenzuur en hibiscus zuur, die zijn opgenomen in de bloemen.

Hibiskus Blätter

Hibiscus bloemen zijn rijk aan fytochemicaliën die onder andere bloeddruk verlagende effecten worden toegeschreven. Volgens een studie van de Amerikaanse Tufts University, Boston drie koppen van de hibiscus thee lagere dagelijkse bloeddruk, zoals de Vereniging van duitse hoge druk League gemeld. In de studie, 65 gezonde proefpersonen dronken met een borderline bloeddruk dagelijks drie kopjes hibiscus thee, een vergelijking groep kreeg een Placebo. Aan het eind van de studie, de bloeddruk van de Hibiskusstee groep was afgenomen in vergelijking met de Placebo-groep tussen 7 en 14 mmHg.

Hoe gebruik ik de hibiscus, kunt u hier zien:

Hibiskus Smoothie

Ik geef de hibiscus bloemen in mijn Smoothie, hetzij in de Vorm van de afgekoelde hibiscus thee, of in poedervorm van Lebepur*. Deze Smoothie, bijvoorbeeld, bestaat uit een kokosnoot melk, een Appel, en hibiscus.

Hibiskus Smoothie Zutaten

Deze Smoothie bestaat uit een Sinaasappel, druiven, frambozen, en hibiscus – perfect voor de zomer.

Hibiskus Proats

Ook in het hotel hibiscus lekker: Proats, bestaande uit havermout, yoghurt, 1 theelepel hibiscus, 1 Appel smaakt, als de Topping van pistachenoten.

Veel plezier met het Proberen! 🙂

Geef een reactie