Groene Smoothies voor beginners – tips van drie jaar ervaring

De Mix van Groene Smoothies is geen kunst. Inderdaad, je hoeft niet eens een recept, maar u kunt de inhoud van uw hart en de stemming van de verschillende fruit -, groente-en leaf salade plaatsen als Superfoods combineren om uw dagelijkse Groene Smoothie. Echter, het is zeer nuttig om te weten wat tips en Trucs. In deze Post zal ik schoon met een aantal typische obstakels en verder geef je mijn tips van bijna 3 jaar blender ervaring, zodat je nog meer heerlijke Groene Smoothies kunt maken.

“Mijn Groene Smoothie smaakt veel groen!”

Is een groene Smoothie moet de neiging te bestaan uit 60% fruit en 40% groente/ leaf salade, en hij smaakt mond heerlijk. Hoe meer groene spul in je Smoothie beweegt, de gewenning behoeftigen hij is (en dat is geen devaluatie!). Toch moeten we de sleutels voor ons om te beginnen met onze Mixer carrière, eerst langzaam in ons Groene Smoothie. Een paar, zacht smakende salade van blaadjes als sla of spinazie voor beginners. Daarnaast kunt u het verbeteren van je dag-tot-dag uw groene delen.

“Wat fruit moet ik gebruiken?”

In principe kunt u gebruik maken van alle soorten van vruchten voor Groene Smoothies en combineren die je leuk vindt. Er zijn geen grenzen. Ik probeer zo vaak mogelijk te kopen van de plaatselijke en seizoensgebonden fruit voor mijn Groene Smoothies of zelfs om te groeien. Ik zeg alleen mini perziken, aalbessen en sla afgelopen zomer! Een Droom!

Een soort Fruit dat op reis gaat met mij bijna in elke Groene Smoothie is de banaan. Het maakt de Smoothie “glad” en geeft het een bepaalde zoetheid. Hetzelfde geldt voor de Mango, er zijn maar zelden in mijn huis.

Van de gedroogde vruchten zou ik persoonlijk liever op afstand, als dit zou te maken van uw Mixer is gebroken. Maar ik heb ook gehoord van een succesvolle Groene Smoothie experimenten met gedroogde dadels…

“En wat van het groene salades zijn zeer aan te raden voor Groene Smoothies?”

Alleen voor beginners-leaf sla soorten zijn mild, ideaal. Spinazie, veldsla, Lollo Rosso of ijsbergsla zijn mijn aanbevelingen. Later kunt u dan ook bolder met rucola, Radicchio, Romaine, of zelfs wortelen groen.

Bijzonder intense uw Groene Smoothies zijn kruiden met wild. Ook was er al een Post op mijn Blog. In dit gebied, heb ik durfde me, maar tot nu toe enige-de moeders, wat moet er veranderen, dit voorjaar.

“Mijn Groene Smoothie ziet eruit als bruin!”

Ik weet het Probleem al te goed! Ik ben een grote Fan van fruit, groenten en salades in kleurrijke kleuren te gooien in mijn blender, en niet na het wonder dat mijn groene Smoothie ziet er zo groen….erger nog, hij ziet er bijna onsmakelijk bruin. Maar ik kan kalmeren. Het is nog steeds een Groene Smoothie!

Op school hebben we geleerd: Rood en groen-bruin. Omdat ik koken voor me, super gek van Smoothies met bessen en spinazie, krijg ik vaak een bruin resultaat. Echter, de smaak is onvergelijkbaar goed! Zie hieronder voor een zeer heerlijke schepping, dat is niet echt een groene schoonheid, maar het smaakt heerlijk….na spinazie en bessen. 🙂

Als je echt wilt bereiden noodzakelijk fel groene Smoothies, spinazie en lichte groenten en fruit zoals banaan, Mango, peer, komkommer, of dergelijk gebruik in ieder geval.

Grüner-Smoothie-braun

“Mijn groene Smoothie te dik!”

Als je Groene Smoothie is gewoon te dik, dan hoef je niet genoeg vocht in de blender. Ik gebruik een zeer sappige groenten en fruit, zoals ananas, Appel, peer, meloen en komkommer, of voeg nog extra vocht. 100 ml is een goede aanwijzing, omdat het te dun vloeibaar naar mijn Groene Smoothies zijn geworden nooit. Als de vloeistof uw koolzuurhoudend water, sap of thee kunt gebruiken. Ook kokosnoot water wordt verondersteld super lekker in een Groene Smoothie.

U wilt u uw Groene Smoothie een Groene Smoothie Kom dat ik ooit heb gedacht. Soms heb ik gewoon honger, mijn Groene Smoothie, een lepel te drinken in plaats en dan kan hij mooi en dik vloeibaar. Garneer met de gehakte noten, Chia zaden, havermout is een grote “graan” in de Ochtend.

“Bevroren fruit en spinazie voor Groene Smoothies ok…?”

Natuurlijk, verse groenten en fruit is altijd de betere keuze als het gaat zelfs geteeld zonder chemische en agrarische invloeden van onze tijd. Maar deze manieren, die we vaak niet hebben. Vooral in de Winter, de verscheidenheid is niet om rijk te worden, seizoensgebonden fruit, bijna zelfs in Duitsland. Ook de veel-geliefde verse spinazie voor de felle groene Smoothie is beschikbaar in de meeste supermarkten een zeldzaamheid! Dus, ik denk dat het absoluut prima op TK-fruit en bevroren spinazie. Ik heb eigenlijk bosbessen altijd bevroren frambozen, spinazie en kruiden in de vriezer.

Een mooi voordeel van het bevroren product is dat je Groene Smoothies zijn dezelfde gekoeld in de voorbereiding van het prima. Laat de bessen, de spinazie en co., het ontdooien kort, en geven u vervolgens in uw Mixer!

“Een groene Smoothie maakt me niet moe.”

Als je niet je Groene Smoothie verzadigd, dan je gedronken hebt, het meest waarschijnlijk, slechts zeer kleine hoeveelheden of de verkeerde ingrediënten zijn gekozen. Ik denk dat het als een van mijn Standaard-Groene-Smoothies (0.5 liter), dan is 1 banaan, 1 Appel, 250 gram salade, 1 mini komkommer, 1/2 Avocado en ander fruit, deels van lijnzaad of Chia zaden zijn op mij te wachten. Het maakt me gevuld! OK, misschien heb ik als een vrouw, een kleinere maag en minder hoeft te eten om verzadigd, maar ik vermoed dat je een tekort is in het gevoel van verzadiging heeft andere redenen. Bent u bereid een klein bedrag? Misschien heb je een heleboel groene spul met weinig koolhydraten? Of, je lichaam moet wennen aan deze nieuwe vorm van vloeibaar voedsel?

In het algemeen is een grote Groene Smoothie is heel geschikt ter vervanging van een maaltijd, zoals Ontbijt. Ik probeerde dit en was eigenlijk verzadigde een goede 3 uur, dus ik nam in de late ochtend en opnieuw een kleine Snack voor mij. U kunt Groene Smoothies maar ook om te genieten van een kleinere maaltijd. 0.2 liter) (dan. Zo, ik heb ook goede ervaringen gehad.

Ik hoop dat ik je geholpen met deze tips voor Groene Smoothies en een aantal van uw vragen en onzekerheden, zodat het betekent nu: Mixer en daar ga je! 🙂

Geef een reactie