Grill salade met verse tuinkruiden

Juuuhhuuu! Tot slot, de temperaturen in Duitsland zijn bereikt in de zomer. Ik heel blij, maar ik ben smelten in het kantoor elke dag. Voor de zwoele avonden in de zomer zijn de mooiste….buiten bij kaarslicht tot diep in de nacht zitten, met het wiel als gevolg van de iets afgekoelde avond luchtgeveerde…..dit is zo prachtig!

En, natuurlijk, is nu weer modieus op de Grill. Voor uw volgende barbecue evenement vandaag heb ik een grote salade recept dat u net zo enthousiast als mij. Omdat van de BBQ salade is alleen door het gedeeltelijk gegrilde ingrediënten, zo lekker, en de klassieke salades zijn absoluut in de schaduw. 😉

Zo op de Grill gooien en proberen de BBQ salade met verse tuinkruiden.

Ingrediënten voor 4 porties barbecue salade:

  • 800 g kleine nieuwe aardappelen uit de huidige lichting
  • 200g bruine champignons
  • 1 rode paprika
  • 1 Bosje Rucola
  • 2 handenvol van veldsla
  • 1 bosje verse bieslook
  • 1/2 Bosje Dille
  • 2 Takjes Oregano
  • 1 Takje Rozemarijn

De ingrediënten voor de Dressing:

  • 2 EETLEPELS olijfolie
  • Sap Van 1 Limoen
  • 1 EETLEPEL agave siroop
  • Zout
  • Peper

Voorbereiding:

  • Was de aardappelen en schil de wijken.
  • Champignons wassen en de stengels snijden.
  • Was de paprika en snijd in reepjes.
  • Aardappelen, paprika ‘ s en champignons in olijfolie om te marineren met zout, peper, evenals de gehavende rozemarijn kruiden en een Grill pan voor ongeveer 20 minuten op de Grill. U kunt ook de ingrediënten zijn het circuleren van lucht in de oven op 200 graden en op 20 minuten van de baktijd voor te bereiden, als u niet wilt dat om te barbecueën.
  • Ondertussen, rucola, veld salade, en de kruiden met Dille, Oregano, gewassen en gesneden prei, geschild, pluk en hak deze fijn in een schaaltje en garneer.
  • Voor de Dressing in een kommetje 2 EETLEPELS olijfolie, het sap van één limoen en 1 EETLEPEL agave nectar meng goed en breng op smaak met zout en peper.
  • Geven de Dressing in de salade schaal met de sla en tuinkruiden, en meng goed.
  • Zodra de aardappelen, de paprika reepjes en de champignons klaar om gegrild te worden, deze eenvoudig op de top van het in het schaaltje en garneer.
  • Deze BBQ salade is de tuin mengsel van kruiden zo bijzonder in de smaak. Ik heb nooit gegeten een soortgelijke salade. Daarnaast is de Dressing van de zure kalk en de zoete agave dik sap, gewoon geweldig. Ik ben van plan om deze salade te bereiden vanaf nu, altijd tijd om te grillen. Hij is ook gewoon voor vegetariërs of Veganisten, een grote barbecue variant. 🙂

    Geef een reactie