Curry Fans opgelet! Veganistisch recept voor een bloemkool-pindacurry

Tadaaaa…dit is het! De eerste gepubliceerde Schoon het Eten van een recept ETEN TREIN LIEFDE reader, die u hier ziet. Nicole was niet alleen de snelste recept-schrijver in mijn Inbox, maar voor mij is opgeroepen met uw Schoon Eten, favoriete recept meteen een licht in de ogen. Ik ruik de heerlijke geur van deze curry letterlijk.

Als Nicole zou hebben geraden, mijn man en ik zijn ook gewoon op de absolute Curry Reis! Sinds mijn Ayurvedische behandeling zijn we koken veel intenser met de exotische specerijen dan voorheen. Sinds curry ‘ s worden aangeboden, natuurlijk. Wij kochten een receptenboek voor verschillende curry ‘ s en laat ons heel erg geïnspireerd door hen. Nu deze taak is voltooid, maar mijn ETEN TREIN liefhebber meisje Nicole. Veel dank voor dit geweldige recept, dat is zelfs bemind de schone, veganistisch en kinderen! Ik hoop dat je het ook!

Vandaag de dag zijn er zo Schoon Eten hoofdgerecht Nicole ‘ s vegan bloemkool-pinda-Curry met veel variatie mogelijkheden.

Ingrediënten voor 2 Hongerige of 4 mussen:

  • 1 bloemkool
  • 1 EETLEPEL kokosolie
  • 4 tot 5 data
  • 1 Kopje Quinoa (drie-kleuren)
  • 1 Handvol Cashewnoten
  • 5 tot 6 EETLEPELS Erdnussmus (bijv. Rapunzel)
  • 1 gaan. THEELEPEL kerrie poeder
  • 1 THEELEPEL Garam Masala (bijvoorbeeld van de boom van het leven)
  • 1 EETLEPEL zwarte komijn hele
  • enkele verse korianderblaadjes (vergrijzing. platte peterselie)
  • Zout en peper naar smaak

Bereiding van bloemkool-pinda-curry:

  • De Quinoa volgens de aanwijzingen pakket koken. In twee koppen van de vulling en zet opzij.
  • De bloemkool schoon en snijd deze in kleine stukjes. Eindelijk, het gebruik van kokosolie aan de bak.

  • De data in plakjes en serveer met de cashewnoten aan de bloemkool.

  • De Erdnussmus met ongeveer 150 ml water en de kruiden in een blender of met een staafmixer goed mengen. Vervolgens de bloemkool en giet er een beetje kokend down gemaakt tot een romige saus. De zwarte komijn en wat korianderblaadjes strooi. Breng op smaak met zout en peper.

  • Als laatste in de Cup iets afgekoelde Quinoa in het midden van een bord vallen. De bloemkool-pinda garneer de Curry rond en geniet! Gedaan!

  • Deze Clean Eating gerecht is super makkelijk om te koken en snel. Het is ook heel variabel, net als Nicole me verteld. In plaats van Erdnussmus ze is bereid het goed met kokos melk is heerlijk. Een eenvoudig Alternatief voor de sharp Garam Masala een beetje gemalen peper. En, de Quinoa is grote gekookte rode linzen te vervangen. Klinkt veelbelovend!

    Daarnaast Nicole vertelt ons alles over uw speciale tip voor nog meer exotische: probeer kokos chips in plaats van de cashewnoten! Het is door Davert in Bio-kwaliteit. Ik kan alleen maar zeggen: Super lekker!

    Als u wilt worden als een recept-auteur bij ETEN TREIN LIEFDE, dan is de actie om naar te kijken in meer detail en stuur me je Schoon Eten favoriete recepten.

    Geef een reactie