Avocado-Special deel 1: Avocado als een Superfood + recept & wedstrijd

RECLAME voor enige tijd nu, ik voel me als Avocado ‘ s zijn overal. Of het nu op Instagram in de Vorm van Avocado-rozen (kijk op deze kunst is van essentieel belang voor #avocado roos, #avocado bloem en #avocado liefde!), (zoete aardappel) en Toast, vaak met een gepocheerd Ei, of in de traditionele media. En ook, zoals ik vorige week aangekondigd via Instagram dat er een Avocado-Special hier op de Blog, de feedback was zeer positief – ik ben blij dat je zo Avocado Fans, net als ik! 🙂

 

Goede Morgen! ☀ In Avocado Dessert was om ons te zien gisteren! 😍 Het recept zal ik na volgende week op de Blog, omdat er dan een hele Avocado Bijzonder! 😍😍😍

Van Hannah Frey (@projekt_gesund_leben) posted a photo on 27. Jun-2016 23:25 UUR

Daarom is er hier op de Blog deze week, in samenwerking met Pro-haat, de Vereniging van de Peruaanse Hass Avocado growers, dit Avocado-Special! De zomer Avocado heeft slechts een seizoen – het komt uit het midden van juni tot eind augustus van Peru en is de ideale metgezel voor het warme Seizoen! De Avocado week niet zal plaatsvinden, maar alleen hier op de Blog, maar in het geheel van Duitsland. In de tijd van 04. – 10. Juli 2016 zal worden gehouden in het geheel van Duitsland, proeverijen in supermarkten, prijsvragen en andere promoties. Alle info kan je vinden op de Facebook pagina “Avocado’ s uit Peru”.

Ik vertel je in dit en twee artikelen, de interessante feiten over de Avocado, krijgt u drie heerlijke Avocado-recepten bij de Hand, en – last but not least, kunt u een van de drie grote Avocado-pakketten winnen!

Hannah 0015© Franzi Schedel

De Hass Avocado – de Sterren van de Peruaanse keuken

Hass Avocado ‘ s zijn de Sterren van de Peruaanse keuken – maar niet alleen daar. In Europa, Avocado ‘ s worden steeds meer en meer populair. De Hass Avocado telt in Centraal-Europa het meest aangeboden in de handel Avocado ‘ s. Uw naam de Hass Avocado door de Californische Rudolph Hass, in de jaren 1920, bij toeval in zijn tuin. Dit is niet een doelgericht fokken, maar in plaats van een willekeurige Mutatie. Vandaag, Hass Avocado ‘ s worden gekweekt in Peru, Californië, Mexico, Chili, Spanje en Israël.

Avocado ‘ s zijn botanisch overigens fruit, geen groenten. U groeien, de avocado boom, en de Binnenkant is een zaad, niet een steen.

Hannah 0012© Franzi Schedel

Superfood Avocado

De Azteken, Avocado ’s waren al bekend met, genaamd het fruit ‘Ahuacatl”, wat “Boter uit het bos”. En zelfs vandaag de dag, de Avocado is de naam “boter fruit” want het vlees is zo romig en vaak als een boter vervangen wordt gebruikt.

Avocado ‘ s zijn niet alleen super lekker en gezond, maar ook divers in hun voorbereiding. Of het nu puur, met zout en peper gegeten in een salade, gesneden op het brood, als Guacamole, of als een Zoet gerecht bereid… er zijn zo veel manieren om te genieten van Avocado ‘ s.

Maar niet alleen haar subtiele, licht nootachtige smaak maakt ze zo populair, maar ook de ingrediënten: de Avocado is een van de Superfoods, omdat het heeft een zeer hoge dichtheid aan voedingsstoffen! Terwijl Avocado ‘ s werden beschouwd omwille van hun hoog vetgehalte een paar jaar geleden als calorie-bommen, we weten vandaag dat ongeveer 15% vet, bevat een rijpe Avocado is meestal onverzadigde vetzuren. Deze worden beschouwd als bijzonder gezond en vermindert het niveau van cholesterol en bieden u een mooie huid en haar.

Daarnaast zijn de vruchten van Vitamine A, C, D, E, Vitamine K en B-vitamines. Bovendien, Avocado Avocado ‘ s mineralen zoals kalium, calcium, ijzer, Magnesium, koper en foliumzuur bieden, de hart-en vaatziekten voorkomt. Een Avocado materialen van de gronddekking, in een derde van onze dagelijkse behoefte van de Ballas.

Avocado-Toast – De klassieke geherinterpreteerd

In het kader van de Avocado Specials die ik heb ontwikkeld voor u drie recepten: een Ontbijt, een hoofdgerecht en een Dessert. Hier gaan we met het Ontbijt – een klassieker die ik nog enigszins aangepast en opnieuw geïnterpreteerd. De Avocado Toast, maar niet alleen over een stevig Ontbijt, maar ook als een van de belangrijkste maaltijd – dan ga ik in plaats van een Toast, maar twee (of zelfs drie zou eten met veel Honger). Vooral in de zomer, en als het te snel gaan, is een Avocado-Toast met Guacamole, een perfecte maaltijd.

Vorige week heb ik u kennismaken met een vergelijkbare, maar nog steeds heel ander recept voor de “Toast”: zoete aardappel Toast met Avocado – ook een geweldige manier om te integreren met de Hass Avocado aan het Ontbijt, de lunch of het diner.

Süßkartoffel-Toast mit Avocado und Pilzen1Zoete aardappel Toast met Avocado

Avocado-Toast1Avocado Toast (Guacamole)

%image_alt% Avocado Toast (Guacamole) stemmen: 52 rating: 4.63: het recept tarief! Recept, de Avocado gegeten afdrukken-Toast voor het Ontbijt, kan verfijnd worden de Guacamole met een teentje knoflook. Avocado Toast (Guacamole) stemmen: 52 rating: 4.63: het recept tarief! Recept, de Avocado gegeten afdrukken-Toast voor het Ontbijt, kan verfijnd worden de Guacamole met een teentje knoflook. Porties voorbereiding 2 10 minuten porties voorbereiding 2 10 minuten

  • Menu Ontbijt
  • Veganistische keuken

Ingrediënten

  • 2 Avocado ‘ S Haat
  • 1 limoen
  • 1 tomaat
  • 1 sjalot
  • Zout* Peper
  • Chili Poeder
  • 4 Sneetjes Volkoren Toast
  • Tuinkers

Porties: Ingrediënten

  • 2 Avocado ‘ S Haat
  • 1 limoen
  • 1 tomaat
  • 1 sjalot
  • Zout* Peper
  • Chili Poeder
  • 4 Sneetjes Volkoren Toast
  • Tuinkers

Porties:

  • Menu Ontbijt
  • Veganistische keuken

Instructies

  • Voor de Guacamole de Avocado ‘ s cut ongeveer in de lengte. Elk van de twee avocado helften ten opzichte van elkaar en zo open is. Met een lepel de kern uit het vruchtvlees en pureer met een vork.
  • De kalk in de helft en knijp het sap, de tomaat wassen, drogen en snijd deze in fijne blokjes.
  • De sjalot of ui de schil en snijd deze in fijne blokjes.
  • Alle mix het geheel en breng op smaak met zout, peper en Chili kruiden.
  • De Toast roosteren en de Guacamole. Met Waterkers garnering.
  • x

    Avocado-Toast2

    Win een van de 3 Avocado-pakketten

    Terwijl de Avocado een week heb je de kans op het winnen van één van de 3 Avocado-pakketten, die ik voor u samengesteld. Worden opgenomen zodra de avocado-olie van de Bio Planete, een avocado cutter, de Tartex Cremissimo brood verspreid Avocado en mijn boek “Schoon Eten – koken met Superfoods” waarin ik de invoering van de Superfood “Avocado” ook en geven je meer Avocado recepten “bij de Hand”.

    Avocado Gewinnspiel

    Hoe kan je winnen:

    • Tot zondag, 10. Juli 2016, een reactie achter met een geldig E-Mail adres (in de doos) onder deze post en vertel me hoe je Avocado ‘ s geven de voorkeur om ze te koken en te eten.
    • Deelname staat open voor alle lezers van Duitsland.
    • Per deelnemer is slechts één reactie is geaccepteerd.
    • De winnaars worden bekend gemaakt, zoals altijd, willekeurig onder alle deelnemers een lot trekken en hier.
    • Ik zal contact opnemen met de winnaars en vragen voor de scheepvaart adres.
    • Niet inwisselbaar voor een geldbedrag aan de prijs.

    Goed Geluk!

    De wedstrijd is al klaar. Gewonnen door Lisa, Alina en Anya. De winnaars werden op de hoogte via E-Mail.

    Dit artikel werd geproduceerd in samenwerking met Pro-haat, de Vereniging van de Peruaanse Hass Avocado growers.

    Geef een reactie