Amandelmelk-maak-het-zelf

Of het voor mijn Overnight Oats, regelmatige ontbijtgranen, Pannenkoeken, koffie of voor het bakken: Mijn verbruik van amandel melk en andere noten melk rassen is hoog. In de (biologische) supermarkt uw amandel”melk” “almond drink”, omdat de “melk” mag alleen worden dierlijke melk verkocht. Ik maak mijn amandel melk, maar ook de liefde zelf – smaakt net zo goed als het gekocht en is gemaakt in slechts 2 minuten!

Mandelmilch_selber_machen

Naast de ingrediënten amandelen en het water moet je een high performance blender en een moer melk tas. Moer melk zak, er zijn diverse Online-dealers – ze zijn te duur in mijn ogen, maar totaal. En Wäschnetze, is er weinig geld in de drogisterij. Het netwerk dient om te scheiden van de amandel van de amandel melk.

%image_alt% Zelfgemaakte amandelmelk stemmen: 13 rating: 4.62: het recept tarief! Print recept zelfgemaakte amandelmelk stemmen: 13 rating: 4.62: het recept tarief! Print recept porties voorbereiding 1 liter 2minutes porties voorbereiding 1 liter 2minutes

  • Veganistische keuken

Ingrediënten

  • 200 g amandelen
  • 1 datum
  • 1 Snufje Kaneel
  • 1 snufje gemalen vanille*
  • 1 Snufje Kardemom
  • 1 theelepel kokosbloesem siroop*

Porties: Liter Ingrediënten

  • 200 g amandelen
  • 1 datum
  • 1 Snufje Kaneel
  • 1 snufje gemalen vanille*
  • 1 Snufje Kardemom
  • 1 theelepel kokosbloesem siroop*

Porties: Liter

  • Veganistische keuken

Instructies

  • De amandelen in een kom de nacht weken in het water.
  • De volgende dag, gooi het water en de amandelen met een Liter water in een blender. Als u wilt, kunt u toevoegen aan het verzoeten een datum of kokosbloesem siroop of kardemom, kaneel enz. naar smaak.
  • Afhankelijk van het apparaat ongeveer 1 Minuut te mengen tot de amandelen heel fijn.
  • Vervolgens de was net op een vaartuig (bijvoorbeeld in een maatbeker) doe de amandelmelk in.
  • De tas en voorzichtig uit met uw handen een beetje wring de doek uit en eindigde de amandelmelk.
  • De zelfgemaakte amandelmelk duurt het ongeveer 2-4 dagen in de koelkast. Ik geef je gewoon in een glazen fles (zoals te zien is in de foto), en sluit deze goed. Deze procedure kan natuurlijk ook worden gebruikt in combinatie met een Moer verscheidenheid voltooid. Als je hazelnoten, pistachenoten, Macadamia, Cashewnoten, pecannoten of amandelen nemen is geen materie. Ook “moer mengsels”, zoals hazelnoten en amandelen smaken heerlijk!

    Die heeft geen high-performance blender dat kan puree nog slechts 2-4 EETLEPELS Boter per Liter water.

    Die moer melk is jouw favoriet?

    WEB_Clean eating 1050x500px_CTA2© Gräfe en Unzer

    Geef een reactie