Workout-Video-Nummer 3 – Real-Time Training

De tijd gaat door. 2 weken van onze gezamenlijke Fitness Challenge #fifeb zijn gedaan! Was je lekker hard? Je liet je innerlijke varken hond de koude schouder?

Voor mij was gemengd. De Start was super. Na een paar dagen heb ik ingehaald, maar helaas, de Algemene golf van Griep en was ik een paar dagen plat. Nul Sport. Maar sinds afgelopen weekend ben ik terug. Ik heb mijn Trainingen (oude Bodyrock Trainingen, nieuwe zwows en ook onze eigen creaties) en was zelfs de eerste Keer dit jaar….huuuuu bij -2 graden. Maar het was niet zo koud als ik dacht! Ben zeer snel kreeg het warm! Toch heb ik mezelf verwend in de tweede week twee in plaats van een dag van rust. Over het algemeen ben ik tevreden met mij!

Daarnaast heb ik gewerkt in de afgelopen week is er weer een nieuwe Training Video. Op verzoek van enkele bloglezers, jullie hebben deze Keer nog de Kans om met de Workout te beginnen met mij in Real Time.

Meer specifiek betekent dit:

  • In het eerste deel van de video leg ik aan u, zoals gebruikelijk, de Oefeningen en toon je wat te zoeken.
  • In het tweede deel, ik heb dan mijn Timer draai aan de muziek en start het afspelen, zodat je – als je wilt – je kunt vrijwel live met mij sporten. Op een keer te proberen, toch? 😉

REAL-TIME TRAINING

12 min | 50/10 intervallen | 3 rondes van 10 Mini Squats & 2 Sprongen, Bergbeklimmers, Cross Biceps Curls & Druk op de-Up (met dumbbells) Superman

 

Zo, dan wens ik u zoals altijd veel plezier met de Training! Geef het je allemaal en gaat uw Maximale!

Liefde, Kristin

Geef een reactie