Vrolijk Kerstfeest allemaal! En in 2015, ik ben heerlijk met je…

Zo dit is Kerstmis… En wat heb je gedaan met een jaar voorbij En een nieuw net begonnen

….

Een hele fijne Kerst En een gelukkig Nieuw Jaar Laten we hopen dat het een goede, Zonder enige angst.

– John Lennon –

Weihnachten-2014

Oh Ja vandaag is de dag! De Heilige nacht is gekomen, en mijn sterkste gevoel vandaag is dankbaarheid! Een diepe dankbaarheid voor al de lieve mensen in mijn leven, voor mijn nieuwe huis, voor de lessen die ik moest leren, voor de onvergetelijke momenten die ik heb genoten, en, niet in het minst, voor de liefde die ik kon van alle kanten. Het is een ongelooflijk mooi gevoel, en ik kan met recht zeggen dat dit jaar een van de meest intense van mijn leven! Nu is het goed, gewoon een paar dagen te stoppen en te genieten van dit gevoel voor mij.

Ik ben van plan om Kerst door te brengen met mijn familie en vrienden. Heel klassiek en toch anders uit dan het jaar ervoor! Ik ben op zoek naar intense gesprekken, Lachen, knuffelen, lekker eten, kroepoek en een goed glas wijn. Ik wil genieten van de komende dagen, en voor mij, wat mijn hart hunkert.

Voor de Start in het nieuwe jaar 2015, ik heb gepland op mijn Blog iets prachtig, ik ben er heel erg blij mee! Een nieuwe, gezamenlijke Uitdaging met u, om ons te zien, stap voor stap naar een gezonder, fitter en gelukkiger leven! Ik weet dat velen van u zijn al in de startblokken en plannen te implementeren in het volgende jaar, eindelijk je dromen: gezonder eten, meer koken, verliest gewicht, beginnen met Hardlopen en Yoga te proberen, mindful leven, professioneel, om te doen wat in je opkomt,…! Ik ben op dezelfde manier! Ook, ik zou graag starten in het nieuwe jaar weer en hebben een aantal wensen en dromen voor 2015.

Om deze reden, zou ik u graag uitnodigen om een gemeenschappelijk groot-ETEN TREIN HOU van UITDAGING, wij zorgen voor al deze onderwerpen! Ieder pakt zijn eigen dromen, maar we zullen steunen in een goede gemeenschap, en motiveren! Je hebt het in de Hand! Hoe is het allemaal gaat, zal u laten weten in een paar dagen…nu wil ik gewoon zeggen: ik ga niet weg u alleen met uw Dromen en plannen voor het nieuwe jaar te beginnen. Samen veel, veel beter en we pakken samen!

Voordat ik feliciteer de 5 gelukkige winnaars van de loterij-finale verklaren, ik Kerst is alles van u een schitterend!! Genieten van het de inhoud van uw hart, zonder het schuldig Geweten! Kracht en Motivatie bij te tanken voor het nieuwe jaar! En laat u voor een paar dagen rustig. Met dat ik zal Losfee nu tot de Kerst.

De Thee pakket van de Tee Kontor Kiel ontvangt de liefde van Sandra. Van harte gefeliciteerd!

Gewinnerin Sandra Teepaket

Met het uitvoeren van Coaching is Heiko van het Lopend totaal en ik hoop dat Saski is een groot genoegen. Ik ben benieuwd, wat is uw actieve doel voor 2015. Al het beste!

Gewinnerin Saski Laufcoaching

De presentatie CD van Robert Betz binnenkort zal inspireren de liefde van Vera! Aan u mijn oprechte felicitaties!

Gewinnerin Vera Robert Betz CD

Van de gloednieuwe GARMIN vivofit, de Thomas kan ook in de toekomst te motiveren. Van harte gefeliciteerd!

Gewinner Thomas Vivofit

En de prachtige 6-Gewürzset van het strand keuken is te vinden in Vanessa ‘ s keuken voor een nieuw huis. Veel plezier koken en Kruiden!

Gewinnerin Vanessa Gewürzset

DANK u voor uw vriendelijke woorden, en hartelijk dank voor het steunen van mijn droom! VROLIJK KERSTFEEST! Tot gauw Lieverds!

Geef een reactie