Volg je hart – mijn carrière te veranderen!

Het is maandag, 14:02! Normaal gesproken zou ik achterover in mijn bureaustoel op het werk of op weg naar de volgende Vergadering. Maar niet vandaag! Vandaag is alles anders. Ik ben thuis zitten met een Kopje thee in de Yoga kleding voor mijn Laptop, en ik ben super blij! Want vandaag is de eerste dag in mijn kleine verandering van loopbaan. Ik heb het in de laatste paar weken, twee keer aangegeven. Vandaag wil ik u vertellen alles.

Folge deinem Herzen Kristin am Blogtag

Toen ik begon over 3 jaar met mijn reis van zelf-ontdekking, heb ik behandeld met het onderwerp van de roeping. Op zeer verschillende Manieren. Ik lees boeken, seminars, maakte me talloze aantekeningen, schreef mijn ideeën, verwoord wat ik denk als mijn roeping voor verslagen van mensen die leefden hun roeping en en en. Als het vandaag neem ik het allemaal bij elkaar, ik kom steeds weer tot een gemeenschappelijke noemer. En het is juist deze woorden die ik schreef bij het Seminar ‘De kunst om je eigen ding doen” voor een keer, zonder afstraffing over de Bush. Ik zou willen verplaatsen, met wat ik doe, mensen, mensen inspireren, motiveren, ondersteunen mensen en mensen op hun manier, in hun persoonlijke ontwikkeling te begeleiden. Dit dus schreef ik op 26. April in de Christen-Bischoff-Seminar mijn zin van het leven, als mijn roeping.

Parallel aan mijn reis van zelf-ontdekking begon ik nu bijna 3 jaar bij het schrijven van deze Blog. Heel klein, heel lief. Ik moest Schrijven een passie voor it, en zo begon ik om het verhaal te vertellen van mijn weg naar een bewuster, gezonder leven te schrijven. Als ik aan het veranderen was stuk voor stuk van mijn dieet, als ik bracht de Sport terug in mijn leven en hoe ik ging op mijn eigen reis van zelf-ontdekking. Vandaag de dag ben ik aan het Eten Trein Liefde is nog precies hetzelfde – ik zal u vertellen van Schoon Eten, Yoga, Hardlopen, spiritualiteit, seminars, enz. – en toch voel ik me nu heel anders dan het toen was! Ik ben voor wat er gebeurd met mijn kleine Blog-over de tijd, zo ongelooflijk dankbaar! Deze ontwikkeling is er wat veranderd in mijn hart, want met Eten Trein Liefde die ik voel en ervaar elke dag hoe vele prachtige mensen die ik er met mijn woorden, hoe kan ik andere mensen inspireren, hoe kan ik helpen, hoe ik kan bijdragen, om mensen gezonder eten, afvallen, leuk op de vlucht, ontdek Yoga te proberen, zich beter voelen en meer.

Dat doe ik door de manier waarop, bijna drie jaar, dat is precies wat ik beschreef een paar maanden geleden in het Christelijk Bischoff Seminarie als mijn roeping! En toch, er was een conflict in mij! Voor de maanden voelde ik dat ik wilde meer tijd hebben om te Eten Trein Liefde en al mijn ideeën, de ranken nog een vraag. Voor mij was het vaak niet goed te weinig tijd hebben voor uw vragen te beantwoorden, veel te laat, om te schrijven wat Posts laat in de avond, want overdag was er geen tijd, en niet te verplaatsen van de beste ideeën zijn altijd in de afstand, want ik wist precies hoe ik moet implementeren in de tijd. Ik had altijd het gevoel dat mijn prioriteiten hebben niet gestemd….Hoe kan ik voor wat ik doe zo veel, voelde me zo weinig tijd en zo veel uren in de week in mijn Werk besteden? Begrijp me niet verkeerd: ik heb een prachtige Baan in het gebied marketing van een groot bedrijf, ik werk in een leuk Team, mijn taken zijn spannend en ik ben heel erg blij met het – en toch, ik ben niet 100% wat mijn hart te Zingen, zoals die van Robert, het is Betz altijd zo mooi beschreven! Vooral omdat ik wist hoe het voelt om te werken aan iets van hun eigen roeping, precies!

Dit gevoel kwam in het begin van de zomer van pijnlijk aan de oppervlakte, en het werd me duidelijk dat de enige manier om meer tijd te hebben voor mijn roeping was om carrière te maken iets veranderen. Dit gaat klinken als je Schrijft is het zo logisch, en toch was het een lange tijd voor mij, alles wat anders is dan duidelijk! Het was voor mij een enorme stap! Ik dacht voor een lange tijd, maakte me alle mogelijkheden, gepland financieel, bereid om mentaal de nodige gesprekken en uiteindelijk heb ik afgesproken met mijn baas en mijn werkgever een andere regeling uur, te beginnen in November, zodat ik een volledige dag in de week voor mijn hart project. Vanuit het huidige standpunt, kan ik zeggen: Mijn gedachten voorafgaand aan deze verandering van loopbaan waren erger dan de feitelijke uitvoering…het is een beetje vergelijkbaar met de mug en de olifant! Echter, nu heb ik het gevoel dat mijn stukken mentale voorbereiding voor deze stap ALLEEN, VOOR MIJ, is absoluut noodzakelijk. Ik moest klaar zijn.

En nu is het mijn Job zo ver! Het is November. Mijn nieuwe uur model in werking treedt, en vandaag is mijn eerste dag. Ik heb hem genoteerd in mijn agenda liefdevol als een BLOGTAG en ik ben gewoon trots op om deze wijziging behandeld en u kunt nu delen met u allen.

Want wat is de boodschap achter mijn verhaal is: VOLG JE HART! Ja, Ja en nogmaals Ja! Als er een is waar, op mijn reis van zelf-ontdekking, opnieuw en opnieuw, dan is dit principe! Ons hart is zo wijs. Hij weet precies wat we doen of wat we willen en niet willen. En ons hart weet precies wat het is dat maakt ons blij! Het is echter onze geest, verstoort vaak, en het is moeilijk voor ons, omdat hij probeert om de feiten te verdraaien. Ik kan het niet!…..Wat anderen van me denken?….Maar dit heb ik niet verdiend maar toch, zelfs…..Wat als het mij blij maakt?….

Geloof me, al deze zinnen zijn voor mij de afgelopen maanden herhaaldelijk door het hoofd en ik moest vechten met mijn gedachten met het volgen van mijn hart in het einde. Het was geen gemakkelijke weg, maar wat was het gevoel dat ik zit hier nu? Ik voel me innerlijk rustig, ik geniet met een Glimlach en mijn thee, en een zachte stem in mijn hart tot mij zegt: hele dag: “Kristin, alles goed! U luisterde naar mij!” 🙂

Geef een reactie