Vinyasa Power Yoga Training Deel 7 & 8: Anatomie & Filosofie

In het weekend mijn 8 gevonden. Trainingsweekend voor een Yoga leraar, in plaats daarvan wil ik je vertellen vandaag de dag verslagen. Bovendien, ik geef je een eigen inzicht in mijn weekend en je vertellen die is in mijn ogen de “beste Indiase” in de stad (Hamburg). En sinds ik heb u van de vorige, 7. Opleiding weekend niet vertellen door een gebrek aan tijd, tot nu toe, ook ik ga dit vandaag en ook geven u een korte review.

Unit Yoga Eppendorf Kamin

7. Weekend: Functionele Anatomie

7. Opleiding weekend vond plaats aan het einde van januari. Het thema van de “functionele anatomie”, dat wil zeggen: Wat zijn de Asana ‘ s die ik u kan bieden studenten met klachten (zoals pijn in de rug, hernia, etc.)? Met dergelijke een – waarschijnlijk – in plaats van droog onderwerp, ik wil niet te vervelen. Integendeel, zou ik graag een gedachte die door mijn hele weekend met je.

Meer en meer ik lees van compacte Yoga training, soms slechts 1-2 per week, of een week in een tijd duren. Ik vind dit zeer verontrustend, vooral in het geval van de “docenten”, die eerder nooit iets doen met anatomie, beweging of Sport. Want net op het fysieke niveau, je kunt er veel mis. Wie, bijvoorbeeld, wordt beoefend altijd in de fitnessruimte en Yoga, en nooit van de docent aangepast, d.w.z. gecorrigeerd, kan krijgen van lichamelijke klachten. Hoewel ik al als onderdeel van mijn opleiding en mijn studies, opnieuw en opnieuw, lessen in anatomie, is het probleem voor mij is nog steeds zeer complex. In de loop van mijn opleiding, en vooral dit weekend besefte ik hoeveel tijd ik nodig heb om me van alle Kennis en te internaliseren en om mezelf verder ontwikkelen. Ik vind het fascinerend hoe anderen het doen, alle verwerven in een zeer korte tijd. U kunt, laat mij uw gedachten in de comments.

Ik besloot na mijn 200-uur durende training stopt niet, maar de “structuur van de opleiding” met een 300 lessen te pakken. Om te leren aan de ene kant, om mezelf te ontwikkelen en meer, maar aan de andere kant, natuurlijk, om uiteindelijk een hoge kwaliteit van lesgeven. Omdat ik niet wil dat iemand op de hoogte, heeft zojuist een Crahskurs voor Yoga docenten.

8. Weekend: Filosofie

Dit afgelopen weekend, was de focus op Yoga-filosofie en de presentatie van onze uren concepten. Het weekend was voor mij erg vermoeiend en veeleisend. Niet alleen dat, we hadden veel voorbereiding (presentaties en het Begeleiden van een deel van onze Yoga lessen). Er werden een aantal afspraken die ik in mijn opleiding rond (of die werden geplaatst op de hoeken). Op vrijdag avond, ik was eerst met mijn man in de Musical. In de nieuwe Flora-we hebben gezien dat de “Phantom of the Opera”. De volgende ochtend moest ik vroeg weer, want om 8.30 uur, de training begon het weekend. We begonnen direct greet met de Zon, de Holger geleid. Na dat we waren juist op en waren om onze concepten. Vóór de lunchpauze, sommige groepen begonnen dan, uw filosofie papers te presenteren. Het was dus na de lunch. In het einde, we oefenden een keer Yoga; in de loop van de dag hebben opgehoopt 3 uur van Yoga.

Later kwam ik in contact met Christiane van de yoga lijn, met het ik ging een Kopje thee aan het Oosten aan een Yoga-Workshop van lululemon. Nogmaals oefenen na de training was al zo vermoeiend! In de Upper East, de Club van het hotel duurde 75 minuten uitdagende Power Yoga gevolgd door een maaltijd. Een zeer mooie wedstrijd, maar helaas had ik te direct.

Lululemon East Hamburg

Omdat ik op reis was de hele dag heb ik een afspraak met mijn man voor het diner en we aan het eten waren overeenkomen met mijn Yoga weekend – nog steeds-Indisch. Eigenlijk wilde ik Maharaja, direct om de hoek van het Oosten. U moet reserveren, maar als mijn man opgemerkt in de middag, al weken van te voren een tafel, als je wilt om te eten op zaterdag avond, hebben we gekozen voor de Ashoka (Budapester Straße). Daar waren we al vaker en het smaakt goed er – ik hou van de Maharaja, maar de stijl is leuk en cheesy) een beetje beter en het eten smaakt mij nog steeds een Teek beter. Slechts in het geval dat je ooit in de buurt zijn, en niet weten waar je moet eten 😉 de eerste uren van De dag heb ik gebruikt om me eens, op de presentatie van mijn Yoga een uur voor te bereiden en dan ben dood moe, viel in bed.

De tweede Dag van de training dit weekend opnieuw beginnen om 8.30 uur. 8.30 – 16.30 uur op de normale tijd van de week. De procedure was hetzelfde als de zaterdag: We zijn weer begonnen met de ideeën van onze uren concepten en vervolg na de lunch met onze filosofie-papers. Tot slot was er nog een laatste praktijk presentatie voordat we ‘ s avonds naar huis. Ook op de tweede dag, een paar uur van Yoga praktijk opgebouwd.

In drie weken, de laatste “goede” training weekend zal plaatsvinden in mijn 200 h lerarenopleiding. In mei, onze conclusie is-audit en het wordt verwacht dat het zal blijven in de herfst / Winter met het gebouw van de opleiding (300h).

Geef een reactie