Uw Yoga, Je leven – Wat heb ik geleerd van Tara Stiles

Tara Stiles belichaamt voor mij als geen ander een moderne, ontspannen yoga stijl. Het was al met de titel in 2011 door de pers als ‘Yoga rebel’, omdat het gebruik maakt van Yoga schaamteloos, om zich goed te voelen, en uw studenten, dit is precies wat te leren. Echter, het succes is uw goed recht! En ik ook! Yoga hoeft niet dogmatisch. Yoga moet leuk zijn.

Tara-Stiles-die-Yoga-Rebellin

Toen ik begon met Yoga, ik was gefascineerd en hij had veel respect voor de vele Asana ‘ s. Ik zag op de cover van het prachtige titels, indrukwekkende Asana ‘ s, zoals de duif, de danser, of het hoofd van de staat en vroeg me af hoe ik ooit zou krijgen. In plaats daarvan, de armen in de beneden kijken gebrand om mij in mijn eerste uren hond en ik tuurde ik naar de andere deelnemers van de cursus, want ze konden hun handen in de preventieve plat op de grond. Ik wilde ook klaar. Ik wou ook echt te kunnen perfect Asana ‘ s. Echter, als mijn eerste yoga-leraar zei: “Blijf dan bij jou en je lichaam. En de moeite die u, als uw teennagels zijn niet geschilderd perfect.” Ze had gelijk!

Als ik iets geleerd heb op mijn pad van yoga, is dit: Het gaat niet om perfectie, korte termijn successen en wreedheid. Yoga zou me goed doen. Yoga hoort te geven me plezier. In de Yoga Workshop in Keulen en het volgende Interview met Tara Stiles heeft bevestigd dat dit: “Yoga is een methode om zich goed te voelen. Ik heb het beoefenen van Yoga elke dag, omdat ik er ook van genieten,” zei Tara. Haar onderwijs weerspiegelt dat. “Lekker makkelijk” wij verplaatsen in de verschillende Asana ‘ s. Als ik niet naar beneden komen zover als dat andere is geen materie. Tara is het houden van een oog door de kamer, maar ze zijn niet gecorrigeerd, zij ondersteunde ons met zachte Aanpassingen en bemoedigende woorden. Als ik het kan doen door uw hulp in de Handstand, het geeft me een “High Five” en is blij met me.

Om geluiden te begeleiden tijdens hun energieke yogales Golven” door Robin Schulz van de luidsprekers”. Ik straal over het hele gezicht. Ik wil dansen en zingen, terwijl ik poseren in warrior II. En ook Tara schokken in de benen. Op een keer, uw woord van de schepping “Yoga Partij” zinvol voor mij. Ze is het hebben van plezier. We hebben plezier. En deze energie is voelbaar in de kamer. Het is prachtig! Het is Yoga!

Dein-Yoga-Dein-Leben-Tara-Stiles

Dit informele benadering van de Yoga-ik hou van makkelijk! Tara Stiles, geeft het in mijn ogen als geen ander! Daarom is haar nieuwste boek “Yoga, Uw leven maakt” absoluut leuk om te lezen. “Hou van je Mat”, – gesteld, en ik vind dit idee geweldig! Het moedigt ons aan onze eigen regels, om maximaal plezier en welzijn bij het Oefenen. Als het gaat om uw ongecompliceerde manier op uw yogisch dieet, evenals hun meditatie. Ik denk na over mijn innerlijke houding voor mij een deel van de Yoga kan leren-rebel. 😉

Wilt u Tara Stiles iets beter?

Dan is uw Kans nu! Ik had het grote geluk om te ontvangen alleen een kopie met mijn persoonlijke toewijding aan haar, maar ook nog 2 meer boeken voor je, mijn geliefden, ETEN, TREIN LIEFHEBBER. Natuurlijk, Tara heeft ondertekend in twee exemplaren van “Uw Yoga, Je leven”, persoonlijk, en de twee van u kan nu win je eigen Tara-Stiletto-boek.

Gewoon een reactie en antwoord mij de vraag die ik vroeg Tara tijdens het interview: Wat is Yoga voor u persoonlijk? Tot zondag van Pasen (05/04/2015 tot 12 uur) kun je Los van je. De twee winnaars ik waarschuw weer direct per e-Mail. Namasté!

Geef een reactie