Tips voor gezond Zitten in het kantoor + swopper

ADVERTENTIES In mijn boek “Gezond op kantoor”* ik hebben opgedragen het gebrek aan beweging op de werkplek en de bureaustoel, elk voor een gehele (Sub) Hoofdstuk. Een waanzinnig belangrijk onderwerp is van invloed op veel van ons: 70% van de Duitsers lijden van pijn in de rug. Ik breng het grootste deel van mijn tijd aan het werken aan een Bureau en weet ik weer de pijn van het lange Zitten maar al te goed – maar gelukkig weet ik wat ik kan doen! 😉

Het voorkomen van pijn in de rug

Om rugpijn te voorkomen is het belangrijk om uw zithouding zo vaak mogelijk te zijn en te blijven in de actieve Zit – het sleutelwoord is “dynamisch Zitten”. Omdat de Zitplaatsen kan worden op het werk, op school of Universiteit meestal niet te vermijden – dat is waarom het belangrijk is om te zitten als “goed”. Stijve Zitten over een lange periode van tijd veroorzaakt pijn in de rug. Een ergonomische bureaustoel helpt om beweging in het werk dag. Ik had de kans om het testen van de swopper door aeris, van dit actief en dynamisch Zitten. De swopper zich aanpast aan de bewegingen van het lichaam, hij kan horizontaal en verticaal.

swopper

Zittend in een ergonomische positie

De zithoogte van de swoppers is individueel in hoogte verstelbaar en moet worden ingesteld, zodat u kunt uw voeten comfortabel op de vloer. Het is belangrijk dat de bovenste en onderste been een rechte hoek vormen. Om te voorkomen dat verkeerde belasting van de schouders, nek, benen en armen, een rechte houding is noodzakelijk. Ook het bovenlichaam en de dijen moet een rechte hoek vormen. Hoofd, borst en bekken, het vormen van een verticale lijn.

De swopper is gekenmerkt door de Afwezigheid van de rugleuning van bureaustoelen. Zo blijven (of ligamenten en gewrichten) passen, de achterkant is opgeleid om te Zitten zonder Rugleuning is ook goed voor de tussenwervelschijven. Als u normaal zit in een stoel met een rugleuning, is het Ontbreken van de achterkant aan het begin, echt vreemd. Ik merkte dat in het kader van mijn opleiding tot Yoga docent, waar wij zaten meestal op de meditatie kussen, als theorie-fasen werden aangekondigd. Dit is voor veel mensen heel normaal, want we hebben gekregen in een scheve zithouding en moeten wennen aan de rechte zitpositie. Als de pijn te groot is, moet je terug gaan in de beschermde zithouding, maar tegelijk altijd proberen rechtop te zitten en zonder steun in de rug. Wie het ontbreken van een rugleuning ontbreekt, de 3dee is iets wat ik ben gaan kijken ook. Na enige tijd, dit is, echter, omdat de rugzijde is versterkt en spier is opgebouwd.

swopper Projekt Gesund leben

Mijn Conclusie

De swopper is een bureaustoel die kan ik aanraden om met een zuiver geweten. De handeling van het Zitten en de bewegingen op de stoel zeer comfortabel. Ik vind vooral dat de swopper ziet er modern en heeft een mooi Design. Maar laat er geen misverstand over – hij heeft ook zijn prijs: ongeveer 500 Euro, de bureaustoel is beschikbaar. Dit is een hoop geld, maar ik kan je vertellen van mijn ervaring in het arbo-management, meer en meer bedrijven bloot hun werknemers een dergelijke ergonomische stoelen. Mijn man gebruikt het bijvoorbeeld ook.

Voor meer tips om te voorkomen dat pijn in de rug in deze post. Als u geïnteresseerd bent in meer tips, Oefeningen, etc. op het onderwerp “terug”, laat u mij hier een reactie! 🙂

Dit artikel werd geproduceerd in samenwerking met aeris.

Geef een reactie