Teken de Nu3-Valentijnsdag Doos

De laatste drie dagen waren echt te ontspannen. Het is altijd intrigerend en een paar dagen vrij van het werk en van de hele online wereld te doen.

We waren Strandjutten in St. Peter-Ording in het Hotel en hebben het ons laten eigenlijk alleen maar fijn. Ik sliep veel, geliefhebberd in de Sauna, zitten een aantal van de wandelingen ondanks de kou gedaan en veel gelezen. Het Hotel ligt aan het strand, krijgt mijn absolute aanbeveling! Voor Wellness-kan introduceren time-outs heb ik een betere plek.

Nu wil ik niet klem, maar niet lang op de foltering. Want, inderdaad, je wilt weten van me, die heeft gewonnen de charmante Nu3-Valentijnsdag Vak. Ik wil graag iedereen bedanken die heeft deelgenomen en ik ben blij dat sommige nieuwe lezers gevonden hebt, mijn kleine wereld. Voel je jezelf comfortabel hier! 🙂

Blog_Valentinsverlosung

In totaal ontving ik 65 opmerkingen aan de wedstrijd post. Twee opmerkingen, helaas, waren anoniem zonder e-mail adres of andere manier contact met u, zodat ik kan niet tellen. Het spijt me, maar de boodschap van uw e-mail adres (met welke middelen) is verplicht! Daarnaast zijn er drie deelnemers hebben ingediend een paar minuten te laat op uw reactie, maar sinds ik wil niet zo streng zijn. Je bent nog steeds in het teken dwaalden. 😉

Dus trok ik op een totaal van 63 deelnemers random.org een winnaar.

%image_alt% En het aantal 56: Nicky

Gefeliciteerd Nicky! Een deel van mij, maar stuur een Mail met je adres, dan stuur ik u Nu3. Ik wens je heel veel plezier met het pakket! Mijn afgunst, heb je zeker! 🙂

Al je lieve deelnemers, wees niet bedroefd! Als een kleine troost, Nu3 is nog tot 28.02. een korting van 15 procent op natuurlijke producten, als je op mijn Blog om uw online winkel en dan op het moment van bestelling met de Code “nutri6790” invoeren. De korting wordt dan rechtstreeks in mindering gebracht op uw shopping-waarde. Ik kocht onlangs opnieuw, en tarwe gekocht gras poeder, Goji bessen, energie-bars, en tigernuts. Heerlijk!

Liefde, Kristin

Geef een reactie