Superfoods: Tarwe Gras

Zaterdag ochtend 7 uur, en ik ben vrijwillig wakker. Want vandaag is een speciale dag voor mij – de eerste dag van mijn yoga teacher training. Ik ben opgewonden om te zien wat wacht op mij, die is nog steeds in het proces van hoe de sfeer is… een Duizend gedachten dwaalden in de afgelopen maanden sinds mijn registratie door mijn hoofd. Volgende week zal er meer over te leren. Om te passen in aanvulling op training mijn presentatie op de Happy Mind Festival is vanavond – deze Ochtend een extra dosis energie in de Vorm van een “wheat grass foto ‘s”. Tarwe, we weten allemaal – in de Vorm van meel, gries, hij komt ons dagelijks brood, gebak of pasta. De reputatie van de tarwe is verslechterd in de afgelopen jaren: tarwe maakt je vet en ziek*, meer en meer mensen leven niet gluten-vrij, omdat u een intolerantie voor tarwe-eiwit. Tarwe gras het jonge Gras van de tarwe-plant, een echte Superfood. Tarwe gras heeft een hoge dichtheid aan voedingsstoffen en is rijk aan Chlorofyl, ijzer, eiwitten, vitaminen, mineralen, vezels en enzymen.

Weizengras

Tarwe-gras naast gerst gras, spelt, gras en algen zoals Chlorella en Spirulina tot de chlorofyl-rijke planten. Chlorofyl is ook wel blad groen en de kleur van de plant, die wordt bediend door fotosynthese, geeft hun groene kleur. Ook groene groenten, zoals Boerenkool, peterselie, broccoli, spinazie, komkommers, hebben een hoog chlorofylgehalte. De meer Chlorofyl een voedingsmiddel bevat, hoe hoger de Voordelen voor de gezondheid. Chlorofyl is net als ijzer, bloed-vormende en heeft een sterk alkalisch en anti-inflammatoire. Alleen 0,4 cl gras sap Tarwe dekking van 230% van de dagelijkse behoefte aan ijzer, dat is waarom het is ideaal in het geval van een ijzertekort.

Tarwe gras geteeld kan worden vrij gemakkelijk. Tarwe gras zaden er zijn, bijvoorbeeld bij de drogist of biologische supermarkt. In de biologische supermarkt, er is ook altijd een verse tarwe te kopen gras. Wie de kweek het zelf is te tijdrovend of wie krijgt er geen vers tarwe gras, kunt u ook bestellen wheat grass poeder in raw-food kwaliteit* handig voor thuis.

Weizengras Shot Lebepur Ik geef de wheat grass poeder-biologisch en rauw voedsel kwaliteit in mijn Groene Smoothies drink ik het als een tarwe gras”foto ‘ s” aan de onderkant van de foto. Ik mix 1/2 THEELEPEL van het poeder met water en drink het dan op. Vaak heb ik al gelezen dat tarwe gras smaakt raar en heel intensief, persoonlijk vind ik de smaak, maar niet slecht. De smaak van het kussen kunt u geven de tarwe gras gewoon in Smoothies of gewoon van vruchtensap. De verse tarwe gras, ik mengt zich ook in mijn Smoothies, of de verwerking van het met de sapcentrifuge te “Schieten”.

Weizengras Shot Heeft u geprobeerd uw tarwe gras? Zo Ja, hoe te gebruiken het en smaakt het naar u?

Geef een reactie