Snel koken door de Nicer Dicer

Als u mee te lezen hier, weet u dat het belangrijk voor mij is dat mijn eten smaakt niet alleen goed en gezond, maar ook snel geprepareerd. Die heeft uren en uren tijd om op te staan, achter het fornuis? Ik zeker niet. Dus ik probeer niet langer dan 30 minuten te koken. Ik heb met mij is in de loop van de tijd, sommige Trucs, waarmee het beter werkt. Maar de juiste tool helpt me om het minimaliseren van de hoeveelheid tijd om te koken. Begrijp me niet verkeerd, ik hou van koken. Vaak eet ik met mijn vriendje, maar alleen tussen 20 en 21 uur, dus erg laat, want we werken allebei lang. Dan ben ik gewoon blij zijn als het koken gaat snel en kan ik de rest dan. Een van deze tools is dat het minimaliseren van de voorbereidingstijd, de Nicer Dicer*.

Obstsalat Nicer Dicer 1

Mijn Nicer Dicer ik heb een paar jaar geleden van mijn moeder als een geschenk dat uw model ook. In die tijd was er om het te kopen met echt. Zoals ik het gelezen heb, je moet kijken naar online omdat sommige inferieure kopieën in omloop. Dit model* hier is de Originele. Sinds ik hem, is een onmisbaar onderdeel van de multi-cutter uit mijn keuken. De keuken helper kan worden gesneden fruit en groenten snel en eenvoudig in blokjes, staafjes, kwart, achtste of plakjes kan worden schaven, slijpen, etc. Bovendien, de container kan worden gebruikt voor opslag of Transport – dit is voor mij ideaal, omdat de tijd wanneer groenten en fruit, is de SNiP zeer verkort.

Obstsalat Nicer Dicer 2

Hoe dat eruit ziet voor me, ik heb het gehouden op basis van een fruitsalade voor u. Alleen het fruit naar de gewenste bijlage.

Obstsalat Nicer Dicer 3

…en de cover (links op de foto hierboven) te duwen.

Obstsalat Nicer Dicer 4

De afgewerkte fruitsalade zal er als volgt uitzien voor het moment:

Obstsalat Nicer Dicer 5

En dan deze:

Obstsalat Nicer Dicer 6

Het enige nadeel in mijn ogen is dat de bijlagen zijn soms het schoonmaken een beetje moeilijk. U mag niet in de vaatwasser en moet met de Hand gewassen worden. Men moet voorzichtig zijn om niet te kwetsen, omdat de messen zijn heel scherp. Dat is de reden waarom ik geen gebruik maken van de Nicer Dicer, als ik moet gewoon twee snijden van de tomaten, maar als ik wil om te snijden een stuk groente of fruit. Omdat de Nicer Dicer maakt mij, maar ook voor jaren van goede service en aangezien ik een van mijn favoriete keuken apparatuur.

Geef een reactie