De winter is Boerenkool tijd.
In het verleden was dit riep Mama gekookt uur met verse groene kool met de ui, ganzenvet, bouillon, enz.! Er was verse Bregenwürste, die nog mitgegart mooi in Grünkohlsud. De voedsel gebruikt te worden (voorafgaand aan mijn vegetarische besluit) erg lekker, maar het was te moeilijk om te verteren in de maag. Dus, heb ik gekoppeld met groene kool, in feite, altijd een “vettig eten”.
Aan de andere kant, ik heb het lezen meer en meer in die Boerenkool is een echte Superfood. Het was de gezondste de winter is een groente, wat te bieden hebben in onze tuinen. Groene kool bevat essentiële vitaminen, die beschermen ons lichaam tegen aandoeningen van het immuunsysteem en allergieën. Daarnaast is er een speciaal effect in de bescherming tegen kanker of hart wordt gezegd dat de groene kool – en vaatziekten. Dat spreekt voor zich! Ik geef de Boerenkool een tweede Kans om te ontdekken hem nu onder een nieuwe hoek: als een vegetariër en Schoon-Eten-compatibel.
In het proces, stuitte ik op het prachtige idee van Boerenkool Chips. Chips gemaakt van Boerenkool? En het moet eenvoudig te bereiden, lekker en gezond? Met name in de Amerikaanse Gezond Wonen blog scène-Kale-Chips “lijken” te zijn een absolute snack tip, waarvan de smaak die u kunt variëren met de kruiden mengsel.
Ik moest het gewoon proberen en ik ben helemaal blij!! De Boerenkool Chips daadwerkelijk te doen smaak erg te Chips en ook een chip vergelijkbaar met de knapperige consistentie! De individuele kruiden mengsel kunt u eenvoudig een nieuwe smaak in de richting van de oproepen (bijvoorbeeld, een klassieker met paprika of kruidige Oosterse. Ik vind ze vooral lekker als ze nog een beetje warm, zo recht uit de oven. Maar ook gekoeld als schoonmaker Snack voor onderweg of op het werk, ze zijn prima. Je moet proberen van het recept, dus zorg ervoor dat. Een geweldige aanvulling op de Schone Eten!
Vandaag de dag zijn er dus Boerenkool Chips.
geïnspireerd door Kath Eet Echt Voedsel
Wat je nodig hebt voor een bakplaat vol Boerenkool Chips?
- een pot vol verse groene kool (beste rechtstreeks van de biologische markt/ boeren)
- 1 eetlepel olijfolie of notenolie (alleen zo veel Olie, de Boerenkool is afgedwaald een beetje)
- Zout
- Kruiden
Hoe te bereiden op de Kale Chips?
In de oven de bladeren van de groene kool en worden langzaam bruin. Afhankelijk van uw smaak, de Boerenkool Chips kan een beetje donkerder of zelfs groen. Ik vind ze een beetje fris en erg lekker. Houd altijd een oogje op de Kale Chips. Ze branden ook snel.
Ik wens u een goede eetlust en een gelukkig snacken!