Schoon Eten met Kneipp in Tirol

Misschien heb je het op mijn Social Media kanalen al gemerkt: de Afgelopen vrijdag en zaterdag was ik met Kneipp in Oostenrijk. Specifiek ging het om de Bio-Hotel Stanglwirt Alpen van kitzbühel, na te Gaan naar de Keizer. Wat ik heb gedaan, er zijn, krijg je in deze post! 🙂

Kneipp Wochenende Stanglwirt12Kneipp Wochenende Stanglwirt13

Het was mijn eerste bezoek aan Tirol, en omdat, eerlijk gezegd, ik heb in mijn tijd, veel eerder door de zee, de bergen hebben nog nooit een beroep op mij. Ik ben bang dat dat is nu veranderd. Het station van München naar de Stanglwirt was zo ontzettend mooi! De bergen en de beken en rivieren in de berm herinner me meteen terug naar mijn Road trip door Californië vorig jaar, en het Yosemite national Park.

Ik was uitgenodigd door Kneipp als Deelnemer, maar als een voedings deskundige op het terrein. Op vrijdag avond ben ik bereid samen met de drie meisjes Schoon het Eten van maaltijden en op zaterdag ben ik bereid het eten voor iedereen.

De volgende YouTube werden de kanalen en bloggers (samen met Manuela, een Kneipp-pad en naar me, v. l. n. r.): Andrea Morgenstern, Ella de Bee, Joanna van een boodschap van Liefde, Vania van de aard van het Rosy, Franziska van Veggie Liefde, Jess van albast meisjes en Kim, Lianne.

Kneipp Wochenende Stanglwirt11Kneipp Wochenende Stanglwirt4

De volgende gerechten hebben we gekookt op vrijdag avond:

Diner Vrijdag

  • Voorgerecht: Risotto ballen met spinazie & Feta*
  • Hoofdgerecht: asperges-bonen-pan met aardappelen en zelfgemaakte Saus Hollandaise
  • Dessert: Aardbeien-Rabarber Crumble

Kneipp Wochenende Stanglwirt14 Kneipp Wochenende Stanglwirt15

Meer foto ‘ s heb ik niet, helaas, want ik was de hele tijd in Actie…! 😉 De volgende Ochtend hadden we Ontbijt in het Hotel. De selectie is geweldig en alles was super lekker! In het Algemeen, kan ik aanraden de Stanglwirt en zelfs komen in ieder geval weer terug! Want, helaas, ik had geen tijd om naar de Spa uit te proberen, te Wandelen, de Lippizaner paarden op zoek naar…

Bij het Ontbijt heb ik dan ontmoet Lou en Jan van-Fit Trio dat maakte ‘ s ochtends Sport met de deelnemers.

Kneipp Wochenende Stanglwirt1Kneipp Wochenende Stanglwirt2

Daarna was het tijd voor mij om verder te gaan met het Voorbereiden van de lunch – met inbegrip van deze weergave:

Kneipp Wochenende Stanglwirt3

Ik kookte ik voor de deelnemers na het Reinigen van het Eten van gerechten:

Picknick / Lunch Op Zaterdag

  • Hoofdgerecht: Groen Millet-Salade
  • Drank: Groene Smoothie
  • Snack: Energie Ballen Cranberry-Vanille
  • Dessert: aardbei-banaan Dessert met boekweit-Muesli-Appel-kaneel

Kneipp Wochenende Stanglwirt9Kneipp Wochenende Stanglwirt8Kneipp Wochenende Stanglwirt6Kneipp Wochenende Stanglwirt7

Het recept voor de Energie Ballen, Cranberry-vanille, en de boekweit-Muesli Appel-kaneel, publiceer ik de komende paar weken! 🙂

Kneipp Wochenende Stanglwirt5Kneipp Wochenende Stanglwirt10

Ik zelf hou van de producten van Kneipp (in het bijzonder het bad kristallen)! Alleen al om die reden was ik erg tevreden over deze samenwerking, maar ook afgezien van dat, het weekend was gewoon geweldig! Veel dank aan Kneipp, League Nova en Jung von Matt voor de samenwerking! 🙂

Geef een reactie