Rekken na de Run – 5 eenvoudige Oefeningen van Yoga

In mijn fitness training leg ik mijn focus niet alleen op de lange runs en hard Power Workouts, mijn uithoudingsvermogen en spieren worden opgebouwd, maar wees bewust van de tijd voor het passieve deel van mijn training – de Regeneratie en / of Strekken. Bijzonder belangrijk en nuttig is, is het Stuk na de Run. Maar helaas vergeten we het en leuk! Wij geven de voorkeur om terug te stuiteren van de snel onder de douche, of in de voorbereiding van onze Proteïne Shake voor de Honger – en whoosh, de Stretching uit het zicht en uit het hart. We hebben maar een paar minuten voor onze Dehnroutine. In deze Post heb ik je laten zien hoe ik het maak het Stuk na de Run met 5 eenvoudige Oefeningen iets anders en mijn inspiratie een yoga leraar ook.

Dehnen nach dem Laufen mit Yoga

Een goede tip te bedenken om daadwerkelijk te krijgen op het Stuk na onze workout, is het bouwen van een persoonlijke Dehnroutine. Vergelijkbaar met het ochtend ritueel ik heb geoefend op het verstrijken hoe trek ik na het Hardlopen of andere intensieve sporten. Hier zal ik vooral concentreren op de benen, want in dit deel van het lichaam naar het verkorten van de spieren tijdens intensieve Training, echt snel, en onze beweging is, daarom flexibel/ rigide. Het kan optreden in de afwezigheid van een vergoeding, zelfs tot onevenwichtigheden in het lichaam…Yang zonder Yin is niet alleen.

Een fantastische manier om de Regeneratie van het bindweefsel training met de zwart-rol, die ik je liet zien in een extra post. Bovendien, in het geval van mij 5 eenvoudige Yoga, de loop van de tijd, Oefeningen, gekristalliseerd, waarmee ik mijn Dehnroutine creatief. Lang aangehouden Yoga Asana ‘ s zijn, in feite, is perfect geschikt om de intense zich uitstrekt van onze gespannen spieren en meer flexibiliteit te bieden. In de volgende Video, toon ik jullie mijn 5 yoga stretching oefeningen, waarvan ik denk dat is na elke uitvoeren gedurende 30 tot 60 seconden voor elke Asana.

De weergegeven Yoga Asana ‘ s zijn prachtig aangepast aan de run training, als ze betrekking hebben op alle grote spiergroepen en tegelijkertijd hip mobiliseren. Maar natuurlijk kunt u ook na een krachttraining sessie in de fitness-Studio. Het vinden van die rek-en strekoefeningen die je bevalt en die je wilt integreren na de volgende intensieve training sessie in uw persoonlijke Dehnroutine. Veel plezier!

Geef een reactie