Recept: vijgen Chutney met uien

Chutneys zijn oorspronkelijk afkomstig uit India, Afghanistan en Pakistan, en zijn fruitig-kruidige, gekookte sauzen en zijn vergelijkbaar met de jam gekookt. De speciale combinatie van zoete en hartige gaat vooral goed met brood en kaas of als Dip met hartige gerechten. Feigen-Chutney mit Zwiebeln

Ik had een lange tijd om te koken zelfs een Chutney, maar zoals het is, ik heb het niet zo ver gekomen. Zo heb ik experimenteerde een beetje rond. Het resultaat is een super lekkere Vijgen en ui Chutney kwam.

%image_alt% Vijgen Chutney met uien stemmen: 0 rating: 0: het recept te beoordelen! Print recept Fig Chutney met uien stemmen: 0 rating: 0: het recept te beoordelen! Print recept porties voorbereiding kooktijd 2 5 minuten 15 minuten porties voorbereiding 2 5 minuten, bereidingstijd 15 minuten

  • Menu Supplement
  • Veganistische keuken

Ingrediënten

  • 3 vijgen
  • 2 uien
  • 1 stukje gember van ca 3 cm
  • 1 EETLEPEL appelstroop
  • Zout* Peper

Porties: Ingrediënten

  • 3 vijgen
  • 2 uien
  • 1 stukje gember van ca 3 cm
  • 1 EETLEPEL appelstroop
  • Zout* Peper

Porties:

  • Menu Supplement
  • Veganistische keuken

Instructies

  • De steel van de vijgen, snijd het vlees in stukjes snijden. De uien en de gember schillen en eveneens in stukjes snijden.
  • De appelsap in een pan of een pan en vijgen, uien en gember. Met 100 ml water om te blussen.
  • -15 minuten sudderen. Breng op smaak met zout en peper.
  • Goede Eetlust! 🙂

    Geef een reactie