Chutneys zijn oorspronkelijk afkomstig uit India, Afghanistan en Pakistan, en zijn fruitig-kruidige, gekookte sauzen en zijn vergelijkbaar met de jam gekookt. De speciale combinatie van zoete en hartige gaat vooral goed met brood en kaas of als Dip met hartige gerechten.
Ik had een lange tijd om te koken zelfs een Chutney, maar zoals het is, ik heb het niet zo ver gekomen. Zo heb ik experimenteerde een beetje rond. Het resultaat is een super lekkere Vijgen en ui Chutney kwam.
Vijgen Chutney met uien stemmen: 0 rating: 0: het recept te beoordelen! Print recept Fig Chutney met uien stemmen: 0 rating: 0: het recept te beoordelen! Print recept porties voorbereiding kooktijd 2 5 minuten 15 minuten porties voorbereiding 2 5 minuten, bereidingstijd 15 minuten
Ingrediënten
- 3 vijgen
- 2 uien
- 1 stukje gember van ca 3 cm
- 1 EETLEPEL appelstroop
- Zout* Peper
Porties: Ingrediënten
- 3 vijgen
- 2 uien
- 1 stukje gember van ca 3 cm
- 1 EETLEPEL appelstroop
- Zout* Peper
Porties:
Instructies
Goede Eetlust! 🙂