Recept: asperges met oranje-pistache-Salsa

Voordat de Asperge-seizoen is bijna aan het einde (bij de 24. Juni, de “Midsummer’ s day”, gegraveerd is de laatste van de asperges), ik heb een heerlijk Schoon het Eten van asperges recept voor je. Het recept komt uit het Slimmer Eten, ik kookte het gisteren, gewoon een beetje veranderd.

Spargel mit Orangen-Pistazien-Salsa2

%image_alt% Asperges met oranje en pistache Salsa stemmen: 0 rating: 0: het recept te beoordelen! Print recept asperges met oranje-pistache Salsa stemmen: 0 rating: 0: het recept te beoordelen! Print recept porties voorbereiding kooktijd 2 15 minuten 10 minuten porties voorbereiding 2 15 minuten, bereidingstijd 10 minuten

  • Menu Hoofdgerecht
  • Veganistische keuken

Ingrediënten

  • 6-8 Stengels Van Asperges
  • 1 rode ui
  • 20 g pistache pitten
  • 1 Sinaasappel
  • 1 limoen
  • 1 tomaat
  • Zout*
  • Peper
  • 1 EETLEPEL olijfolie*
  • Basilicum
  • Peterselie

Porties: Ingrediënten

  • 6-8 Stengels Van Asperges
  • 1 rode ui
  • 20 g pistache pitten
  • 1 Sinaasappel
  • 1 limoen
  • 1 tomaat
  • Zout*
  • Peper
  • 1 EETLEPEL olijfolie*
  • Basilicum
  • Peterselie

Porties:

  • Menu Hoofdgerecht
  • Veganistische keuken

Instructies

  • De asperges en schil. kook gedurende 10 minuten.
  • Schil de ui en fijn dobbelstenen. De pinda pellen en grof hakken. De Sinaasappel met een mes af te pellen, zodat de witte vellen zijn verwijderd, en ongeveer hakken. De tomaat in kwarten en snijd het in stukjes. De stukken tomaat met de pistachenoten en de oranje stukken aan de mix. De limoen en knijp het sap ook.
  • Als de asperges klaar is, deze uit de pot, laat het water in de pot en laat de uien ongeveer 30 seconden in het kokende water. De ui kubus, afvoer en vervolgens door een zeef en voeg toe aan de andere ingrediënten.
  • Peterselie en Basilicum fijn hakken en toevoegen.
  • Asperges met oranje-en-pistache Salsa op slablaadjes en garneer.
  •  Spargel mit Orangen-Pistazien-Salsa1

    Goede Eetlust!

    Geef een reactie