Pil is opgeheven en ik voel me veel beter nu!

Vandaag ben ik met het schrijven van een Post die ik ben bijzonder enthousiast over. Het is weer eens een van mijn “pillen-Berichten”. De eerste publiceerde ik enige tijd geleden in complete wanhoop op mijn Blog, omdat ik drop je mening op het onderwerp van “de pil en migraine” of “wilden verkrijgen pil en fysieke veranderingen”. Maar ik realiseer me hoeveel u geïnteresseerd bent in het onderwerp, en hoe vele zoekacties van mijn pillen-artikelen zijn te vinden. Daarom, mijn voorlopige conclusie over het onderwerp. En dat is zeer positief!

Pil is beëindigd!

Ongeveer 7 maanden geleden nu ik ben zeker beter! Met mijn migraine en ook met mijn andere bijwerkingen van de pil! De migraine tijdens mijn pauze van de Pil volledig verdwenen. Echter, nu heb ik het gevoel dat ik een einde hebben gemaakt aan de storende invloed van de Pil en uw natuurlijke trigger en de controle kan begrijpen. Als een trigger voor mijn migraine, ik herkende nu vooral bepaald voedsel of voedsel hoeveelheden (geen wonder!). Net voordat mijn dagen te gebruiken, er komt een tijd, want ik was erg hongerig. Veel meer dan gebruikelijk. Het leidt tot het feit dat ik kon voortdurend eten. Met een grote Drang naar Zoetigheid. En dat is precies wat niet goed voor mij. Mijn suikerspiegel schiet omhoog, als ik in het Hunkeren naar, en vermindert na het eten snel, dus ik lijd snel en slijtage van de typische trekken. Tijdens deze fase, de migraine zet in voor mij. Ik heb ook gemerkt dat bepaalde voedingsmiddelen niet goed doen. Dit omvat kaas, chocolade, en een sterk koolhydraat-bevattend voedsel. Deze migraine triggers heb ik om te voorkomen dat gedurende de tijd. Als ik deze verlangens-normaal en schoon het eten, dan zou ik een lichte hoofdpijn, maar niets meer. Ik zou het niet noemen tijd als een migraine. En dat is een waanzinnig groot succes voor mij, moet je vieren met mij! Juuuhuuu! 🙂

Bijwerkingen van de pil verdwijnen

Bovendien, ik had na het Stoppen met de pil, verschillende bijwerkingen. Vette huid, puistjes, verhoogde transpiratie, ongelooflijk lange cyclus, en nog veel meer. Ook hier kan ik nu het verslag van verbeteringen over de hele lijn, en ook positieve veranderingen! JA!

Mijn huid is bijna net zo schoon als voorheen. De Fase van de tijdelijke Teenage huid is voorbij! Het duurde bijna 5 maanden, maar het is voorbij! De tijd was niet echt makkelijk en ik had soms willen verbergen in de kast. Maar als een vrouw er, na alle, betekent nog niet zo slecht in het dagelijks leven eruit moet zien. Op hetzelfde moment, ik heb geprobeerd zo veel producten voor mijn veranderende huid, totdat ik eindelijk een cleanser, een crème en een masker, het grote werk. Met deze zorg combinatie, mijn huid is echt geweldig!

%image_alt% Cleaner Aqua Marina van LUSH: ik breng in de ochtend voor de douche en in de avond voor het slapen gaan. Met een beetje meer de verwerking van de tijd, als een soort van masker. %image_alt% Balancing face cream met granaatappel, KORRES: in de Ochtend en in de avond ik draag hem op. Het absorbeert goed en is zeer geschikt als Make-Up basis. %image_alt% Masker Heilige Waarheid van LUSH: ik breng dit masker 1-2x per week gedurende 20 minuten. Na dat, wordt de huid super glad en fris.

De andere bijwerkingen zijn ook verdwenen. Mijn gewicht weer normaal is. De cyclus heeft gestabiliseerd en komt regelmatig, als ook een wat langer dan met de pil. De vet haar ook, en ik heb zelfs gemerkt dat een positieve verandering in mijn haar. Meer haren nu, maar eigenlijk op mijn hoofd!! In de achterkant van de nek en de typische geheimhouding tarief regelingen, waar de haren zijn over het algemeen vrouwen iets minder dicht, ik heb nu voller haar dan in het verleden. Dit is vooral wanneer draag ik een vlecht. Om uit te leggen veel mooier dan in het verleden nauwelijks?! 🙂

Een andere tip die ik je ook proberen gewoon nog niet: de Amazone colon reiniging. Het wordt gebruikt voor de ontgifting en reiniging van de darm en de lever, die wordt gezegd dat het een prachtig effect op de huid en de hormoonbalans. Kijk hier als u geïnteresseerd zijn in je.

Ik voel me goed in mijn eigen huid

Alleen op mijn humeur, ik niet in de gaten, dat is niet om te zeggen dat het er is. Omdat de verandering heeft plaatsgevonden over een lange periode van tijd. Ik kan alleen maar zeggen dat ik me op dat moment super in mijn vel en dat is wat telt.

Ik zou willen maken met dit Bericht voor alle vrouwen de moed om drop-off net als ik ook rekening houden met de pil, omdat u niet langer wilt bezetten en/ of je lichaam het lijden van de pil geen invloed. Uw lichaam heeft tijd nodig om het effect te neutraliseren van het jaar-lang-pil te nemen. Hij zal waarschijnlijk beginnen met een grote schoonmaak, zoals u en ik met vervelende bijwerkingen zoals vette huid, etc. confronteren. Echter, deze Fase is uiteindelijk verweerd en dan zal je – net zoals mij – beter gaan. Vertrouwen jullie je niet, meisjes! 🙂 Het is de moeite waard!

Door de manier, vindt u nu een paar Posts met tips over het onderwerp van de “pil”. Mijn beste tips voor een onzuivere huid daarna evenals een aantal van advies op het hormonale evenwicht, enz. staan voor u klaar. Veel plezier tijdens het lezen!

Geef een reactie